No ale nie wiem, czy tu jest się z czego tak cieszyć :P W końcu Elena nie była w stanie powiedzieć Stefanowi, że nie kocha Damona. Bo to jest oczywiste, że darzy uczuciem Damona i chyba w następnym odcinku mu o tym powie na ich wspólnej wyprawie :P
Nie będę Ci już po raz milionowy wstawiała cytatu Jonny'ego, który dokładnie opisuje moje odczucia w tej sprawie :D
Który wydaje mi się, ma większe życiowe doświadczenie niż my wszystkie razem wzięte :)
Wiem jaki masz na myśli ;) Tylko to kochanie dwóch osób naraz nawet w serialu mi nie pasuje i to fantasy :D
Ja wiem, że Elena czuje COŚ do Damona, trudno żeby nie czuła. Jestem tylko szczęśliwa, że On się w końcu przełamał i powiedział Jej że Ją kocha :))
No kiedyś musiał jej powiedzieć :) Ona jemu też, to było nieuniknione. nie zwymiotowałam, scena ładna, więc nie jest tak źle :P
Albo tam coś się wydarzy ,albo nic z tego w tym sezonie :( ,ale by była wielka szkoda,żeby nic nie było -więc coś tam się wydarzy :D
Ok, w takim razie zostawiam Was z tym, wrócę jak atmosfera się rozluźni, żeby nie było, że prowokuję :)
zna ktoś juz linka z normalnymi napisami pl ? :P
bo na ii.tv są jakies niedorobione.
do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you do you
aaaa I can't shake it :P
Serio, ktoś mi wytłumaczy bo nie kumam czym tu się podniecać...
Elena nie potrafiła powiedzieć Sztefkowi że kocha tylko jego (It always gonna be Stefan, aha) i to wszyscy nazywają wielką Stelenową miłością?:D
A to że powiedziała mu, że nigdy go nie przestała kochać... sorry, chyba nawet każdy Delenowiec zdawał sobie z tego sprawę xD
no pewnie xD Gdyby przestała go kochać, to nie spędziłaby całych wakacji na poszukiwaniach, a potem na przywracaniu (próbach) jego człowieczeństwa.
Teraz jak Sztefynek odkrył, że nie może pokonać Klausa to czuje i chce odzyskać Elenę :P Ale parę odcinków wcześniej nie mógł sobie na to pozwolić, bo "odczułby potężny ból" :D
Sztefyn po prostu chce zostać królem balu:D Dlatego nagle zaczął się przejmować i chce wrócić do Eleny - bo potrzebuje partnerki na potańcówkę. Rozgryzłam go :P Saint Sztefyn hero and prom king <3