Mogliby poczekać z jej śmiercią do finału.Mam nadzieję,że chociaż w części nam przedstawią jej wielką miłość do Finna.Nie wyobrażam sobie ich jako pary.No może z Finnem w długich włosach,ale nie z tym teraz maminsynkiem ;)
Finna tak naprawdę nie znamy, więc póki co wydaje się być mamisynkiem pod urokiem. Moze czegoś więcej się dowiemy o nim w tym odcinku.
No nie znamy.Gdy się pojawił w tych fajnych dłuższych włosach i z tym obłędem w oczach,to sobie pomyślałam,że to będzie super facet.A później przyszło wielkie rozczarowanie.Obyś miała rację,że Finn był pod wpływem uroku i nie jest takim potulnym barankiem słuchającym się mamusi.
To samo miałam, jak poraz pierwszy go zobaczyłam. Z tym urokiem wiem, bo sama Esther to powiedziała :D
Jak ten czas teraz szybko leci ;p jest już po 19 :D Nowy odcinek niedługo ;p
Może Elena zdąży jeszcze być zazdrosna o Sage...bo niby miała być, przynajmniej tak było w spoilerach, ale teraz to nie ma co w nie wierzyć...;p
Niby miała być, ale po ostatniej wypowiedzi Cariny każdy spoiler musimy brać pod uwagę jako "przypuszczenie" :D Więc może ktoś przypuszczał, że Elena będzie zazdrosna o Sage, bo to "tradycja" :D
http://www.youtube.com/watch?v=GzsQv4fy3jQ znowu to oglądam i ryczę, zabierzcie ode mnie laptopa :p
Julie Plec zdradziła, bardzo ważną rzecz która wydarzy się
w nadchodzącym odcinku 3x18 pt. 'The Murder Of One'.
Spolier: Ktoś zostanie zamordowany.
1. Ktoś nieoczekiwany ocali życie Klausa i Caroline będzie miała w tym swój wkład.
2. Cytat Caroline Dries: „Klaus ocalił życie Caroline,
powinna mu się odwdzięczyć co najmniej tym samym.”
3. Candice Accola: „Ostateczny plan to zabicie Klausa.
Jest wielka, wielka zmiana w serialu, która wydarzy się w odcinku „The Murder of One”.
To jest totalna zmiana gry, która wprowadza nas do odcinka finałowego.”
Portal TvGuide informuje nas o tym, że dojdzie do spotkania
Finna i Sage po ponad 900 latach. I nie będzie to niestety
spotkanie, zakochanej pary, która rzuci się sobie w ramiona
stęskniona, po wielkiej rozłące. Finn da definitywnie Sage
do zrozumienia, że nie jest już jak było i, że nie chce być
już dłużej częścią tej całej farsy.
Ten nieoczekiwany zwrot akcji, pchnie Sage do zrobienia wielu rzeczy.
Nie wiem jak wy, ale ja mam głęboko w dupie miłość Finna i Sage. Delena! Klaroline! <3
Pewnie czai się gdzieś i planuje zabić mnie we śnie...
http://media.tumblr.com/tumblr_m0ndykZE1i1ql1hlr.gif
Nie śpij, czuwaj, idź spać do innego pokoju .....
Ja ostatnio znalazłam zasuszone zwłoki przy poduszce ..............
Dobra, popaczyłam (jak na hipokrytkę przystało).
Dobrze, że nie piłam w tym czasie nic bo bym się znowu zakrztusiła :D