Muszę pamiętać żeby zmyć się dzisiaj wcześniej z tumblra.. bo jak przeczytam niechcący spoiler z Delenowej sceny to będę mega wkurzona :/
Ja muszę jakoś wytrwać :P Nie chcę sobie zepsuć przyjemności oglądania TAKIEJ SCENY.
Ciekawe jakie perełki muzyczne dzisiaj będą<3 Podejrzewam, że jedną puszczą w scenie Stelenowej...
"Sage spotka coś bardzo zaskakującego," zdradziła aktorka przed "The Murdef of One". "I to zdecydowanie ma wpływ na [jej] życie."
czy mi sie wyd. , czy to Ian ? :>
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/cebe27dbf42d9fa97c6f1a0d7244ede7.g if?1333009671
Pająki blee,przerażają mnie i obrzydzają :/ Ale wysuszone zwłoki to jest coś co by mnie zainteresowało :D Ostatnio obejrzałam 'American Horror Story',więc chętnie zobaczyłabym jakieś truchło ;P
Zwłoki pająków?:D
AHS lekko mnie przerażało. Może z wyjątkiem tej świni, bo wtedy parsknęłam śmiechem:D
Boję się okropnie pająków,serio mam lęki jakieś.
Ten wątek ze świnią był komiczny,a pewnie miał przerazić :D
Ale ogólnie serial mi się podobał,chociaż nie jest tam jakimś arcydziełem ;P
Ja też się boję:/
Miał, ale wyszło sztucznie:D Ale był moment w którym aż podskoczyłam a potem rozpłakałam SPOILERSPOILERSPOILERwtedy jak Hayden włożyła psa do mikrofali. Moja reakcja gdy okazało się, że to był pomidor... bezcenna:pSPOILERSPOILERSPOILER
A ja uważam, że jest świetny:P
Ja też się nabrałam i myślałam tak jak Ty w pierwszej chwili,bardzo się ucieszyłam z tego warzywka :D
Ja jeszcze nie wystawiłam oceny,ale myślę,że o ósemce ;)
Nie podobało mi się,żeSPOILERSPOILERSPOILERwszystkietrupyzostawałyduchamizadużoichjużtambyłoSPOI LERSPOILERSPOILER
Ja też:D
SPOILERSPOILERSPOILERApropo duchów, to jeszcze jeden shock moment... jak okazało się, że Violet nie żyje. Rzeczywiście trochę ich dużo było. I nie podobał mi się ten przeskok czasowy w ostatnim odcinku. Mam w ogóle rozumieć, że oni będą w tym domu tkwić na wieczność?:oSPOILERSPOILERSPOILER
Ja się tego też kompletnie nie spodziewałam-tego z V.
No właśnie ciekawi mnie jak to dalej będzie wyglądało.Może kolejna rodzina będzie miała jakiegoś pogromcę,który będzie ich tępił :D Zobaczymy na jesieni.