Wszystko się zgadzało, uratowała go, dała krew, miał być kiss :D Tylko, że to wszystko były omamy :(
Właśnie nie, ja w ogóle nie obstawiałam kissu, z krwią też inaczej to sobie wyobrażałam. No i nie powiem, scena w odcinku była o wiele piękniejsza <3
już miałam łzy w oczach, jak to oglądałam. Jak się okazało, że to sen, to się ze wściekłości poryczałam.
Wg jakiegoś tam spoilera między DE ma się wydarzyć "namiętna i pełna pasji scena" (a może chodziło im o ten sen z 3x18?:D), wiecie jakie mam teraz nastawienie do spoilerów... ale pasuje do mojej teorii :D Uważam, że DE się pocałują w 3x19 i być może dojdzie do czegoś więcej (czytaj: rozpięcie koszuli :p), ale w pewnym momencie Sztefyn w ich głowach ich powstrzyma, Elena powie, że to nie w porządku w stosunku do szczoty, Damon to zrozumie ale będzie trochę smutny (ten fragment w zwiastunie) bo uzna, że nigdy nie będą mogli być razem (zawsze będą myśleć o Sztefku). Ona się położy do łóżka i będzie na niego paczeć (na tej scenie w zwiastunie wydaje mi się, że żałuje że go odrzuciła), potem szybko zacznie udawać że śpi, on się ostrożnie obok niej położy. Ona dotknie jego ręki, będą się smyrać i tak oto zakończy się odcinek o zakazanej miłości :p Sztefek powyrywa sobie kilka włosów przy okazji. A w następnym odcinku będzie święta Sztelena. Biedny M. Narducci, Julie go zmusiła :/
No tak, to typowe. Mi się wydaje, że ktoś im przeszkodzi podczas tej rozmowy o uczuciach. Myślę nad tym i myślę, i nic nie moge wymyślić. Nie wiem co Elena mu odpowie.
Ciekawa teoria :) Ja nad moją jeszcze myślę, ale czuję, że tym razem to będzie taki prawdziwy, Delenowy odcinek :D
No i jeszcze teraz popaczyłam jakich cytatów możemy się spodziewać po 3x19.
Evan Bleiweiss & Brian Young (scenarzyści 3x19) są autorami takich wypowiedzi:
"I love you Elena..."
" I can't lose you"
"We always survive"
"It's right, just not right now"
I ogólnie sceny typu zazdrosna Elena, Delena gotuje ;P
http://www.youtube.com/watch?v=ckDX1OoFR00&feature=context&context=C43893b2ADvjV Qa1PpcFPk0xnyNpfA1haF-ZXHS7dpaBz9xyOsIRw= :)
THIS. pięknie napisane.
"No Stefan.
No watchful friends.
No protective guardian who secretly wants to do her.
All there will be is Damon.
Elena.
Four walls of a cheap hotel.
And their feelings that they’ve been running from."
No i jeszcze ten powrót Rose... równie dobrze to Jer mógł przyjechać do MF w odwiedziny i wszyscy by się spotkali, razem ze szczotą. Ale nie, ona się pojawia przy samej Delenie i prosi Jera żeby powiedział im, że jest ich shipperką :D * Może wykombinują coś żeby Elena mogła porozmawiać z Rose sam na sam. Może jakimś cudem ją zobaczy,w VD wszystko jest możliwe. A Elena tego potrzebuje. Z Bonnie to się nie idzie dogadać bo ona ciągle osądza, Caroline niby świetna przyjaciółka, ale też mam wrażenie, że ocenia Elenę.. Matt umie wysłuchać, ale to facet jednak:D Wiem że z Rose to niemożliwe, ale chciałabym zobaczyć ich wspólną rozmowę, którą wycięli z 2x12.
* Wyobraźcie sobie coś takiego:
Rose: Jer, powiedz Damonowi i Elenie, że są moim OTP.
Damon: Co ona powiedziała?
Jer: Że jest waszą shipperką..tak myślę.
Damon:
Elena:
Rose: I podaj im adres mojego tumblra: www.rose-delena.tumblr.com
On może widzieć każdego ducha, musi o nim pomyśleć po prostu. Tak przynajmniej pamiętam.