ten moment w kuchni, kurde te wszystkie momenty. ej ta chemia którą się przez ekran czuję !!! elena musi być i już !!!!
“While Damon is not in death’s crosshairs in this episode, many a tear will be shed for the vampire as we witness his pain in this episode.”
:(((
Po pocałunku w 3x10 też mieli góra po jednej scenie na odcinek, a potem był bal -_-
jeden krok do przodu, sto do tyłu
Ja nie wiem jak ja przetrwam ten odcinek. Damon nie dość, że będzie musiał się paczeć na eicką Sztelenkę, to jeszcze ta Dalaricowa scena :((((
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzqd8lHZ9w1qb9pa3o1_500.gif
Wszystkie dzisiejsze spoilery mnie załamały.Nie wiem czy jest sens oglądać nocą.Idę ryczeć :(
Nie chcę oglądać tego odcinka. Chcę zostać na etapie 3x19 i nadal mieć nadzieje na pozytywne zakończenie finału :(
Me too :(
Łudziłam się jeszcze dziś rano,że jakoś to się ułoży w finale,że Elena nie wybierze żadnego z nich,ale chociaż powie Damonowi,że go kocha i jakimś cudem może będzie go potrzebować i przez to wybierze go,ale teraz to ja już nic nie wiem... :(
Oglądam sobie teraz scenkę i Delenowe filmiki,wciąż jestem w 3x19
Czyli co, odpuszczamy sobie tym razem oglądanie? Bo ja też nie mam zamiaru ryczeć całą noc:/
W tej chwili mogę Ci na 100 % powiedzieć,e nie mam ochoty czekać do 2.00 by zobaczyć ten epicki odcinek.Sceny Klaroline to za mało,by mi wynagrodzić to co nas czeka :(
Jeśli chodzi o Klaroline to też sobie z nami pogrywają. Zatańczy z Klausem a potem oboje z Tylerem stwierdzą, że są napaleni i czas na seksik w lochach. Sorry, ale ja tak widzę Forwooda.
Jeszcze się okaże, że obie z Kate będziemy się wydurniać, bo Xena wygra zakład. hah.
Dla mnie to nadal wydaje się być nierealne... jak może wybrać Sztefyna po takim pocałunku??
Nie wyobrażam sobie tego.
Zrozumiałabym,gdyby powiedziała,że nie chce żadnego ranić i zostanie sama,ale nie powrót do Rynny.Po całym 3 sezonie,gdzie on ją odpychał,a ona się zabujała w Damonie,nagle zmienia nastawienie i wraca do niego? Znów ma być epickie ciumkanie??
O nie,to ja dziękuję za takie coś :(
Nie wróci do Sztefa. Nie ma na to szans. Epicka Sztelena była 2 sezony, nawet i 3, bo przecież Elka w 3 sezonie też twierdzi, że go kocha. Teraz pora na Delenę. Koniec kropka.
Dokładnie.Serial opowiada o trójkącie miłosnym,ale jak do tej pory nie mieliśmy szans tego zobaczyć.Teraz Elena musi być z Damonem,by później ostatecznie któregoś wybrać.Rzygam już Szteleną.
Rynna też się w czas obudził,kiedy za Eleną latać.Cały sezon miał ją gdzieś,tylko teraz raptem na koniec będzie jej stawał na drodze,bo zwróciła swe uczucia do Damona.Jak ja go nie mogę strawić,ugh :/
Całkowicie się zgadzam z Tobą. Zobaczymy jak to będzie w 3x20 i wtedy zaczniemy się martwić. Na razie trzeba być dobrej myśli, chociaż po takich spoilerach nawet ja straciłam część optymizmu.
A ja myślałam,że masz go jeszcze dużo i że podzielisz się nim ze mną ;)
Ok,zobaczymy jutro,już po seansie zacznę się bardziej martwić,albo choć odrobinkę cieszyć.
Ja rzucam wtedy serial. Nie jestem taka jak Stelenowcy, że bojkotuję serial bo mi się odcinek nie podoba. Obejrzę 3x20, obejrzę 3x21 i 3x22, ale jeśli zakończą serial Szteleną to zwyczajnie daruję sobie 4 sezon. Mam dość robienia z fanów idiotów.
Nancy napisała, że jak się nam podobał 3x19, to 3x22 też się nam spodoba. Ja jeszcze nie tracę nadziei :)
No właśnie,co z tą teorią? 3x19 był cudowny ze względu na Delenę,jasne,że nam się podobał,więc w finale musi być coś związanego z Deleną,coś dobrego.Ale czy to może być prawda?
Trzymam się tego jak ostatniej deski ratunku,przed całkowitym już zwątpieniem.
Malutka iskierka nadziei gdzieś tam się skrzy :)
Taniec Klarolinowy będzie piękny,widać po fotkach,ale cóż z tego,skoro ona wpatrzona jest w Tylera.Ciężka sprawa,bo jak Klaus zabije Tylera,to Caroline mu nie wybaczy,więc słabo widzę ich przyszłość razem.Scenarzyści bawią się za nami tak jak przy Delenie :(
Kat za Deleną,Ty,że Elena będzie sama,a Xena,że skończy się Steleną? Wychodzi na to,że Sztelenowy avek będzie mnie bił po oczach na serialowych,a na dashu gifki od Kate :( :D
Spoko, jak wybierze Sztefa to ustawiam avek i znikam stąd. Z Tumblra pewnie też zrezygnuję. Zawsze będziemy mogły pogadać na GG :P
"Tak, tak ten miłosny trójkąt jest coraz intensywniejszy a my wciąż nie możemy się tym nacieszyć."
no bez kitu, mnie to już bardziej męczy. Jest parę opcji dla których przestaje ogladać ten serial, Elka wybiera Stefa, zabijają pierwotnych, Caroline wybiera Tylera.