PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Spoilery, gifki, newsy...

Kate123

http://media.tumblr.com/tumblr_lznqaajauj1qlakvz.gif

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdcLGnqZzDU oglądam i ryczę :(

tequila_s

Dajcie chusteczki :(((

użytkownik usunięty
tequila_s

i love them so much :(((

ocenił(a) serial na 7

ale sie wkurvvilam. też nie wiem czy bede ogladac, bo Stelena tylko by mnie dobiła.

http://www.youtube.com/watch?v=iF95RVRwUZI&feature=related kolejny przy którym wyję :(

tequila_s

My emotions :(((

Kate123

Hej dziewczyny ; ) Co słychać? Byłam przez dłuższy czas odcięta od świata, ale na szczęście już powróciłam do żywych. Tak czytam ostatnie spoilery i widzę, że przed nami zajebisty odcinek o wielkiej, EPICKIEJ miłości...

natka9321

Cześć :)
Po przeczytaniu dzisiejszych spoilerów,rezygnujemy z nocnego seansu.To troszkę dziwne,bo każdy odcinek oglądałyśmy na żywo.Dziś nie damy rady chyba.
Po 3x19 po całkowicie Delenowym odcinku,mamy dziś mieć wzruszające Sztelenowe sceny,moje serce nie wytrzyma tych wzruszeń i se odpuszczę czekanie do 2.00

tequila_s

Kurde, jakoś aż trudno mi uwierzyć, że Narducci mógł zrobić Delenowcom takie świństwo. Cierpiący Damon, mnóstwo Steleny i jeszcze Bonnie... Za jakie grzechy.

użytkownik usunięty
natka9321

To nie wina Narducciego. Biedak pewnie sam był załamany że musiał coś takiego napisać.

Hej :)

Julie mu zaglądała przez ramię i jak tylko napisał coś szczęśliwego dla Damona, to kazała mu to wykreślić :P

natka9321

To chyba będzie najgorszy odcinek tego sezonu.
Ja nie zgrzeszyłam,zawsze byłam za Deleną,wierna fanka,więc chciałabym by w końcu byli razem.

tequila_s

Ja tam jeszcze się łudzę, że może przynajmniej odbędą jakąś ważną rozmowę. Oby tylko Elena nie rzucała fochami jak to ma w zwyczaju.

natka9321

Ja do dziś maiłam nadzieję,że w finale Elena wyzna mu miłość,ale dziś już tak jestem zdołowana,że w ogóle nie wiem co mam myśleć.

tequila_s

Mnie jeszcze dobija ten fragment wywiadu: " Dr Meredith Fell (Torrey DeVitto) może trzymać się w pobliżu po 3 sezonie, mówi Plec dodając zabawnie fakt, że Meredith może też zostać nowym towarzyszem do kieliszka dla naszego Damona". Alaric umiera? Alaric wyjeżdża? I do tego mamy płakać na jakiejś scenie z Damonem,która wydaje mi się, że będzie dotyczyła jego i Alarica. Nie wiem jak przetrzymam ten odcinek...

natka9321

No to już będzie przesada,jeśli spróbują połączyć Damona z Meredith.
Alaric albo zginie,albo wyjedzie.ja obawiam się,że pożegnamy jego postać na zawsze :(

http://www.youtube.com/watch?v=9GEbm4WgFTI&feature=related :(((

użytkownik usunięty

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm DE shipper and always will be

:)

użytkownik usunięty

"We will get DE eye fuc king am I the only one who loves this? I love DE tension!"

Hm, niby kiedy?

tiaa tydzień temu :P

użytkownik usunięty
Rainn

To czemu miałam to w najnowszych tweetach...

No ja nie wytrzymiem kiedyś.........
Hej, co nowego słychać w świecie TVD i waszym? :P

Madame_7

Madame :**** Jak tam pisanie?
Same dołujące spoilery.

Kate123

Na odwal zrobiłam, że szok. W ogóle padam na twarz. Jakie dołujące? Zginie ktoś z moich ulubieńców?
A puszczę się z Tobą, co mi szkodzi :******

Madame_7

Może nie będzie tak źle :)
Nie, na razie nie ma nic o tym kto zginie. Cały czas o epickiej Sztelenie...
:*****

Kate123

Co dokładnie? LOL

Madame_7

Przepraszamy fanów Damona i Eleny, ale wasza ulubiona para usiądzie dziś na tylnym siedzeniu. Bieżący odcinek należy do Steleny i nie zawiera prawie żadnych scen pomiędzy Deleną. Stefan i Elena odbędą kilka ważnych rozmów w tym jedną, która może spowodować, że łzy polecą wam z oczu. Tak, tak ten miłosny trójkąt jest coraz intensywniejszy a my wciąż nie możemy się tym nacieszyć.

W dzisiejszym odcinku pojawi się kilka kluczowych momentów pomiędzy Stefanem a Eleną, niestety jeden z nich zostanie zepsuty przez ulubionego czarnego bohatera Mystic Falls. W każdym razie będzie to duży krok ku szczęściu tej pary. „W końcu powie [do Eleny] ‘Dobrze jest czuć. ​Słyszałem to od ciebie wiele razy. Teraz pozwól mi odwzajemnić te uczucia’.” ujawniła Plec.

Kibice Stefana i Eleny… teraz wasz czas. Zgodnie z obietnicą byłe gołąbki pójdą na tańce razem. Będzie to dla nich dobra okazja by omówić wszystko przez co przeszli w ubiegłym roku. Mimo całej tej tragedii, tych dwoje naprawdę się wzajemnie wspiera w odcinku. Na załączonym zdjęciu Elena płacze, ale nie dlatego że żegna się ze Stefanem- w rzeczywistości wraz z końcem odcinka ich związek będzie silniejszy niż kiedykolwiek.

Źródło: NDobrev

Nie ma co. Będzie epicko.

Kate123

Bla bla bla. Z tego, co pamiętam to tańce miały być Delenowe, jakaś scena w deszczu, Delenowcy mieli być szczęśliwi po 3x14 :D i wszyscy wiedzą jak to było :D
E tam, jakieś bzdety.

Madame_7

:D
Dzięki Tobie odzyskałam mój optymizm :D

Kate123

Do usług ;)

Madame_7

Zapowiada się baaaardzo epicki odcinek :))))))))

Rainn

Mmmmm, już się nie mogę doczekać <3

Rainn

Bo Sztelena? Nie wierzcie w spoilery, pamiętajcie ;p

Madame_7

Carina MacKenzie widziała odcinek i napisała
“[Elena’s] not crying because she’s saying goodbye to Stefan — in fact, by the end of this episode, their relationship is stronger than it’s been all season.”
.....

Rainn

Nie widzę zagrożenia. Gdzie wasz optymizm po ostatnim odcinku, hm?

Madame_7

Nie ma siły, żeby po tym, co się wydarzyło w 3x19 Elena wróciła do Stefa.
Już odzyskałam optymizm :D

Kate123

A ci będą tak pisać bzdury na twitterze by przyciągać przed ekrany jednych i drugich. Po ostatniej oglądalności trudno się dziwić ;p

Madame_7

Uwielbiam Twoją obiektywną ocenę :D

Kate123

Słodzisz mi dziś ^^

Madame_7

Nie :) Zachowuję się tak jak zwykle :)

Kate123

Jak zwykle mi słodzisz :D
Lepiej? :D
Masz jutro wolne?

Madame_7

Oj nie :D Mówię Ci, zachowuję się normalnie :)
Tak :) I mam wolne aż do 7 maja :D

Kate123

Phi, ja od jutra też tyle wolnego będę miała. I co gdzieś na majówkę się wybierasz?

Madame_7

:D To fajnie :D Będziemy miały razem wolne :)
No właśnie jeszcze nie wiem. Jutro wracam do domu :)
A Ty masz już jakieś plany? :)

Kate123

Nie, nic nie mam, nigdzie nie jadę i nie idę :P
Uczyć się pewnie będę do egzaminu.

Madame_7

Ja też mam sporo nauki. Muszę to sobie jakoś rozplanować :)

Kate123

Pouczymy się razem?:D