PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121958
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej :D

użytkownik usunięty
Exis_26

I dlatego boję się, że z TVD będzie podobnie.. naobiecywali, a wyjdzie shit..
Oj świetny serial, może LOST nie przebije pod względem opadania szczęki, ale też w każdym odcinku zaskakuje... no i Haleb <3 Uwielbiam ich <3

No właśnie ... Oby to był finał wgniatający w fotel.
A ja LOST musze obejrzeć, bo tylko kilka odcinków widziałam. :)
Haleb <3333 O rety, uwielbiam, kocham :D Samego Caleba też xD

użytkownik usunięty
Exis_26

Koniecznie:))
Aaa <3 Oj ja też. Jak pierwszy raz go zobaczyłam to w miejscu się zakochałam xD A potem pierwsze sceny z Hanną... I od razu wyczułam OTP :D

:) Hoho, to jak ja xD OTP i nowy obiekt prywatnych westchnień :D Jak sobie przypomnę, jak on sobie stał oparty pod szkołą i Hanna podeszła z telefonem Emily .... I scena pod prysznicem ... I can't. :D A prysznic od razu kojarzy mi się z Mick'iem i Beth <3 :) I z Damonem xD

użytkownik usunięty
Exis_26

Prysznic był boski:D
Dobra, skończyłam. Poryczałam się na końcówce z Emily. A sam koniec nie był zaskoczeniem, wiadomo dlaczego:p

To Ty jeszcze oglądałaś? :D Tak myślałam, gdzie zaniknęłaś w akcji :) To z Emily :((((( A zakończenie wiadomo :P Ale jestem ciekawa kolejnych odcinków :)

użytkownik usunięty
Exis_26

No tak:P Przed nowym odcinkiem TVD odcinek innego serialu oglądam przez 2 godziny:D
I tak bym się nie nabrała bo spoilery z książek też niechcący przeczytałam..więc nie uwierzyłabym,że zrobili tak samo w serialu. Cholera, kim jest A? :/

Ja ostanio odcinek GoT oglądałam 5 godzin :D
Mnie zastanawia blondynka w czerwonej sukni, która się pokazuje w kilku kadrach ... Allison? Bliźniaczka? Kim była ta dziewczyna w ciemnej sukni? No i motyw Black Swan ... Plus motym "ksywki" Ezry...Mam nadzieję, że twórcy sami się nie zakręcili.

użytkownik usunięty
Exis_26

Ezra?:D Niee:D
Też się zastanawiałam nad bliźniaczką, ale dużo ludzi widziało twarz "A" i Allison, so... trochę by to naciągane było.
Czy twórcy w ogóle wiedzą kim jest A?:P Bo mam wrażenie, że sami tego nie ustalili:p

Dużo obstawia Ezrę, ale moim zdaniem to nie on. :)
W sumie masz rację z twarzą ... To ma być postać, która była w odcinku Halloween ... Czasami też mi się wydaje, że twórcy w trakcie pisania scenariusza zastanawiają się kto jest A. Bo raz wszystko wskazuje na X, w innym odcinku na Y. Ale serial wciąga :D

użytkownik usunięty
Exis_26

Moim zdaniem też nie. Lubię go, ale na A jest zbyt ciapowaty:p
Bałam się, że to z Caleba zrobią A, ale potem mi ulżyło, że to nie on.

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Przyznaję się, serialu nie oglądam. Ale on wygląda tutaj cudnie ;P

xena_4

Możesz kiedyś w wolnej chwili obejrzeć :)
Xena, wkrótce wraca Teen Wolf :D Pamiętasz jeszcze takiego jednego wilczka? :D

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Oczywiście, że pamiętam. Premiera 3 czerwca, a ja już nie mogę się doczekać. Jak zniknę z forum TVD, to będę tam działała. Widziałam wczoraj zwiastun ;D Ale się będzie tam miało ;D

xena_4

Ale czas zleciał :) Pamiętam jak przeżywałyśmy, że tyle miesięcy czekania a tu już. Nie widziałam zwiastunu, ale ważne, że będzie akcja :D

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Ten czas strasznie zapierdala. I podejrzewam, że do września też szybko zleci.

Wciąż pamiętam ten moment, jak miałam zaciesz, bo Derek stał się nowym Alfą ;P

xena_4

Ja pamiętam zaciesz jak Derek ubierał koszulki Stiles'a :D Ciekawe jak się ich losy teraz potoczą :)

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Mmmm... Ta jego klata ;PPP

Exis_26

podobnież Stiles ma sie pokazać bez koszulki :p

aivia

No nareszcie :P

Exis_26

i dojdzie jeszcze jeden przystojniak :)

aivia

Ooo :) Ja nic nie wiem, nie widziałam zwiastunów, nie czytałam spoilerów :)

Exis_26

zwiastun jest na razie jeden i chociaż klimatyczny to mało spoilerowy :p

aivia

To się wysilili w takim razie :P Ale nie obejrzę, poczekam i będę zaskoczona :)

użytkownik usunięty
xena_4

To zacznij jak będziesz miała czas, świetny jest;) Nie wiem jak mogłam go wcześniej nie oglądać.

Popieram :) Też nie wiem jak mogłaś go wcześniej nie oglądać xD I jak sama mogłam go wcześniej nie oglądać.
Chyba mi odbija :D

użytkownik usunięty
Exis_26

Miałam go w planach, ale nie miałam czasu. I jakoś tak wyszło:P A może i nawet lepiej bo nie wyobrażam sobie oglądania go z tygodniowymi przerwami. A teraz będę musiała:(:P

Właśnie te przerwy są denerwujące. Tygodniowe... A teraz 4 miesiące .... Ale z drugiej strony można w tym czasie nadrabiać coś innego. :) Zaczęłam Skins :D

użytkownik usunięty
Exis_26

O, to fajnie:D

Kończę 2 sezon i wyczytałam, że w 3 jest już nowa generacja. Serial pozostaje fajny do końca czy potem się psuje?

użytkownik usunięty
Exis_26

Tak, w 3 i 5 są nowe generacje. Druga generacja jest świetna. Effy&Freddie <3 Jeśli chodzi o trzecią, 5 sezon jest beznadziejny (ma za to wspaniałą muzykę), ale 6... no po prostu cudowny. Musisz koniecznie obejrzeć do końca:)

O, to nie mogę się doczekać. Widziałam po tytułach odcinków, że będzie Effy - zakochałam się w niej ( i kiedyś na YT filmik o E&F - genialny!) Teraz będzie gorzej z oglądaniem ( zaliczenia :( ), ale to jest mój namber łan :)

użytkownik usunięty
Exis_26

Przynajmniej jest mało odcinków w sezonach, więc szybciej idzie niż z innymi serialami;)

A z tym masz rację :) Jak przypomnę sobie ilość czekających na mnie odcinków SN.... :O

użytkownik usunięty
Exis_26

Chciałabym obejrzeć SN, ale ilość odcinków..:DD

Ja utknęłam w zeszłe wakacje w połowie 2 sezonu :D

ocenił(a) serial na 4

Ja spasowałam pod koniec pierwszego sezonu. Miałam dość. Ten serial po prostu mi nie podchodzi.

xena_4

mam to samo, aczkolwiek z jednego z głównych bohaterów zrobiło się super ciacho co gra w GOT :)

Oglądam OUAT a tam "Poświęciła się dla miłości... Poświęciła się dla nas wszystkich"... Wszędzie szukam analogii do finału. Niech już jest 2

ocenił(a) serial na 9
Exis_26

Też nie moge sie już doczekać ;)

ocenił(a) serial na 4
anusialka94

http://media.tumblr.com/tumblr_m0cgitVNJb1qmkzp8.gif Uwielbiam, jak ona się tak uśmiecha <333

xena_4

Ja ją uwielbiam w każdym wydaniu <333

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Nie wiem dlaczego, ale on bardziej podoba mi się poza planem filmowym, niż w serialu ;D

xena_4

Zawsze jest przepiękna, ech :D Ale poza planem może się jakoś tak bardziej pokazać ( w różnych wydaniach ) :P

ocenił(a) serial na 9
xena_4

haha śliczne ;)

ocenił(a) serial na 7

Jeszcze godzinka :)

użytkownik usunięty

Dobra, zaraz koniec tumblrowania:D

A ja mam taką ochotę popodglądać :D

ocenił(a) serial na 4
Exis_26

Exit, pacz http://media.tumblr.com/tumblr_m3tx9csj501qezcb7.gif

xena_4