PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121958
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej :D

Moim skromnym zdaniem :D Stelena to już przeszłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Wybrała Stefana za życia czyli wtedy kiedy nie miała zielonego pojęcia o pierwszym spotkaniu z DAMONEM! i o wyznaniu Damona z 2x08. Teraz jak przemieniła się w wampira,odzyska wspomnienia- będzie mogła poznać to jak to jest po tej drugiej stronie...jakie to są emocje,odczucia itd.i w końcu zrozumie Damona ,jego postępowanie w niektórych sytuacjach i całkowicie inaczej spojrzy na niego pod tym kątem. Bo by tak nie kombinowali z tym pierwszym spotkaniem i tym jak ona mówi może jakbym cie pierwszego spotkała to może ;)... to by było bez sensu.
Byle tylko nie chciała popełnić samobója :/ hmmm bo nie wiadomo co może jej do głowy jeszcze strzelić :/

użytkownik usunięty

Swoją drogą co za bullshit... Elena miała podjąć decyzję w spokoju, przemyśleć to bez niczyjego nacisku. Tak mówiła Nina. A co było? Matt w rozpędzonym aucie, który przedstawił jej ultimatum:wraca do Stefka albo jedzie po Damona:/

Dlatego dokonała głupiego wyboru :D

Właśnie ;/ Tylko spoilery od Iana okazały się prawdziwe, a on zawsze nas zwodził ;P

użytkownik usunięty

I sorry.... ekstremalna decyzja? Bo w rozpędzonym aucie czy co?

No tu akurat się zgodzę, że jej decyzja była ekstremalna :D W życiu nie myślałam, że wybierze Sztefynala.

użytkownik usunięty
Kate123

:D Mówiłam ci:p A taka pewna siebie byłaś:p

Bo chciałam Was podtrzymać na duchu :D
Ale jakby nie paczeć wszystko się dobrze dla Nas układa :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie wiem jak ja wytrzymam 4 miesiące.. :( Dobija mnie to. Jak dobrze chociaż, że PLL niedługo..

Mnie też to bardzo dobija. A będziesz tu zaglądać, czy robisz sobie przerwę? :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie wiem, jestem rozdarta. Mówiłam, że odejdę, ale... jestem jak Ezra.
http://images5.fanpop.com/image/photos/29800000/Aria-Ezra-2x25-ezra-and-aria-298 87242-245-138.gif

:D
Nie odchodź.

użytkownik usunięty
Kate123

W sumie... nie powiedziała Stefkowi, że go wybrała. I jest nadzieja na Delenę. Większa niż wcześniej.

Yep :D

użytkownik usunięty

No i Damon wyjedzie z MF...

Nie sądzę. Nie po tym co się stało z Eleną. Chociaż on zawsze słowa dotrzymuje, więc może jednak...

W 4 sezonie okaże się, że pierwsze spotkanie DE to jakieś halucynacje lub wyobraźnia Damona;]

użytkownik usunięty
Rainn

...

Rainn

Nie :D

Damon, czemu ją wtedy zauroczyłeś? whyyy? Przez to teraz cierpisz :(

Rainn

Ech :(

Na dwóch pierwszych spotkaniach Delena rozmawiała o miłości i o związkach :)))

Rainn

My emotions <3

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c9UhquJRZgM

Nie mogę się ogarnąć.

użytkownik usunięty

Mama myśli, że ja będę obiad jeść, haha. Zaraz idę się uchlać z rozpaczy.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K4kXcftmTfo

Blush, ale mamy piękne avki <3
:DDD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

wydaję mi sie że jakby wybrała Damona to nie mogli by sobie pozwolić na tą scene jak on ją pierwszy zobaczył i w ogóle.... a teraz ona na bank niby będzie ze Sztefem ale będzie odbijać do Damona i mi prędzej serce z emocji wyskoczy niż oni będa razem :P ale kurde zaintrygowali nas tym zakończeniem.... czekam teraz na 4 sezo !! :)

Czy to już wrzesień? O matko, trzeci wakacyjny hiatus, nie przeżyję tego.

Rainn

Ja też. To są AŻ 4 miesiące :(((

Kate123

I będą nas dobijać spoilerami :( Przez te miesiące popracuję nad sztefynowym tumblrem :)))

Rainn

To na pewno :( Ale ja już nie wierzę w żadne spoilery.
Ja napiszę książkę, dlaczego nienawidzę Sztefyna :DDD

Kate123

hahaha :DDD kilka tomów by się uzbierało :D

ocenił(a) serial na 4
Rainn

Właśnie sobie coś przypomniałam. Czy zostało wyjaśnione w finale, z czyjej linii pochodzą Salvatorowie, Katherine no i teraz też Elena? Bo miałam dziwne wrażenie, że chyba jednak nie. Jakoś dziwne to było, że Elijah i Rebekah byli zdziwieni, że tamci nie są od Klausa.

xena_4

Z linii Klausa

ocenił(a) serial na 4
Rainn

Jednak ;DDD

ocenił(a) serial na 6
xena_4

HUEHUEHUE.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Kurna, a ja byłam przekonana, że oni są od Elijaha :(((

W ogóle sceny z nim były spieprzone. Tylko się pałętał po planie i nie miał niczego ciekawego do roboty. Tylko jego scena z Rebeką mi się podobała.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Ta scena z Rebcią była genialna, przez nich ryczałam jeszcze bardziej.

Obejrzałam sobie scenę rozmowy Eleny z Damonem przez telefon i znowu ryczę :((((((((((

Sztefyn był przy śmierci Eleny w 2x21 i 3x22, Damon był z nią jak przebudziła się po rytuale...

użytkownik usunięty

Poszłam do sklepu. Przy wejściu był plakat "Dołącz do fali flag", a ja przeczytałam "Dołącz do fangirlingu". Yyy.
A potem popłakałam sobie przy dziale z nabiałem.

Ten finał to gówno

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

W ogóle to mam wrażenie, że przez ostatnie kilka tygodni czytałam spoilery do innego serialu. A przynajmniej jeśli chodzi o "decyzję". Sorry, ale NIC się nie sprawdziło.

This.

ocenił(a) serial na 4

Może właśnie o to chodziło. By utrzymać zainteresowanie, jednocześnie tak naprawdę nic nie zdradzając. To było genialne. Trzeba to przyznać Plec.

Trzeba było coś pier dolić byleby przyciągnąć widzów.

Dobra. Idę na autobus. Będę później :)