Nie wyglądam wcale najgorzej :D Mój brat wyglądał, jak poczwara, ja dużo piękniejsza jestem na tym etapie choroby :D Nie jest źle. Tylko jak się skończy to od razu lecę do sklepu po balsam, bo lekarstwa nieźle mnie wysuszyły, od stóp do głów o.O
Ja to gdzie nie gdzie to mam szramy bo tak okropnie swędziało mnie a byłam mała to drapałam do krwi ;)
O widzisz... Ja mieć nie będę, bo wiedziałam, co mi grozi :D A była taka noc, że myślałam aby zadrapać się na śmierć :P
To się cieszę, że już Ci lepiej :)
Nie martw się, ja też tak potrafię :D
Ja już teraz mam lepszy humor, odespałam po zajęciach wczesne wstawanie dzisiaj :)
Tylko, że jedna z nas potem piątki dostaje - Ty :D
A czemu miałabyś mieć zły humor? No dalej, w e-życiu trzeba się odprężyć, a nie złościć ;)
Wcale nie :P
Wiesz, ten weekend był naprawdę trudny, jeszcze dzisiaj musiałam wstać o 5...
Ale już odzyskuję mój dawny optymizm, więc jest dobrze :)
No i co, ale fioł by się ukazał. Był, ale nie taki. Naprawdę czasami się matwię o was :D Mam nadzieję, że to tylko tak wygląda na piśmie :D
http://delenaxnian.tumblr.com/post/19649836475/theysayinwonderland-a-2-0-theorie s-aria ale jaja, ona chyba rzeczywiście jest A :D
Cudzoziemka mi dała dużo do myślenia:P Rzeczywiście jakby tak sobie przypomnieć 2 sezony, to A chciała jej tylko zrujnować związek z Ezrą. Nie miała takich problemów jak reszta dziewczyn. Nie wiem, coś rzeczywiście jest na rzeczy.
I jeszcze wyszło na jaw, że jej ojciec miał romans ze studentką. Matka list dostała. Zrobiłaby coś takiego swej rodzinie...?
Po tym jak zagroziła matce, że zawiadomi dziekana o romansie ojca ze studentką nie wykluczam tego.
Myślałam, że może to ja przesadzam, ale widzę, że masz podobne zdanie na ich temat. Jeśli chodzi o rodziców to tylko Hanna ma fajną mamę. Spencer pff, jakby ich nie miała. Zauważ, że w sprawie "A" najwięcej właśnie kręci się wokół jej rodziny. Biedna.
Ale by były jaja. Tylko jak tyle udawało by jej się to robić? I to ona by brała dyplomy z pokoju Ezry i wstawiała do gabinetu tej dr? Bezsensu.
"50 miles separated Damon and Elena from each other.
Damon was about to die because Alaric was beating the hell out of him.
Elena was about to die because Matt accidentally drove both of them off the Wickery bridge.
Elena died but her death saved Damon’s life because vamp!Alaric’s life was tied to hers.
Elena died but Damon saved her because it was his blood that she had in her system.
Despite the distance they kept each other alive. How awesome is that? "
Nie wiem... był nie był... ale kocham <33
http://www.youtube.com/watch?v=EAxoZWJHhZU&feature=related
"50 miles separated Damon and Elena from each other.
Damon was about to die because Alaric was beating the hell out of him.
Elena was about to die because Matt accidentally drove both of them off the Wickery bridge.
Elena died but her death saved Damon’s life because vamp!Alaric’s life was tied to hers.
Elena died but Damon saved her because it was his blood that she had in her system.
Despite the distance they kept each other alive. How awesome is that?"
Bardzo mnie ciekawi kto miał takie trafne spostrzeżenia? To jest piękne i wprost magiczne ;D Oni muszą w końcu być razem, a Elena musi zrozumieć, że Stefan to przeszłość. Nie musi się czuć zobowiązana wobec niego.