wtedy to ja będę mieć 30 lat : D uwierz wtedy będzie mnie to wgl. nie obchodziło xD
I przez najbliższe 7. Następne spojrzenie będzie w 5x13 a pocałunek w 6x22, a I love u w 7x20, żeby mieli jeszcze czas aby to zepsuć..
W 6x19 znajdzie sobie innego kumpla do alkoholu.. I ten będzie go maltretował od 7x18, bo opętają go liszołaki.. A Elenka będzie wtedy z Szyfem na wycieczce..
Ale wiewiórki postanowią się bronić i poproszą o pomoc skunksa.. A Styf zamiast bronić ukochaną schowa się pod krzesło.. ;]
Padłam.. Tyler ją nie będzie się mógł oprzeć jej zapachowi i porwie ją.. A kto będzie musiał ją ratować z opresji.?
oczywiście uratuje ją.... wiewiórka Sztefyn, którego pod krzesłem ugryzła wiewiórka i stał się WiewiórkoMenem : D
Turbodymomen może się schować przy Wiewórkomenie.. Cholera Sztyf byłby do tego zdolny.. ;]
Turbodymomen puścił bąka, lecz Wiewiórkomen zawstydził Turbodymomena puścił bąka dwa razy głośniej : P
Rainn nas nie należy rozumieć.. Nas trzeba zaakceptować.. To znaczy mnie, nie wiem jak z Blue ;PP
Hahaha.. Boże ale lama z tego Sztefa.. http://www.bauer-comfort.com/images/pictures/lama001.jpg
lamy plują kobiecino : P
choroba Bonnie
po czym można ją poznać?
krwotok z nosa
xDDD
Mister słuchaj, musimy dalej historię pociągnąć.. ;]
Więc..
Gdy Elena przytruchtała do domu znalazła Sztyfa..
Postanowił ją odwieźć do domu, ululał do snu i pocałował w czółko na dobranoc.. Ale wtedy do pokoju wpada.. ;]
Ale Damon się broni i zostaje na tym, że jest krową.. A Elena lubi mućki.. Bo..
I tak się zaczęła ich wspólna przyszłość.. Damon był krową dającą złote mleko a Elena je sprzedawała na rynku w MF..