Ja ci to wytłumacze, Damon jest za dobry, przystojny i nieziemsko seksowny.. Takich Rainn sie nie wybiera.. ;DDD
Ej.. Ale pomyśl racjonalnie.. Jak byś miała wybrać między braćmi S to kogo byś wybrała.?
Czyli my myślimy racjonalnie.. A Elena co ma mózg na baterie i czasem się wyczerpują..? BTW ja też Danonka ale ja sie uczciwie przyznam, że u mnie wygląd też ma znaczenie..
no u mnie też, ale charakter D jest o niebo lepszy od charakteru S..
Elena co ma mózg na baterie, coś w tym jest xD
Damon ma swoje za uszami ale jakby to powiedziały moje zanjome z którymi muszę się uczyc.. On jest taki uroczy.. Och.. ;]
moje znajome to nie oglądają TVD : DDDD jedna jedynie ale ona jest za Steleną więc nie biorę ją pod uwagę xDD
“DAMON got the emotional fall-out of EVERYTHING. We didn’t get to see Stefan learning that he was Elena’s choice, and any possible happiness or joy that would have entailed. Instead we saw Elena’s tears and heartbreak over letting Damon know that she wasn’t choosing to be with him right now. We didn’t see Stefan find out that Elena had died, his heartbreak and devastation over that … nope, that was off-screen when he went back to get her after saving Matt. Instead we saw Damon realize that she was dead, saw his devastation on display. We didn’t see Stefan find out that Elena would be a vampire; he already knew at the end, his disclosure had happened off-screen. Instead we saw Damon find out that she would turn. It was all about Damon’s reaction to what was happening to Elena, viewers being put in Damon and Elena’s emotional shoes about what was happening with the other.”
Sztefyn = WiewiórkoMen
Elena = SkunksWomen
O.o
nieźle mamy kulkuri porąbane w głowie xD
W mojej rodzinnej miejscowości dzieciaki brały jakieś listki, suszyły a potem udawali, że palą.. Ale głupie dzieci.. Ja taka nie byłam kiedyś.. ;DDD
Ja z moim kuzynem budowaliśmy domki w krzakach i bawiliśmy się w dom.. On zawsze był listonoszem a ja opiekowałam się dziećmi.. Wpomnienia ;((