Zabił Vicky:D Skoro on jest takim geniuszem samokontroli to mógł ją tego nauczyc;P Stefan to w ogóle chodzące spustoszenie. Ale co tam, fajnie marszczy czoło więc wszyscy kibicujmy Stelenie;P
Jak Elena nie będzie umiała się kontrolowac jak Vicky (która nikogo nie zabiła, a Caroline np już tak) to Stefan powie " A pier dole" i ją dziabnie?
mam nadzieję;P jak Stefan się za to weźmie to zrobi z Eleny lepszego Ripaahh niż cała rodzina Pierwotnych:P
uwielbiam te sceny, kiedy Stefan z utytłaną we krwi brodą paczy z przerażaniem na Elenę i ucieka w las.. albo jak chciał na szybko przymocować głowę tej lasce w retrospekcjach z Damonem, która jej odpadła podczas predatorskiego ataku szału xD
Faktycznie, on jest jakiś pechowy. Niech lepiej trzyma się z dala od Eleny i Damona. Gdyby uśmiercili Damona to na bank przestałabym oglądać TVD.
To byłoby najlepsze zakończenie, bo nie wierzę w takie, gdzie Stefan będzie z Eleną i wszyscy we trójkę zostaną przyjaciółmi:P Chociaż byśmy sobie poryczały;P
Ja mam nadzieję, że to Stefan zginie. Damon już dosyć się nacierpiał, a to zapewne dopiero początek :/
Legallybrunette robiła najlepsze makijaże Eleny/Katherine:P Eleny robi się jednym cieniem, bo połowa makijażu to sztuczne rzęsy;P
Co nieważne? :D Jak masz jakąś teorię to podziel się :) Często się sprawdzają, tak jak ta z 3x19 :P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5JdKge2Gsao#! o kurva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Patrzyłaś na zakończenie? Stelena się seksiła a dziecko płakało. SPOILER Okazało się, że Stefan zdradził Elenę z Katherine i Elena wyprowadziła się z Lounią z domu:D
No chyba nie, ale karmienie dzieciaka Gerberem z krwią to dla mnie zbyt duża abstrakcja, bałam się co będzie dalej:P
Siemka :) nie chce mi się czytać tych siedmiu stron, nadal jeździmy po Julie? :D