PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
minona291

Mam nadzieję że Krysia się na Santiago obudzi...
Bo wczoraj to on taki był nieswój że masakra:(
Mimo tego gola.
No on tam zagrał na swoje..bo ja wiem, 7 %??
Spacerniak sobie urządził kurde;)
A Di Maria jak ładnie wyłuskał tę piłeczkę Valdesowi, zaskoczył chłopak;)
Ogólnie 1 połowa drętwa, potem się zrobilo ciekawie:)

WhiteDemon

Jedni i drudzy grali jak z kulą u nogi. To dopiero początek sezonu, jeszcze się rozkręcą.
Real strzelił dwie bramki na wyjeździe, więc rewanż u nich zapowiada się bardzo ciekawie.

Kate123

"English: I love you
German: Ich liebe dich.
Portuguese: Eu te amo
Bollywood: Maiṁ tumasē pyāra karatā hūm̐
Tumblr: FU CK YOU YOU FU CKING FU CK I HATE YOU
Keymash: alskdfjcashbcnlasdjfan
Harry Potter: Always
Thornberry: BLARHAGARHHGARH
Dean: Don't ever change.
Fangirlish: JESUS FU CKING CHRIST LOOK AT YOU jasdhfifhss
Hungarian: Szeretlek
Persian: Doostet daram
Czech: Miluju tě
Turkish: Seni seviyorum
Batman: NO LOVE. ONLY JUSTICE.
Russian: Я тебя люблю (Ya tebya lyublyu)
Night at the Roxbury: WHAT IS LOVE?! Baby don't hurt me...
Italian: Ti amo~
Nightwing: Touch my ass
Tim Drake: Erm. Erm. Erm. Um. Erm. Erm. Hi.
asexual: will there be wifi
Korra: Look, I really like you and I think we were meant for each other!
Persona 3 and 4: Level 10 social link right there
Carly Rae Jepson: Hey I just met you and this is crazy but here's my number so call me maybe?
Spanish: Te amo.
Loki: You have heart.
Adele: Never mind, I'll find someone like you
Tony Stark:
Ace Attorney: Thanks to you, I am saddled with... unnecessary feelings.
Homura: MADOKA-CHAN!!
Toph: *PUNCHES YOU* That's how I show affection.
Sokka: BOOMERANG!!
Mai: I don't hate you.
Zuko: Honor!!
Captain Jack Harkness: Hi, I'm Captain Jack Harkness.
Sherlock: You're an idiot.
John Watson: I always say "I love you", but it's usually subtext
Blaine Anderson: I lo- AND CUT!
Spock: I have been emotionally compromised
Ryan Murphy: MORE FINCHEL!
Kurt Hummel: *sipping coffee**splutters*
Taylor Swift: And that's the way I loved you! Breakin down and comin' undone, it's a roller coaster kinna rush and I never knew I could feel that much and that's the way I loved you.
Rumplestiltskin: NOBODY CAN EVER LOVE ME!
The Doctor: Rose Tyler... I--
Thor: You give up this poisonous dream! You come home.
Arthur: Merlin, you idiot!
Steven Moffat: Make them suffer. That is how I show the emotion you humans refer to as 'love'.
Daleks: EXTERMINATE!
Loki: Sentiment
Pepper: We were having 12% of a moment
Hulk: HULK SMASH DAT ASS
Odin: HUARGH
Coulson: I watched you while you slept
Hiddlestoner: I'm uncontrollably excited about you
Steve Rogers: Mr. Stark...
Rachel: I got off the plane.
Welsh: Rwy'n dy garu di
Delena fans: I love you. And it's because I love you that I can't be selfish with you... I don't deserve you.
Stefan: *lets Elena drown*"

ostatnie <3

Rainn

Ostatnie <3333333333333

ocenił(a) serial na 6
Rainn

ZAJEBISTE:xd

użytkownik usunięty
Rainn

:DDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
Rainn

Thor <3

Kate123

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9896cbQzh1qay5ogo2_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9896cbQzh1qay5ogo1_500.png
4x05. To mieszkanie Alarica?

Kate123

"One Salvatore would destroy his own soul for the sake of hers. And that will always be Stefan Salvatore." xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rainn

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kate123

"You know I really think Elena will be a little taken aback by Stefan offering her a daylight ring because it might seem like a request to spend eternity with him, which she isn’t ready for. I mean the girl is just starting to realize that it won’t “always” be Stefan for her. Julie Plec even said that she’ll be asking herself if her high school boyfriend is going to be her college boyfriend so she is thinking about really short term. Even before she became aware of her feelings for Damon, she didn’t want to become a vampire and spend eternity with him and as Nina Dobrev said doing so would mean marriage 10 times more which she didn’t want. Imagine her reaction to Stefan offering her a ring now that she is aware of her feelings for Damon(to whatever extent) and also has the knowledge of the compulsions which Julie Plec said will make Damon get even more under her skin and embed himself there and they’ll be a reminder that she’ll never be able to completely shake him."

Rainn

Zobaczycie, w 4 sezonie Stelena pogrąży się jeszcze bardziej. Kiedyś myślałabym, że to niemożliwe ale wspominając 3x22 całkowicie zmieniłam zdanie.
http://media.tumblr.com/tumblr_m97xs1D5B41qkqmb8.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tak ku.wa tak... Elena nigdy nie chciala byc na zawsze ze Stefanem, never ever... Tylko wtedy jeszcze nie wiedziala, ze chce byc na zawsze z Damonem, ale juz wkrotce sie dowie mam nadzieje :D:D:D F.u.c.k. Stefan, Love Damon :D

Kate123

Rainek, trafiłam na to i jestem już na 17 rozdziale :) Trochę podobne do NLMG :) http://www.fanfiction.net/s/6563732/1/Addictions
LL&G zrobiło się smutne, więc musiałam przerwać. Co ona się tak uparła w każdym FF na Jera :P

Kate123

Dodałam do kolejki :)
Aaa faktycznie, zapomniałam już o Jerze z LL&G :P

Rainn

Hej Rainn :) Widzisz ten wyciek fotek z planu CoB, prawda? :D Proszę mnie tu na bieżąco informować :) Wiem, że Meyers już jest na planie. W sumie na forum CoB też jedno wielkie odliczanie, możesz tam zajrzeć :)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Madame, mam pytanko - widziałaś już nowy odcinek Saving Hope? Jeśli nie, to koniecznie obejrzyj. Ja właśnie skończyłam seans i jestem teraz jednocześnie zszokowana i podekscytowana. Powiem tylko, że chodzi o Joela ;P

xena_4

Wiesz co Xena, zatrzymałam się chyba na 5 odcinku. Wkurza mnie to, że napisów nie ma :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

To przynajmniej masz okazję podszlifować angielski ;P

xena_4

Ale medycznych zwrotów za cholerę nie rozumiem, a one stanowią 70% dialogu :p

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Hej. Sorki, ze pytam, ale jak zwykle jestem niedoifnromowana od czego to skrot CoB ? :D

byledopiatku

City of Bones :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Hehe no tak jak glupia...:D a to dopiero w 2013 przeciez nie przezyje, juz sie nie moge doczekac kolejnych filmow z nim ;)

byledopiatku

Dokładnie za rok, bo premiera w sierpniu akurat :)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m963dg02eg1rxx90eo1_500.jpg tu już fanki zdążyły go złapać w Toronto i sobie zdjęcie zrobić, szczęściary.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

On jest so sexy... :D no i jakby nie patrzec nie zonaty :D a wiadomo kiedy wyjdzie Belle du Seigneur?

byledopiatku

W tym roku ponoć, ale kiedy... kto to wie :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Kurde przetrzepalam pol neta i nie znalazlam, a wlasnie wiem ze ma wyjsc w 2012 wiec myslalam, ze moze znowu mnie cos ominelo O.o, a Dracule zaczeli krecic sa jakies wiesci czy not yet? A tak na marginesie moje ulubione zdjecie Johnnego:D mam je nawet na pulpicie :D http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/22/article-1037209-01F19E3C00000578-283_4 68x603_popup.jpg

byledopiatku

Jonathan kuźwa, naucz się :D
Nie wiem nic. Jak się pojawi jakaś premiera to mój filmwebowy asystent mnie powiadomi :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

No dobrze juz dobrze Jonathan ;)

Madame_7

Yhm, od kilku dni mój dash na tumblrze zalany jest zdjęciami z planu, ale nie widziałam na nich JRM :P

Rainn

Ale jest już na planie, fanki zrobiły sobie z nim zdjęcie i ktoś z ekipy filmowej chyba, napisał na TT o przyjeździe JRM.

Madame_7

Fajnie :) Zbieraj dla mnie niusy, bo nie będę miała teraz neta :PP

Rainn

Why?:(

Madame_7

Morze wzywa :P

Rainn

Jedziesz do mnie?:)

Madame_7

Tak, zacznij przygotowywać przyjęcie powitalne :)

Rainn

Naprawdę warto przeczytać :)

Kate123

OMG, ale zwrot akcji :o

Kate123

Przeczytam jak wrócę :P

Rainn

Koniecznie :D Rety, naprawdę można dostać depresji przez te FF :P

użytkownik usunięty
Kate123

4x07 to odcinek Dries.
Pisała jeszcze: 2x04, 2x10, 2x16, 2x21, 3x03, 3x06, 3x08, 3x14, 3x18, 3x21 i jak wiadomo 4x01.
Wszystkie, z wyjątkiem 3x18, były dobre.

użytkownik usunięty

a reżyseruje Chris :) - 3x19 i 3x21 między innymi :)

Coś czuję, że w tym odcinku Stelena zerwie na dobre :D

użytkownik usunięty
Kate123

właśnie o tym myślałam :D
chociaż Caroline pisze odcinki, w których jest sporo akcji, więc nawet jeśli nie, to też może być dobry. Ale 2x10, 3x06 i 3x08 miały przecież cudne Delenowe sceny &lt;3 W 3x18 była ładna ta scena z "I will always love you", ale Elena nie potrafiła tam zaprzeczyć, że jest zakochana w Damonie, więc może w 4x07 też napisze jakąś ładną scenę. tym razem ZERWANIA :D

użytkownik usunięty

w 3x03 Stelena przecież też zerwała :D

No dokładnie :D Dlatego mam jakieś takie przeczucie :) Julie powiedziała, że Stelena będzie przez jakiś czas. I tak myślę, że ten właśnie odcinek to będzie ich zerwanie. Stefek nie poradzi sobie z tym, że Elena jest wampirem. A jeśli nawet to na pewno nie poradzi sobie z tym, że Elena zdecyduje się na picie ludzkiej krwi. Przecież głupia nie jest i wie, jak to było ze Stefem i jego wiewiórkową dietą.

użytkownik usunięty
Kate123

Gdyby tak w 4x04 Elena zdecydowała się na wiewiórki, to właśnie 4x07 jest odpowiednim czasem na skonczenie z tym idiotycznym pomysłem :D

Jeju, wyobrażasz sobie tą scenę zerwania? To będzie takie piękne <marzy>

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m93216mPtn1qazd28o1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m94p85V3Sm1rrn5x7.gif
:D