PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 9
xena_4

Muszę Ci powiedzieć, że zadziwiłaś mnie po raz kolejny. Jestem Ci winny przeczytanie Twoich dzieł, oczywiście z przyjemnością, nie za karę :) <>

ocenił(a) serial na 4
jerry0

;DDDDDD

Co do tamtego opowiadania o płatnym mordercy, wydaje mi się, że ta trzecia część jest w tej chwili najsłabsza. Chyba skończę historię na tej części (mimo, że planowo miało być ich cztery)

ocenił(a) serial na 4
xena_4

Powinno być "historia cofa się". Cholerny edytor ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Hehe ;) on mi się kojarzy ze XIX-wiecznym mieszczaninem.. szarmancki, uroczy i honorowy..mało teraz takich facetów chodzi po świecie O.o w sumie mnie z TVD będę mało oryginalna, ale podoba się Damon ;) a tak poza TVD to the most hot jak dla mnie to jest Jonathan Rhys Meyers oraz Św.Pamięci Andy Whitfield...

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9899wr7Sy1qe1mjso1_500.gif xD

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9885qDep31rw2ehfo1_500.gif

ocenił(a) serial na 6

soooo true.... :D

http://media.tumblr.com/tumblr_ltk5nzxuHK1qd0ixv.jpg

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m990ezCtKo1rr6d5po1_500.gif :D

:DDDD

ocenił(a) serial na 9
Kate123

O matko, wszyscy żyjecie! Nie był ktoś przypadkiem na premierze Batmana w Ameryce? :) Obejrzałem ostatnio Columbus Circle, nie polecam :) Natomiast The Raven całkiem, całkiem. Kiedy te Vampiry się zaczną, bo tylko TB w poniedziałki męczę, a przydałoby się jeszcze coś w tygodniu, aby do weekendu. Są tu poza tym jacyś miłośnicy seksu Eleny z Damonem?

użytkownik usunięty
jerry0

Wejście smoka z kiepskim żartem na początek ;]
Hej Jerry:P Ktoś Cię wysłał czy tak sam z siebie sobie o nas przypomniałeś? ;)

ocenił(a) serial na 9

A ja ciągle męczę Twoje Bloodstream :) Żart był może nieco sado-perwersyjny xD Co u Ciebie Paula?

użytkownik usunięty
jerry0

Ślub wzięłam, dziecko urodziłam ;) A u Ciebie?

ocenił(a) serial na 9

Z reguły nie rozmawiam z mężatkami, no ale... W Niemczech pracuję w restauracji i zaczynam wszystko od nowa hehe. Od kilku dni zostałem szefem baru, chodzę do szkoły, na razie zrobiłem B1 TELC, a poza tym wszystko się rozjeba...

jerry0

Czytałam co tu wypisujesz. Małpa trochę z Ciebie:D Czego nie śpisz?:P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Małpipszon, tak mawia moja córka :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Myślę, że możemy dopiąć do końca te rozmowy serialowe. Mam jeszcze trochę herbaty w kubku i kilka papierosów.

jerry0

Ty palisz???????:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Takie tam 10 dziennie :)

ocenił(a) serial na 9
Kate123

Faktycznie rozmowy serialowe. Trudno mi grzebać w majtkach na widok Klausa, czy Damona. Natomiast z chęcią zbałamuciłbym Caroline :)

ocenił(a) serial na 6
jerry0

ech... Faceci oni to zawsze tylko o jednym :D

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

Najgorsze, że nie idzie tego kontrolować :)

ocenił(a) serial na 6
jerry0

Litra na dwóch i od razu popęd mniejszy jak i możliwości:D

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

Czyli pół litra na głowę :) Po tej ilości mam dobre ciśnienie krwi i jestem, jak terminator, choć nie mnie to oceniać hehe.

ocenił(a) serial na 6
jerry0

A jaki skromny przy okazji... :P

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

Szarmancki owszem, honorowy nie ujdzie w tym zasranym świecie, natomiast skromnością nie grzeszę:) Ot taki zimny drań ;)

ocenił(a) serial na 6
jerry0

No tak przez neta to każdy taki jest :D a ja jestem piękną długonogą blondynką...joke..:D

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

Przepraszam, że niby trolle nie mogą być szarmanckie?:) I piękne na swój sposób hehe.

ocenił(a) serial na 6
jerry0

Nie znam się na trollach.. jak kiedyś jakiegoś spotkam to napiszę jakie są..

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

Czyli nie jestem trollem. Jesteś taka miła:)

użytkownik usunięty
jerry0

http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/grandma-cool-story-bro.jpg

ocenił(a) serial na 9

Przypomniała mi się moja babcia Irenka ŚP.

Kate123

na forum jakiego serialu jest taki spam jak tu?
Bo też sobie chciałam pospamować, ale Pamiętników nie lubię.

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Spamuj się sama :)

jerry0

huhuhu dowcipne, ale zadałam pytanie i liczę na odpowiedź. Nie uważam, by moja wypowiedź była obrażająca czyjeś uczucia - po prostu zapytałam, bo pozazdrościłam Wam tego beztroskiego spamowania.

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Miałem na myśli, teraz możemy rozmawiać :)

jerry0

Tutaj to trochę mi głupio(ponieważ nie przepadam), ale cóż przynajmniej jest duża aktywność na tym forum.

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Dopiero co wróciłem po kilkumiesięcznej przerwie i już zostałem uznany za jakiegoś posłańca:) Faktycznie można się tu dorobić paranoi ;)

jerry0

w porządku, jak coś, to czytaj mój nick od końca - bo tak normalnie brzmi idiotycznie. a pussycat tak słodziutko - dokładnie jak twarzyczka Iana somer coś tam.

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Mniam, napisz mi coś miłego, bo jestem zły okropnie :)

jerry0

ja raczej nie jestem osobą, która pisze komuś coś miłego, najczęściej wyzywam uzytkowników od gamoniów i pedałów (bo sami tego chcą - na prawdę)
Ale mogę zrobić wyjątek: jesteś wspaniałym, boskim mężczyzną z którym ian coś tam nawet nie ma prawa się równać:* i sexownym.

tacyssup

i masz pyszny avatarek, jestem teraz bardzo głodna, ale służba śpi i nie ma mi kto zrobić...

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Zrobiłbym Ci przepyszne naleśniki, nawet na ostro i czuję, że mógłbym z Tobą zrobić napad na stację benzynową :) Potem w prezencie dla Ciebie masaż godzinny i rozmowy o .... hehe

jerry0

No nie.. w tym momencie rozpaliłeś moje zmysły, moje podniecenie sięgnęło zenitu! Niestety muszę już iść do łóżka (sama, :(, ale oczywiście będę o Tobie śniła :)

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Tak tylko mówisz :) Nie ufam nikomu hehe. Podaj email, to zobaczysz "mein zweites ich" Miłych snów zjawo:)

ocenił(a) serial na 9
tacyssup

Tak myślę, że każdy ma swój system obronny. Ludzie czasem nawet lubią, jak ich się zwyzywa :)

użytkownik usunięty
Kate123

Widzę kolejny najazd trolli. Fajnie gdyby PEWNE OSOBY nabrały odwagi i same coś napisały, zamiast przysyłać innych:)

ocenił(a) serial na 9

Ciebie dziecko paranoja nawiedziła, czy jeszcze od rana dupy nie ruszyłaś od komputera ;) Daj na luz, bo sprawię Ci przykrość przy ludziach :)

użytkownik usunięty
jerry0

Żegnam:)