Muszę Ci powiedzieć, że zadziwiłaś mnie po raz kolejny. Jestem Ci winny przeczytanie Twoich dzieł, oczywiście z przyjemnością, nie za karę :) <>
;DDDDDD
Co do tamtego opowiadania o płatnym mordercy, wydaje mi się, że ta trzecia część jest w tej chwili najsłabsza. Chyba skończę historię na tej części (mimo, że planowo miało być ich cztery)
Hehe ;) on mi się kojarzy ze XIX-wiecznym mieszczaninem.. szarmancki, uroczy i honorowy..mało teraz takich facetów chodzi po świecie O.o w sumie mnie z TVD będę mało oryginalna, ale podoba się Damon ;) a tak poza TVD to the most hot jak dla mnie to jest Jonathan Rhys Meyers oraz Św.Pamięci Andy Whitfield...
O matko, wszyscy żyjecie! Nie był ktoś przypadkiem na premierze Batmana w Ameryce? :) Obejrzałem ostatnio Columbus Circle, nie polecam :) Natomiast The Raven całkiem, całkiem. Kiedy te Vampiry się zaczną, bo tylko TB w poniedziałki męczę, a przydałoby się jeszcze coś w tygodniu, aby do weekendu. Są tu poza tym jacyś miłośnicy seksu Eleny z Damonem?
Wejście smoka z kiepskim żartem na początek ;]
Hej Jerry:P Ktoś Cię wysłał czy tak sam z siebie sobie o nas przypomniałeś? ;)
A ja ciągle męczę Twoje Bloodstream :) Żart był może nieco sado-perwersyjny xD Co u Ciebie Paula?
Z reguły nie rozmawiam z mężatkami, no ale... W Niemczech pracuję w restauracji i zaczynam wszystko od nowa hehe. Od kilku dni zostałem szefem baru, chodzę do szkoły, na razie zrobiłem B1 TELC, a poza tym wszystko się rozjeba...
Myślę, że możemy dopiąć do końca te rozmowy serialowe. Mam jeszcze trochę herbaty w kubku i kilka papierosów.
Faktycznie rozmowy serialowe. Trudno mi grzebać w majtkach na widok Klausa, czy Damona. Natomiast z chęcią zbałamuciłbym Caroline :)
Czyli pół litra na głowę :) Po tej ilości mam dobre ciśnienie krwi i jestem, jak terminator, choć nie mnie to oceniać hehe.
Szarmancki owszem, honorowy nie ujdzie w tym zasranym świecie, natomiast skromnością nie grzeszę:) Ot taki zimny drań ;)
No tak przez neta to każdy taki jest :D a ja jestem piękną długonogą blondynką...joke..:D
Przepraszam, że niby trolle nie mogą być szarmanckie?:) I piękne na swój sposób hehe.
na forum jakiego serialu jest taki spam jak tu?
Bo też sobie chciałam pospamować, ale Pamiętników nie lubię.
huhuhu dowcipne, ale zadałam pytanie i liczę na odpowiedź. Nie uważam, by moja wypowiedź była obrażająca czyjeś uczucia - po prostu zapytałam, bo pozazdrościłam Wam tego beztroskiego spamowania.
Tutaj to trochę mi głupio(ponieważ nie przepadam), ale cóż przynajmniej jest duża aktywność na tym forum.
Dopiero co wróciłem po kilkumiesięcznej przerwie i już zostałem uznany za jakiegoś posłańca:) Faktycznie można się tu dorobić paranoi ;)
w porządku, jak coś, to czytaj mój nick od końca - bo tak normalnie brzmi idiotycznie. a pussycat tak słodziutko - dokładnie jak twarzyczka Iana somer coś tam.
ja raczej nie jestem osobą, która pisze komuś coś miłego, najczęściej wyzywam uzytkowników od gamoniów i pedałów (bo sami tego chcą - na prawdę)
Ale mogę zrobić wyjątek: jesteś wspaniałym, boskim mężczyzną z którym ian coś tam nawet nie ma prawa się równać:* i sexownym.
Zrobiłbym Ci przepyszne naleśniki, nawet na ostro i czuję, że mógłbym z Tobą zrobić napad na stację benzynową :) Potem w prezencie dla Ciebie masaż godzinny i rozmowy o .... hehe
No nie.. w tym momencie rozpaliłeś moje zmysły, moje podniecenie sięgnęło zenitu! Niestety muszę już iść do łóżka (sama, :(, ale oczywiście będę o Tobie śniła :)
Tak tylko mówisz :) Nie ufam nikomu hehe. Podaj email, to zobaczysz "mein zweites ich" Miłych snów zjawo:)
Tak myślę, że każdy ma swój system obronny. Ludzie czasem nawet lubią, jak ich się zwyzywa :)
Widzę kolejny najazd trolli. Fajnie gdyby PEWNE OSOBY nabrały odwagi i same coś napisały, zamiast przysyłać innych:)
Ciebie dziecko paranoja nawiedziła, czy jeszcze od rana dupy nie ruszyłaś od komputera ;) Daj na luz, bo sprawię Ci przykrość przy ludziach :)