Wg mnie bardzo.
Ale ewentualnie dla Jonathana może spróbuj...
Choć jak mówiłam, najlepsze i w sumie jedyne warte uwagi sceny w całym filmie to masz na tym fanfilmiku;)
Hahaha :) no ale widać podobieństwo.
Prawda to że niby Nasza kochana Katerina Petrova ma niby siostrę bliźniaczkę ..która będzie w 4 sezonie?
To głupie plotki,prawda czy nie wiadomo?
Dzięki z góry na odpowiedź,bo jeżeli to prawda to się wkurzę...
gdzie to przeczytałaś? :D może chodziło o Tatię? tylko, że ona jest pierwotną petrovą, nie jej bliźniaczką
Nie chodzi mi o Tatię ...
Na stronie albo blogu..
Więc to nie jest prawda :)
To dobrze.
A Tatia mam nadzieje że będzie.
http://www.avril-lavigne.pl/index.php?function=show_all&no=6006 ale robią z tego szum... i czy ktoś może mi wyjaśnić o co do jasnej ciasnej chodzi z tym Biberem, że tak go wszędzie wciskają? :|
Avril wzięła go do pracy nad płytą, "tylko jedna piosenka" ;p ale tak super im się współpracowało, że wyszło na dłużej ;p Bardzo się ukrywali, media nie mogły nic wyczaić, a na urlopie Avril we Francji podobno uczucie rozkwitło... :) No i masz zaręczyny, w końcu ogłosili wszem i wobec :D
To akurat były plotki, które szybko się wyjaśniły i a propo romansu i a propo wspólnego nagrywania ;p I ja osobiście się bardzo się cieszę z tego, ale Chadvril akurat całkiem mi się podoba :))
Też jestem rozczarowana, miałam nadzieję na jakiś duet. Ponoć coś tam nagrali, ale czy my to usłyszymy...
A skąd wiesz, że nagrali? Avril tylko poprosiła, czy mógłby zaśpiewać w jednej z piosenek, ale nic chyba nie wyśpiewali... ;p
A może i nie, zaczynam się już gubić w tych newsach i plotach ;P W każdym razie szkoda;)
Ja jakoś specjalnie nie żałuję ;p
Ciekawa jestem czy na płytce znajdzie się jakiś duet, w sumie jak do tej pory avrilowych-albumowych duetów to tylko jeden...? Dobrze kojarzę...? Z L.Lewis, swoją drogą podobał mi się :) 2 kompletnie różne głosy a zagrało :)
No nie żartuj?! Nie słyszałaś?! ;p http://www.youtube.com/watch?v=bWY3ivS8JBI :)
"I Will Be" by Avril Lavigne and Leona Lewis. The song was originally sung by the two artists separately, but this version was mixed by skippster300" :P
Parę dni temu ogłosili, że nowa płyta skończona i nagle bum! wielki szum, wielka historia miłosna, wszyscy o nich trąbią. Jeśli to nie ma ze sobą związku to i tak wygląda jakby miało, sprawa w ogóle nie przemyślana. Czekam na album, jej związek jakoś mało mnie interesuje. Życzę jej żeby tym razem jej się udało.
Poszła plotka, że w październiku ma być singiel promujący, ale nikt tego jak do tej pory nie potwierdził... Chociaż wcale bym się nie obraziła gdyby doszło to do skutku a płytka jeszcze w tym roku, idealnie na święta by mogło na prezent podpasować :D
Nie wiem szczerze Ci powiem, czy to w końcu ukartowane, czy na serio taką wielką otoczkę udało im się zrobić, ale chyba wolę tą drugą wersję :) Ona się już sparzyła, dla Chada to pierwszy raz ;p niech się im ułoży, tylko żeby media ich nie zżarły...
Super by było,wyczekuję na dużo październikowych premier, to i Avril mogłabym dodać :D A jeśli chodzi o album, to mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez problemów jak przy GL.
Sami sobie zwalili w tym momencie media na głowę. Żeby się potem nie oburzali jak będą ich napastować ;)
Ja nie mogę tego pojąć... Płyta była świetna... A tak spłynęło wszystko jak po maśle bez żadnego jakiegoś choćby najmniejszego łał... :/
Ale teraz wzięła sporo muzyków, różnych, Ci pomagali, tamci coś nagrywali, i z donosów co parę dni co rzucają zapowiada się świetny materiał, więc ja chcę, żeby teraz radia i stacje oszalały :D
Płyta była świetna, ale dużo ludzi ocenia całość po jednym singlu, a po WTH uznali, że Avril w ogóle nie dojrzała i nadal robi gównianą komercyjną muzykę (TBDT). Straciła bardzo dużo fanów po trzecim albumie i tej całej akcji z ciuchami, perfumami... generalnie ludzie o niej pozapominali. A w Polsce to w ogóle porażka. Stacje nie chciały puszczać jej piosenek. Dopiero udało się z WYWH, ale z tego co pamiętam szybko spadło z list. Oby teraz było inaczej ;)
Pierwszy singiel był średni, ale puszczali go troszkę, drugi też, chociaż z promocją już słabiej a trzeci, który był mega... ja promocji niestety nie widziałam żadnej... Jak se sama nie włączyłam to nie usłyszałam ;p
Dobór singli był zły, ale podejrzewam, że musiała takie dać. Zły wybór. Ludzie byli zakochani w melancholinej muzyce Adele, to i Av mogła wykorzystać okazję:P Jakby dała "Goodbye" na normalny singiel, to ludzie by padli z wrażenia. Bo piosenka naprawdę piękna. A tak mało kto ją usłyszał :(
Mnie jakoś właśnie nie podeszła... Jeżeli chodzi o tekst to tak - piękna, smutna. Ale siedzisz sobie w pracy, słuchasz radia i "Goodbye", myjesz okno i "Goodbye"... nie, nie wyobrażam sobie... I jak już napisałam, mi tak średnio się podoba jako całość, ale ta piosenka jest tak osobista i intymna, że media by to zniszczyły... więc dobrze, że pozostała pozycją albumową, do posłuchania wtedy, kiedy człowiek będzie miał na to ochotę.
Trzeci singiel bomba, i szkoda, że 4 wyszedł tylko u "małych oczek" :PP bo to był dla mnie dobry strzał :)
Do radia nie pasuje, fakt. Zależy też w jakich stacjach.Tyle że WTH czy Smile, które to radia pasują jak najbardziej zostały olane :P Trudno dogodzić.
Czwarty singiel? Chyba mam zaćmienie dzisiaj :P
co z tą grą 30 dni TVD czy jakoś tak? gra Deleny się skończyła, Klausa też, sceny się kończą w niedzielę, więc może czas na nią? :D:D
Tylko trzeba ją najpierw dokończyć ;) Mamy dwie listy i przydałoby się z nich stworzyć jedną ;P
Dzień 1 - Twój ulubiony bohater płci męskiej.
Dzień 2 - Twój ulubiony bohater płci żeńskiej.
Dzień 3 - Twój ulubiony character ogólnie.
Dzień 4 - Najmniej lubiana przez Ciebie postać.
Dzień 5 - Twój ulubiony odcinek.
Dzień 6 - Najmniej lubiany przez Ciebie odcinek.
Dzień 7 - Twoja ulubiona scena.
Dzień 8 - Twój ulubiony cytat.
Dzień 9 - Scena, która Cię uszczęśliwia.
Dzień 10 - Scena, która Cię zasmuca.
Dzień 11 - Scena, która Cię rozśmiesza.
Dzień 12 - Scena, która Cię rozwściecza.
Dzień 13 - Najbardziej szokujące wydarzenie.
Dzień 14 - Twoja ulubiona przyjaźń.
Dzień 15 - Twoja ulubiona para.
Dzień 16 – Twoja ulubiona piosenka grana w Pamiętnikach Wampirów.
Dzień 17 - Twój ulubiony aktor.
Dzień 18 - Twoja ulubiona aktorka.
Dzień 19 - Książki czy serial?
Dzień 20 - Pomysł na przyszły odcinek PW.
Dzień 21 - Pomysł na nową postać w PW.
Dzień 22 - Postać, z którą najbardziej się utożsamiasz/która jest taka, jak Ty.
Dzień 23 - Coś, co kochasz w Pamiętnikach Wampirów.
Dzień 24 - Coś, czego nienawidzisz w Pamiętnikach Wampirów.
Dzień 25 - Odcinek, który w ogóle nie powinien zostać wyemitowany.
Dzień 26 - Coś, co chciałeś/aś, żeby się zdarzyło, ale nigdy się tak nie stało.
Dzień 27 - Coś, co się zdarzyło, mimo że nie chciałeś, aby kiedykolwiek do tego doszło.
Dzień 28 - Ulubiona przyjaźń pomiędzy aktorami PW.
Dzień 29 - Największa chemia między aktorami PW.
Dzień 30 - Premiera sezonu czy finał sezonu?
Dzień 1: Ulubiony wampir
Dzień 2: Ulubiona wampirzyca
Dzień 3: Ulubiona para
Dzień 4: Ulubiony cytat
Dzień 5: Ulubiona przyjaźń poza ekranem
Dzień 6: Ulubiony odcinek
Dzień 7: Najgorętsza scena
Dzień 8: Najzabawniejsza scena
Dzień 9: Scena, której nienawidzisz
Dzień 10: Najnudniejsza para
Dzień 11: Ulubiona przyjaźń
Dzień 12: Scena, która doprowadziła Cię do płaczu