Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3
Mam jakąś wizję lasu, zerwali tam tą więź, jest Elena, Sztef z Caroline i Damon, no i ci co im pomogli (nie wiem kto :p). Sztef mówi do Damona, że muszą sprawdzić, czy to zadziało. Więc Damon każe coś zrobić Elenie, coś co nie byłoby tragiczne w skutkach w razie gdyby jednak sire bond nadal istniała.. (nie mogę tylko wpaść na nic sensownego). Elena odmawia, wszyscy się cieszą, Caroline szczerzy zęby, Sztef dumny, że uwolnił Elenę od brata potwora. Damon smutny, bo wie co to oznacza, mówi: Moja praca się skończyła. I odchodzi. I kamera idzie na Elenę, uśmiech z twarzy jej znika i patrzy na odchodzącego Damona. Biegnie do niego i wyznaje mu miłość, a Sztef i Caroline robią tak: http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/jaw-drop.gif
Wiesz, że ja też wyobrażałam sobie, że ta scena będzie w lesie :P Świetna teoria <3 To by było cudowne <3
Bo ja tak sobie myślałam, że jak Shane mówi do Hayley, że porozmawiają o tym jak złamie ostatnią więź. Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że chodzi mu o Delenę. Na bank Hayley powiedziała mu o wszystkim o czym się dowiedziała od Tylera. Ale nie mam pojęcia jak to się ma do tego planu. Albo może nie myślał o Delenie.
Myślę, że możesz mieć rację. Zauważyłaś, że Shane'a jakoś "doczepiają" do Deleny? Ciągle jakieś cockblocki i inne sprawy:P
A moja druga wizja jest taka:
Elena podczas tego zrywania więzi słabnie. W ogóle ten rytuał czy jak to nazwać jest ciężki. Jest jakiś czas nieprzytomna, po czym się budzi i widzi Sztefyna nachylającego się nad nią. Damon stoi smutny, gdzieś z tyłu (jak już pisałam, wie co nastąpi). Pyta się czy wszystko ok, ona odpowiada że tak i zaczyna wołać Damona, "gdzie jest Damon? Gdzie jest Damon?", bo martwi się cz z nim wszystko w porządku. Wstaje, rozgląda się, w końcu go widzi, biegnie do niego i mamy cudny hug:) Potem patrzy na niego tymi swoimi cudnymi oczkami i Damon już wie wszystko:)
Łezka mi się w oku zakręciła...:( Taka scena również byłaby cudowna,i mam jakieś przeczucie że będzie podobnie :p
Dokładnie, do Deleny i Damona. Ja myślę, że to może mieć jakiś związek. Uwielbiam postać Shane'a, świetnie, że go wprowadzili :) I nie mogę przestać myśleć o jaki plan chodzi. Dlaczego oni starają się zerwać więzi hybryd z Klausem? Może w nastęnym odcinku się czegoś dowiemy :)
A i w opisie 4x09 jest coś takiego: "...Stefan i Caroline kłócą się z Tylerem na temat jego planów odnośnie Klausa i jego hybryd. Gdy Caroline proponuje rozwiązanie problemu, Hayley w dramatyczny sposób daje do zrozumienia, że bierze w tym udziału. Później, Klaus odkrywa coś, co prowadzi do chaosu i przemocy...". Może Klaus się dowiedział o tym zrywaniu więzi przez hybrydy. Za bardzo jestem jeszcze przejęta ostatnim odcinkiem, żeby się skupić na kolejnych :D
Awwwwwwwwwwwwww, ta teoria też jest cudna <3
Też cały czas oglądam i nie mam dość :)
Jaka piękna scena by była, może będzie, bo po ostatnim odcinku Matt myśle jest team Delena :p
Albo Caroline. Normalnie przepraszam,jeśli kogoś urażę, ale w tym momencie Caroline jest dla pustakiem:( Zrozumiałabym gdyby zachowywała się tak w pierwszym sezonie, bo wtedy nie grzeszyła inteligencją, ale na litość, po tak wspaniałym 2 sezonie?? Od połówki 3 zaczęli psuć jej charakter i nie ogarniam dlaczego.
Dokladnie :) Lubiłam ją jako silną i pewną siebie wampirzyce, ale bez przesady...Co to ma być co robi z Klausem? Bo tego nie rozumiem, jeżeli Damon jest taki zły to jaki musi być Klaus? Dobrze napisałaś zachowuje sie jak pustak
No dokładnie.. sceny Klaroline same w sobie były fajne, ale patrząc na całość odcinka przychodzi na myśl tylko jedno: http://www.youtube.com/watch?v=oPXWrjVZs0g
A ta wypowiedź Stefana ze zwiastunu to co to ma być?:/ Damon znów poczuje się jak gówno.. :/
Też się boję, że go to podłamie. Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak był szczęśliwy w tym odcinku, a teraz... Mimo tego jestem dobrej myśli ;D
Trochę mi żal Stelenowców po przeczytaniu wywiadu Placka. Oni się tak radowali, że Elena wybrała Stefka, tymczasem Dżuli zrobiła to tylko po to żeby zaraz napisać scenę zerwania. A nie, sorry, zupełnie mi ich nie żal:DDDD
Patrząc na logikę Plec, nie za dużo :) Każdy fanclub coś musi dostać, tyle, że ten drugi na D raczej ochłapy w porównaniu ze Stelenką.
Dlaczego niby Plec pakuje manatki i wyjeżdża tworzyć nowy serial?:D Ciekawe czy ma bezpieczną kryjówkę.
dokładnie, delenowcy dostają mniej-a szkoda, bo jakby tak w każdym odcinku była taka scenka jak w 4x07 to ohoho ;P pewnie nawet oglądalność by wzrosła!
na pewno będzie. w końcu jescze dwa sezony. Nie wiem po co aż tyle, no ale dobra :P
Ja to ogóle się obawiam co może być z Deleną kiedy ich połączą. mnie się podoba Delena w aktualnym wydaniu. Wciąż jest dużo napięcia i niepewności między nim, to jest najlepsze. Obawiam się, że jakby ich połączyli to mogą to spieprzyć. Bo Stelena imo jest daremnie pisana i jak zrobią z Deleny takich zamułów to ja dziękuję.
Jeszcze dwa sezony? Nie wierzę.
Delena powinna już być w drugim sezonie, to był idealny moment. Tak to powstała sieczka, kicz tandeta aż oglądać się nie chce. Wrócę jak będzie znów Elijah, czyli właściwie nie wiem kiedy. Chociaż niby w następnym ma być Kath, musicie mi napisać czy na pewno była i czy miała znaczącą rolę w odcinku :P
No Julie twierdzi, że jesteśmy w połowie, no więc....
Elijah podobno w 14, przynajmniej takie chodzą plotki ;) też na niego czekam. No i na Kath oczywiście <3
W 14?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No to okay, jakoś zleci :)
Plec obrzydziła mi 3 słowa:
- epicki
- podróż
- połowa drogi
Zakład :) Z własnej woli do niego nie wróci. Ewentualnie pod wpływam jakiegoś szantażu albo coś takiego.
Dobra jak wróci do Sztefyna to kończe z tym serialem,serio :P To byłoby śmieszne...
Tak to się nie zakładamy. Ja twierdzę, że stelena będzie to nie jest taki koniec ostateczny, okay muszę pomyśleć o co się założyć. To musi być coś wystrzałowego, w końcu to z Tobą ta gra ^^
Ja uważam, że Stefek jeszcze pokaże na co go stać :P I już nie będzie dla niego wybaczenia.
A cóż takiego? :)
Przynajmniej fragment listu Johna i scenki z drugiego sezonu się sprawdził - "Czy będziesz wampirem czy człowiekiem zawsze będę Cię kochać", co w przypadku Stefa idzie mu beznadziejnie, ale nie odkocha się zapewne :D Jeny jak to Plec popaprała, ja w ogóle tego nie łapię.
Powiem Ci jak wygram :)
Przepraszam, rozkojarzona jestem przez to :P
http://25.media.tumblr.com/tumblr_meaqb97V9F1rr5ia2o1_500.gif
Najlepsze jest to,że ja myślałam,że to Elena...Dopiero jak oglądałam enty raz tą scene zobaczyłam że to Damon :) Ale widać doświadczenie w takich scenach ma :D
http://an-all-consuming-love.tumblr.com/post/36966899371/you-know-i-dont-think-w e-ever-properly-welcomed
OMG xDDDDDDDDDD