PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

Stara Caroline z pierwszego sezonu :/ A co się stało z Caro z 2 i 3 sezonu? Śliniąc się do Kalusa,zgubiła po drodze rozsądek i trzeźwe myślenie.

Sathyriasiska

xDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10

Dziewczyny błagam. Dajcie jakies dobre streamy :)

Ezaroth

http://misclivestream.blogspot.ca/p/vampire-diaries.html
ten działa super

ocenił(a) serial na 10
Nemesia

Dziekuje :)

Jestem wykąpana, w piżamce, z ręcznikiem na łbie i czekam:D Dawajcie I love you Damon żeby to był dobry weekend:D

alien_2

Ja tak samo,z mokrą głową :D

tequila_s

Mialam podsuszac na reklamach ale jednak nie:D

tequila_s

Załuję, że nie podsuszałam, wyglądam jak pudel ze wścieklizną:/

alien_2

A mnie się kręcą teraz końcówki,ale góra jeszcze w miarę dobrze wygląda :D

tequila_s

Nie wiedziałam, że włosy mi się kręcą i puszą.

alien_2

To teraz już wiesz :P

tequila_s

To teraz mój najmniejszy problem, za 3,5 godziny mam autobus:D Chyba pójdę spać:D

alien_2

Ja mogę do 9.oo pospać,ale i na mnie czas też w sumie,więc Dobranoc :)

3 minuty!!!!!

ten odcinek nie miał sie tak skończyć! Carol powinna leżec w tej łazience do końca odcinka ;)

http://lovablesinss.tumblr.com/ początek cudo <333

http://missloveandhate.tumblr.com/post/37877081331/how-most-people-say-merry-chr istmas-merry
taaaa ma poczucie humoru :P

Nemesia

hahaha jestem wkurzona ale to mnie rozśmieszyło:D
Julie chyba serio bierze jakieś hormony które zaciemniają jej mózg. Albo po prostu jest seryjnym mordercą który ma plan- zamiast strzelać do nastolatek ona narobi im nadziei na delenę, a kiedy jej uwierzą spieprzy wszystko i nastolatki same się pozabijają:D Nie doceniamy jej, ona jest geniuszem zła;D

alien_2

Cieszę się :P
Pewnie uważa że 7 mld ludzi na świecie to za dużo i trzeba coś z tym zrobić xD

hahaha mam boski filmik w którym powinna być Julie:D To tak na dobranoc:D Czuję się dokładnie tak
http://www.youtube.com/watch?v=9cwmpJP43zs

http://thevampirediaries.tumblr.com/ :((((((

"Roadtrips work well for us"
"losing Elena is not an option"
"never let me go, never let me go"
hahaha
...

ocenił(a) serial na 6

AAAAAAAA Zaraz sie roplacze w robocie i pomysla , ze jestem walnieta... WHY???? WHY??? OCH GOD WHY??? Jak ona mogla zwatpic tam przy jeziorku, dlaczego odjechala, czemu Damon znow zostawiony jest sam z potencjalnym morederca w malym domku gdzies na zadupiu... I am crying... Dlaczego nie bylo ILY? Och my god tyle emocji...

byledopiatku

Basia :((( Ja już tak cierpię od 3 :((( Już nie będę oglądać na żywo. Jak to się wszystko mogło stać??? A raczej nie stać??? Ale mamy to co chciałyśmy: teraz Elena będzie walczyła o Damona.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Chociaz tyle, ale on zostal w tej lesnej chatce, Stefan bedzie nia manipulowal, tak mi smutno... Dlaczego nam to robia i teraz tyle czekania.. I ten teskt nad jeziorkiem zalmal mnie, Damon jest taki dobry.....aaaaa http://media.tumblr.com/tumblr_lhzdg7lniY1qzxu6c.gif

byledopiatku

Jeżeli ktoś mi napisze, że Damon jest złym bratem i egoistą to nie ręczę za siebie. Damon to jest najlepsza postać EVER.
Zobacz, co Stefek powie do Eleny http://25.media.tumblr.com/86cce6d477b65a6c23cc463b1f5cae1d/tumblr_mf010ri5em1qe hxx0o1_500.gif Co za parszywa gnida. Nie sądzę, żeby tym razem Elena dała się nabrać na jego sztuczki.
Będzie czas na wymyślanie teorii, ale dzisiaj to ja naprawdę jestem załamana. Jak tu przetrwać 35 dni po takim odcinku.
Wiesz, ja się nawet cieszę, że Elena nie powiedziała teraz "I love you". Teraz musi o Damona walczyć i udowodnić, że jej uczucia są prawdziwe. I tak mi szkoda Tylera :( I Carol :( Zaraz znowu będę ryczeć :(

użytkownik usunięty
Kate123

pieprzony egoista, dupek, sukinsyn. That's all I can say.
Jesteście złe po odcinku?
Mi się podobało. Sceny z Klausem rewelacyjne - w końcu :) Tyler :((((( Carol :( Bonnie i Jer <3
a Delena? Spodziewałam się tego. Ale przed nami przecież cały sezon. Stefan wyjdzie Elenie z takim tekstem, to chyba do niego nie wróci, co? ;] Poza tym: “It’s not that she lost her sire bond, it’s that he used the sire bond to tell her to go away so if you’re not around someone you can’t exactly be sired by them. In the next episode we’ll get to see what life is like for both of them when they’re apart, how difficult it is for each of them and how strong their resolve is to stay away from each other.”

i powiem Wam szczerze, że wolę scenę, w której daje jej odejść niż sceny z Eleną zastanawiającą się, czy przypadkiem jej zachowanie nie wynika z więzi. Damon też byłby ciągle niepewny. Mielibyśmy sceny, w których Damon próbuje jej unikać, bo obiecał to Stefanowi. Wolę zerwanie więzi, tak. Przechodziłyśmy przez gorsze rzeczy, come on :)

użytkownik usunięty

POZA TYM, tak jak Julie mowi, jeśli nie możesz być w czyimś otoczeniu, to nie jesteś pod wpływem sire bond, a Elena i tak przez cały wieczór będzie tęsknić, so. Damon też. Jak bond jest zerwana, to wlaśnie idealny czas, żeby udowodnić, że jej uczucia nie zależą od więzi.

Aduś :****************************
Ja już nie wiem co mam mówić jeśli chodzi o Sztefa. To jest po prostu żałosne.
Ja jestem zła na siebie, że nie dopuszczałam do siebie takiej myśli, że tak się właśnie może stać. Dobrze wiemy jaki jest Damon, więc to, że kazał jej odejść, było w zasadzie pewne na 100%. I że ZNOWU za bardzo uwierzyłam w spoilery.
To był ciężki odcinek, ale masz rację. Dobrze, że tak wyszło z Deleną. Jesteśmy na początku sezonu. Jeszcze wiele się wydarzy. Teraz Elena będzie musiała walczyć o Damona, a przecież tego chciałyśmy, prawda? :)
Czytałam ten cytat na tumblrze :) I jeszcze tak bardzo bym chciała, żeby Elena go uratowała w 4x14 :(
Biedny Tyler :(((((((((( No i trafiłam z Carol :((((((( Ale mi jej było szkoda. Klaus świetny, Beremy <3 I Deremy <333 I Shane <3 Muszę obejrzeć jeszcze raz, bo wczoraj strasznie się zacinało.
Aduś, przywróciłaś mój optymizm :)

użytkownik usunięty
Kate123

:***************
no ja tu wchodzę, patrzę, a wszyscy w rozpaczy :D Dobrze, że chociaż ktoś wierzy, że będzie dobrze :)
Właściwie to to zerwanie więzi było nieuniknione. Gdyby tego nie zrobił teraz, to zrobiłby to później. To jest Damon przecież. Całe życie był samotny, więc nie wierzy, że ktoś mógłby go naprawdę pokochać. A obraz szczęśliwej Eleny walczącej o niego po prostu go nie przekonuje, bo widzi, do czego sire bond doprowadziła Charlotte.
Ja zostaję przy tym, że JP wie co robi. Umie nam łamać serca, owszem. Ale Delena się nie skończy przecież XD Przetrwali 3 i pół sezonów, to mają nie przetrwać kilku odcinków? Przecież nie wytrzymają bez siebie :)
DEREMY, O TAK :) Shane <3 muszę obejrzeć potem z napisami, bo nie zrozumiałam nic o tym cure. Bonnie znów na plus. A gdybym miała wybierać pomiędzy Caro, a Tylerem, to it's always gonna be Tyler. Nie wierzę, jak mogła chcieć zepsuć jego plan - dla lekarstwa, byle epic luv była razem... hm, interesting.
Dobrze, że Reb wraca :D

:******************
Teraz to już prawie całkowicie odzyskałam dobry humor :D Przecież Delena jest endgame, czym ja się w ogóle martwię :P
Dostaliśmy piękne Delenowe sceny, co prawda tak się po nich czuję http://24.media.tumblr.com/9a270104af7bbd0fd474beab164d4b38/tumblr_mf07d5eQgt1rq 6b6zo6_250.gif ale wierzę, że Dżuli jednak wie co robi. Już naprawdę wolę, że to tak się skończyło, bo wiesz ile to by było dla Nas więcej cierpienia, gdyby Damon zerwał tą więź po jakimś czasie? A tak, to wszystko się jakoś ułoży. Elena do Stefa nie wróci. Nie ma szans. Będzie takie cyrki w 4x10 odstawiał, że masakra. Ciągle mnie zadziwia, że Stefek może upaść jeszcze niżej.
Awwwwwww, będą ta za sobą tęsknić <3 Wiadomo, że nie wytrzymają.
Też muszę obejrzeć jeszcze raz, bo w nocy strasznie przerywało i większości nie zrozumiałam :(
Bonnie uwielbiam, naprawdę. Cudowna była. Shane <333 Jestem ciekawa jak to się dalej potoczy. I Deremy <3333 Moje marzenie się spełniło.
Daj spokój, Caro i Sztef do siebie pasują... Jak można się tak zachowywać?
Też się cieszę, że Reb wraca :) I Kol też :) Co prawda nie przepadam za nim, ale może razem z Reb będą się chcieli zemścić na Sztefku :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja sie wlasnie nie ciesze, rozumiem, ze ja uwolnil, to jestem w stanie zrozumiec, on nie chce jej trzymac przy sobie na sile, czy pod wplywem jakiejs magii, ale nie przezyje zwatpienia Elki i tego, ze nie powiedziala mu, ze mimo wszystko go kocha, nawet po tym jak jej kazal odejsc i, ze bedzie czekac... To jest cos strasznego... Kur wa co ten pindolony Steff sobei wyobraza, on ma zlamane serce??!! WTF?! Raz? Damon mial milion razy i nigdy afer nie robil, a ten sobie krzywduje, nienawidze go....

byledopiatku

Nie martw się, przetrwamy to jak zwykle. Dobrze, że teraz Damon zerwał tą więź, bo później mogło być tylko gorzej. A teraz będziemy mieć Elenę walczącą o Damona. Dobrze, że mu nie powiedziała, że go kocha, bo zaraz zaczęłaby to zwalać na sire bond i Damon cierpiałby jeszcze bardziej.
Daj spokój, niech teraz Stefek zobaczy jak to jest. On się robi jeszcze bardziej nienormalny niż był, o ile to jeszcze możliwe.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

How I hate him... Piosenka na koncu jest tak piekna, ze nie moge przestac sluchac.. Dobrze ze mam sluchawki w pracy.. Ja wiem, ze delena bedzie endgame na pewno bedzie, ale boje sie troche, bo ta niepewnosc Elki mnie troche zalamala, ale ogolnie pocieszam sie, ze Dzuli powiedziala, ze sire bond nie bedzie wielka przeszkoda, wiec mam nadzieje, ze beda za soba tesknic jak nigdy :D

byledopiatku

Zobaczysz, będzie dobrze. Taka rozłąka dobrze zrobi Elenie, bo uświadomi sobie, że bez Damona nie może nawet kilku godzin wytrzymać :P Ja mimo wszystko wierzę, że Dżuli wie co robi. Musi być dobrze i będzie :) Tylko najbardziej mnie wkurza, że musimy teraz czekać 35 dni...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokladnie.. te 35 to w cholere czasu, ale przynajmniej, mamy forum :D Ale powiem szczerze, ze pierwszy raz bylo mi kogos bardziej zal niz Damona, Tyler jest taki biedny... To mu doje bali... naprawde...

byledopiatku

Gdyby nie Wy i to forum to nie wiem co bym zrobiła :D
Tak, w tym odcinku Tyler naprawdę się nacierpiał :((((( Strasznie mi go szkoda :((((((((((

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I knoow, strasznie mi go zal, jeszcze jak sie dowie, ze jego SPOILER Mama nie zyje, chyba mu odbije...Naprawde akurat jego postac bardzo lubie...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

One more thing przegladalam na szybko i mam pytanko, zamierzaja usmiercic Klausa? Bo nie namierzylam tego.. przeciez on nie moze byc zabity bo wszyscy zginia, dal w kosc w tym odcinku, ja pieprze...

użytkownik usunięty

hej, ale Pierwotni wracają do akcji :) Reb i Kol z zemstą. Będzie dobrze.
Z DE też :P Po 3x22 było dobrze, to teraz gdy Elena wie co czuje i jedyną przeszkodą jest więź, ma być źle? come on :)

ocenił(a) serial na 8

gdzie oglądacie najnowsze odcinki VP? nie moge nigdzie znaleźć !!

użytkownik usunięty
marylinka

kinomaniak

użytkownik usunięty

http://hug-damon.tumblr.com/post/37897584984 OMG OMG OMG OMG
ALE PARALLEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUDOWNE <333

ocenił(a) serial na 6

I one more thing, powiem szczerze, ze Dzuli pieknie dowalila Tylerowi, tak strasznie mi go szkoda, stracil wszystko i do tego ma glupia dziewczyne.,...

Hej :)
Był ktoś na Frankenweenie? :) Co do TVD - Damon mnie zabija w każdym odcinku, już nie mam siły ...

użytkownik usunięty
Exis_26

Jutro idę:) Ale jestem w depresji po nowym odcinku.

Ja myślę czy nie iść dzisiaj :) Poryczałam się jak Damon "uwalniał" Elenę.

użytkownik usunięty
Exis_26

Ja bym dzisiaj nie miała przyjemności z tego filmu.