PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

No właśnie dlatego się zastanawiam. Zobaczę. Narazie mdli mnie od słodyczy. A i tak mi nie pomogły w niczym :/

Dziewczyny, będzie dobrze :*** Też mnie to wszystko boli. Ale po namyśle stwierdzam, że dobrze, że tak wyszło.
Najbardziej to jestem wkurzona, że ZNOWU uwierzyłam w te wszystkie spoilery -_-

użytkownik usunięty
Kate123

Jak dla mnie zmarnowali potencjał tego odcinka. Zawiodłam się na tej najlepszej rozmowie w historii. Że niby to miała być to rozstanie Deleny? Bitch please, mieli o wiele lepsze w przeszłości. Chyba, że to rzeczywiście chodzi o tą Klefanową. I jeszcze Sztefyn będzie się rzucać na Elenę w 4x10, normalny on jest?

Kate123

Mi już przeszedł smutek.Elena tuz po zerwaniu sire bond pocałowała Damona,co mnie utwierdza w przekonaniu,że długo bez niego nie wytrzyma.Będziemy mieli Delenę :))

ocenił(a) serial na 7

jestem świeżo po seansie. Cześć wszystkim :) Po pierwsze GDZIE JEST KOL? Miał być, odsztyletować Reb i spalić Klausowi chałupę. No dobra to jeszcze przeżyję, ale Delena? Wtf? Elena nie jest już sired, jak Damon "losing her is not an option" Salvatore kazał jej spadać a on się zajmie Jerem? Nie mógł tego zrobić za jakieś trzy odcinki, a teraz nie mogli się jeszcze trochę pomiziać? No ja je.bie. Poza tym jak usłyszę, że Sztefan jest jednak tym dobrym bratem, to już nawet nie będzie śmieszne. Znaczy nie no, będzie, ale bardziej będzie żałosne. Jer stał się Buffy, co robi Sztef - przyprowadza mu wampiry, że sobie pozabijał i jego chęć zabijania wampirów wzrosła i będzie chciał zaciukać Elkę. Co robi Damon z tym samym - serio pomaga, będzie go kontrolować. Znajdź 10 różnić.
Miał być Kol, miało być ajlowju, a tu dupa.

Psia_Jucha

Kol,to fałszywy spoiler był,nawet nie wiem kto o nim mówił,bo czegoś takiego na tumblrze nie widziałam.Ja byłam pewna,że w tym odcinku go nie będzie.Zresztą Kol jest mi obojętny.
April wyciągnie kołeczek z Rebci,więc może ona sprowadzi Kola do MF by jej pomógł zemścić się na Klausie.No i Stefowi też powinno się oberwać ;p

ocenił(a) serial na 7
minona291

Mam nadzieję, bo trochę zaczyna mi brakować Pierwotnych :) A Kol to jedna z moich ulubionych postaci, więc czekam z niecierpliwością, bo uważam że jego postać ma potencjał :)

Psia_Jucha

Mnie również brak Pierwotniaków: Elijah,Rebekah.Dobrze,że dziś mieliśmy starą dobrą wersję Klausa,a nie Kluska,bo mi już działał na nerwy swoim miękkim zachowaniem :P
Kol może i ma potencjał,ale Julie skutecznie go ukrywa :D Mogłaby mu rozwinąć jakoś wątek,bo to co do tej pory pokazał,to mnie wcale nie rusza.Widziałam tylko,że jest pyskatym smarkaczem co umie kijaszkiem wymachiwać.Już Finn więcej pokazał,choć postać zmasakrowana po całości.Liczę na to,że Plec wymyśli coś dla Kola,bym miała szansę polubić tą postać :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Kol będzie w 4x10.

ocenił(a) serial na 7

Nie uwierzę, póki nie zobaczę :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K3qNhIHVmVE proszę:D

"epic return" :))

użytkownik usunięty
Rainn

http://media.tumblr.com/tumblr_men7sv2hq01rpssv0.gif

ocenił(a) serial na 6

Blush... I am so sad, ten odcinek wyrwal mi serce... Elka powatpiewa to najbardziej boli... I biedny Tyler, naprawde biedny co Dzuli mu zrobila....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mi też. Ale w co powątpiewa? W uczucia do Damona na pewno nie. Tamta rozmowa dotyczyła czegoś innego.

ocenił(a) serial na 6

Ta rozmowa przy jeziorze, o ile dobrze zrozumialam na przerywanym filmiku w pracy, to, ze Elka mowi cos w stylu do Damona czy jej uczucia nie wyplywaja z wiezi... Generalnie mysle ze zle nie bedzie, ale chyba najbardziej w tym odcinku zal mi Tylera, zostal komletnie sam, zdradzila go przyjaciolka, a z taka dziewczyna jak Caroline to nie potrzeba miec wrogow.. seryjnie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja nie odebrałam tak źle tej rozmowy, ale teraz mnie zmartwiłaś:/ W ogóle to jest strasznie idiotyczne.. Elena wie tylko tyle, że sire bond nie wpływa na jej uczucia, a jedynie na zachowanie. Ale Damon wie więcej, czemu nie powtórzył jej tego co powiedziała Nandi? Czemu nie spytał się jej co dokładnie czuła przed przemianą, czy to było prawdziwe, jeśli tak to dlaczego wybrała Stefana? Zamiast tego wciąż powtarzają swoje, ten że to nie jest prawdziwe, ta że owszem, jest. Zero produktywnej rozmowy, nada. Zaczęli i skończyli odcinek na tej samej gadce. A podobno w tym odcinku mieli się zgłębiać w swój wiązek. Scenariusz znów kuleje, zawód totalny.

ocenił(a) serial na 7

Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale ma pedalską grzyweczkę na Marka Mostowiaka :D
Swoją drogą przyjrzyjmy się zwiastunowi, bo zupełnie o nim zapomniałam. Na początku dali nam jakąś grotę z jakąś lampą solną, piękny Ciechocinek, potem Rebeka dzwoni do Tylera, wtf? i dlaczego ma podbite oko? :D Trening łowcy, Damon i Klaus, ktoś biegnie, muzyczka jak z Piratów z Karaibów, KOL <33333.
CZY SZTEFAN WŁAŚNIE SIĘ ZAPYTAŁ ELKI: "HOW MANY MORE WAYS CAN YOU RIPPED MY HEART OUT?" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jak jej się skończą pomysły to ciocia Justynka chętnie udzieli korepetycji, bo przez 3,5 sezonu namnożyło mi się tyle pomysłów na wyrwanie mu serca, że powinnam się leczyć.

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

No nie moge ubawilam sie :D

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Będzie Pamiętnikowy "The Breakfast Club". Byłam tym podekscytowana, ale teraz już nie.

ocenił(a) serial na 7

Kochana, ale pomyśl sobie, że to teraz Rynna ma złamane serce, Damon też cierpi, do czego można było się przyzwyczaić, Elka w sumie też nieszczęśliwa, ale nareszcie Sztef ktoś kopnął w dupę. Myślę, że jest to powód do celebrowania.

Psia_Jucha

Fryzura Kola mnie dobiła...
I kogo to tam topią ? Profesorka ?

ocenił(a) serial na 7

A tak właścieiwe to przypadkiem w zwiastu ie nie było jakiegoś dexu? Czy tylko mi się coś uroiło? :)

ocenił(a) serial na 7

I jak tam dziewczynki? Ja nocka? Dla mnie okropna... :( Nie lubię tego odcinka, cholernie nie lubię! Scenka z rana była cudowna, Damon taki cholernie seeeeksowny ehhhh.
Końcówka... żal. Teraz tylko trzymam się nadzieją, że nie będzie powrotu do Sterana, ani rozkminki Eleny czy nadal go kocha.
Jednak sądzę, że wątek Deleny będzie dalej prowadzony na lini pierwszej. Nie chcialam tego, ale z jednej strony, jak sobie tak myślałam to do tego rozstania powinno dojść! Damon musiał to zrobić, dość się nacierpiał, a jak ma być happy to na 100% bez wątpliwości. Zasługuje na to (btw. Stelenowcom opadła kopara, ich argument jaki Damon jest ble się lekko zachwiał :) ).
Pisałam wcześniej, że nie chcę I lOVE YOU DAMON. Ponieważ na dzień dzisiejszy, w sytuacji jakiej oby dwoje się znajdują - On by i tak najzupełniej jej nie uwierzył! I związku z tym to ILY nie miałby tej mocy i tego czegoś na co czekamy w koncu od 4 sezonów! Jak ma być I LOVE YOU DAMON to bez żadnej piep**ej sire blood!
Druga sprawa, to taka, że gdybyśmy miały Delene teraz - nie byłoby jej na koniec sezonu! :) A wydaje mi się, że do tego zmierza scenariusz... Oczywiście jestem wściekła, że Damon cierpi, że koniec dobrego jeśli chodzi o Delene, koniec sielanki... ALE ona wciąż go kocha, a teraz po nocy razem jeszcze bardziej! Przecież widziałyśmy jak ona na niego patrzyła rano i na koniec odc :)
Po ich wspólnej nocy nic już nie będzie takie jak wcześniej. Nie, no przecież nie wróci do Stefana, to było by obrzydliwe! Decyzja w pokoju scenarzystów zapadła kiedy poszli razem do łóżka - Damon. Teraz Elena musi potęsknić trochę za Damonem, poukładać sobie wszystko w główce, porównać dwóch braci, walczyć o Damona. Przekonywać go, kusić itp. :) Będziemy mieć dużo słodkich, stęsknionych, emocjonujących, napiętych scen deleny, więc dziewczyny - głowa do góry :) Naprawdę myślę, że będzie dobrze! Nigdy nie byłam optymistką, ale dla mnie sprawa Deleny wygląda wciąż opiecująco, mimo że Nasz Damonek zachował się jak największy na świecie honorowy idiota :)

ocenił(a) serial na 6

I nie moge sie powstrzymac przed jednym ironicznym komentarzem,. Ale im wszystkim Dzuli swiateczne "dary" zrobila... No po prostu pozazdroscic...

byledopiatku

W taki właśnie sposób Julie Plec mówi nam wszystkim : "Wesołych Świąt"...

ocenił(a) serial na 7

To, że kocham Damona, wiecie. Może, to przez to, że jestem trochę skacowana, ale kur.wa, tak sobie pomyślałam, że on jest jakimś niedorozwojem, za dużo czasu ze Sztefem chyba albo jakaś wada genetyczna to musi być. Był przy tym jak czarownica mu powiedziała, że sire bond jest wtedy gdy przed przemianą czlowiek ma do swojego stwórcy jakieś uczucia, a Elka mu przekazała słowa Tylera że nie ma to nic wspólnego z uczuciami i że to jest prawdziwe, a ten swoje, że nie, nie, nie, na stówę to przez sire bond.

Psia_Jucha

Damonowi po tym wszystkim co wydarzyło się wcześniej ciężko uwierzyć w to, że ktoś może go naprawdę i szczerze kochać. Nie chce się po raz kolejny rozczarować więc chce mieć 100% pewność. Jest jeszcze Stefan, który bądź co bądź dla Damona zawsze będzie najważniejszy. Damonowi łatwiej wszystko odrzucić wierząc, że to wszystko było spowodowane sire bond... Dlaczego ta postać musi być tak tragiczna :(

super, 4x14 będzie w walentynki... http://lauracapo.files.wordpress.com/2012/02/2996-i-hate-valentines-day1.jpg

użytkownik usunięty
Rainn

I pewnie Damonowi złamią serce po raz 187319389183. Kiepski żart Julie.

ocenił(a) serial na 6

Ja juz po tych swiatecznych darach od Dzuli, az sie boje tych wanlentynkowych :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie dość, że święta są i tak dla mnie stresujące, to jeszcze teraz będę miała z ich powodu schizy. Dzięki Dżuli:D Ja już nie chcę od niej żadnych prezentów.

Czyli nie tylko ja tak strasznie kocham święta...

ocenił(a) serial na 6

No raczej... ja juz tez dziekuje za takie prezenty, zgodnie z jej logika na walnetynki wszyscy umra, postrzeleni przez Amora...

A do mnie właśnie wróciła odrobina nadziei, że może właśnie wtedy dostaniemy to "I love you". W zeszłym roku Damon wyznał Elenie na balu miłość, a ona odpowiedziała "Maybe, That's the problem". Może dostaniemy teraz taką paralelę, w której to ona wyznaje mu miłość podczas misji ratunkowej.... Błagam !!!
Może lepiej żebym się nie nastawiała na to... :(

użytkownik usunięty
ailimenna

... i Damon powie "Well, maybe that's the problem"?:D
Ja czuję, że Elena złamie sire bond w 4x14, ale pewnie znowu wyjdzie z tego jedno wielkie NIC.

"Maybe, That' the problem" pomińmy. :D Chodzi o samo nawiązanie do wyznania miłości :)
Ja się teraz boję na cokolwiek nastawiać... nie mam zamiaru się po raz 1000 zawieźć na Juli (ile razu już to mówiłam...)!

ocenił(a) serial na 8
ailimenna

To ma sens bo na zdjeciach widać Damona leżącego we krwi, Elena może go uratuje i wyjaśnią sobie że to sire blood nie wpływa na uczucia :D a wtedy w końcu bedziemy mieli Delene*-*

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma2d1pICNB1qhletxo5_250.gif

No i jak tam Dziewuszki? :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Caly czasz zal mi okropanie Tylera, naprawde, majac takich przyjaciol jak on to lepiej nie miec zadnych wrogow, zastanawiam sie jakie dary przygotuje na Dzulia na walnetynki pewnie wszyscy zgina :D Jesli chodzi o delene to oprocz tego, ze tak naprawde ani odcinka nie byli razem, jestem optymistyczna, bo It's always gonna be Damon :D

byledopiatku

Mi tak samo strasznie go żal. Tyle zrobił dla wszystkich i coś takiego dostał za to. Ech :((((
Wiesz jak Elena będzie tęskniła za Damonem :D On za nią zresztą też. Będzie dobrze, musi być dobrze :) Przecież przed Nami jeszcze tyle odcinków :) Przeraża mnie ten 4x14...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mnie tez... to ten z torturami Damona, nie? Zajebisty soundtrack ma ten odcinek, jesli chodzi o delene bedzie dobrze, na pewno, pewnie nie raz jeszcze dostana w kosc, jesli ma byc wiecej sezonow.. Wiec nie ma sie co martwic, chociaz to zachwianie Elki mi sie nie podobalo, po prostu bylo niepotrzebne... I bez tego byloby wzruszajaco.. Oni sie kochaja.. Ciekawe czy Tylerowi odbije, w ogole to nie rozumiem, czemu porzucono plan pozbycia sie Klausa w 4 sezonie, tylko Tyler o tym pamietal, reszta nie.. a Steff jest jego psiakiem-miziakiem, co jest zalosne, dostal jakiejs obsesji.. Z reszta naprawde mi go zal, dawno nikt tak w kosc nie dostal, z nich wszystkich matke to juz ma chyba tylko Caroline.. Nie rozumiem tego hobby Dzuli do usmiercania rodzicow....

byledopiatku

Tak, to właśnie ten. Liczę na to, że Elena go uratuje czy coś takiego. Soundtrack genialny <3
Delena będzie razem. I nawet się cieszę, że Dżuli tak to właśnie rozegrała. Przypominam, że my też chciałyśmy, żeby Elena walczyła o Damona :)
To jest podróż, którą bohaterowie muszą przejść - jak to mawia Dżuli :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Boze ta kobieta miala zaiste ciezkie dziecinstwo, rozumiem strate, ale zeby tak na raz wszystko.....O.o Ja mysle, ze przez pare odcinkow beda sie unikac, Elka bedzie sie coraz bardziej meczyc, a jak dowie sie, ze Damon jest wieziony, to popchnie Steffa i cala ta zgraje i poleci go ratowac...:D

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem czy lubicie, ale jest juz trailer Supermana http://www.youtube.com/watch?v=-DaPBBOHfsA

http://www.fanfiction.net/s/8793616/1/The-Un-Sired-Bond
http://media.tumblr.com/tumblr_mf03utakLz1qerdb7.png

Kate123

http://media.tumblr.com/tumblr_mekk62Z6PC1rwu972.gif

http://24.media.tumblr.com/4abf03d14686b6456b602828733b12fc/tumblr_mezyarmKa91qi k2bvo14_r1_250.gif it hurtssss :(

Rainn

http://media.tumblr.com/tumblr_lwd8meFper1r3zat8.gif