PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121894
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej:)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Będzie trzymanie za twarz, tęskne spojrzenia, wzruszenie.. Może będą się potajemnie spotykać. Albo wiem, może Damon pojedzie ją tylko zobaczyć, nie będzie chciał się spotkać, ale ona go wyczuję, poleci za nim i rzucą się sobie w ramiona.. :D

byledopiatku

aaaaaaaaaaaaaaaaa, dlaczego mi to robisz? :D Teraz to jeszcze bardziej się nie mogę doczekać. Ten tydzień będzie masakryczny, w dodatku mam pełno zaliczeń...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Elka powie mu, że ona tak nie da rady, że tęskni i nie może tak żyć :D po czym powie mu, że kochała go już wcześniej.. I nic jej nie obchodzi Caro, Steff czy sire bond :D choć w sumie musimy coś zostawić na później :D

byledopiatku

Ja bym chciała chociaż hug :) I liczę też na rozmowę telefoniczną.Tak w razie, gdyby jednak się nie spotkali.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam nadzieję, że Elka zadzwoni :D i wygłosi jakąś piękna przemowę po czym Damonowi świeczki staną w oczach :D

byledopiatku

Aaaaa....:D Ale to by było piękne... Ale cierpię na brak optymizmu odnośnie tego odcinka...

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Będzie, będzie jedna maleńka scene, ale cały odcinek zmiażdży :D

byledopiatku

Ok, trzymam Cię za słowo, że tak będzie :p

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Hehe żeby potem linczu nie było :D ale ja żyję nadzieją :D

byledopiatku

Nie no spoko :D Ja byłam cały czas optymistka, ale po ostatnim odcinku się gdzieś zagubił troszkę :P

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Mi najbardziej było żal Tylera, okrutnie... Az płakać się chciało, Delena będzie endgame, więc nie ma się co martwić:D

byledopiatku

Mnie tak samo... Ja czasami wierzę że Delena będzie endgame,a czasami nie...:P

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Będzie, będzie. MUSI :D

byledopiatku

Podziwiam Twój optymizm :) Bardzo chce wierzyć,że będą endgame ale mam typową walkę serca i rozumu...:P

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Będzie.. nie może być inaczej, bo w juesej dojdzie do fali samobójstw :D i jedno w Polsce :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jedno grupowe:D

ocenił(a) serial na 6

Zgadza się :D

byledopiatku

Hahaha :D Myślisz,że aż tak źle by było??? :D

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Tam są czubki... Plus łatwy dostęp do broni so nie zrobią Nam tego :D

byledopiatku

Też prawda.... Masz rację nie mogą nam po raz kolejny złamać serca... Po prostu tak nie można :D

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Właśnie, bo Placek już nigdy nie znajdzie pracy :D

byledopiatku

Jej to akurat by mi nie było szkoda :D

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Jak źle zakończy TVD to mnie też nie będzie :D

byledopiatku

Właściwie to ona i tak ma już przerąbane :D Bo obojętnie jak zakończy TVD to i tak zawsze ktoś będzie nie zadowolony :P

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Eeee te dwie osoby za steleną jakoś to przeżyją :D

byledopiatku

Hahahaha :D No tak :D

ocenił(a) serial na 6
byledopiatku

W końcu jak się przyjrzeć większości odcinków gdzie są razem to zawsze czuć tą chemię i to coś co ich do siebie przyciągało. Trochę mi to wygląda tak jakby od początku Elena była przeznaczona Damonowi choć na początku wydawał się tym jedynym Stefan. Pozory mylą. Mam wrażenie, że Elena jest podskórnie podobna jednak do Damona a nie do Stefana. Ona tylko tak samo ukrywa jak Stefan swoją mroczną stronę.

Kate123

Ja bardzo bym chciała żeby była, ale też w to nie wierzę...

użytkownik usunięty

http://oi48.tinypic.com/68aqkz.jpg jaka ikonka :DDDDD

:DDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Zmieniam szablon. Jakby mnie dopadła nerwica to ratuj mojego lapka :D

Nie ma sprawy :D

ocenił(a) serial na 6

Blush byłam dziś na Życiu Pi :D ryczałam jak bobas :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nic mi nie mów, jeszcze nie oglądałam :p

ocenił(a) serial na 6

Jest piękne, idealne, wzruszające.. No i ten tygrys :D

byledopiatku

Też chcę na to iść :) Rozumiem że warto?

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Piękne naprawdę polecam :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jak wypadł tygrys w 3D?:D Czy byłaś na 2D?:P

ocenił(a) serial na 6

Byłam w 3D, ale nie w Imaxie, piękne kolory i efekty, ale 3D takie średnie w zwykłym kinie 3D, idź do Imaxu..

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mi tam nie zależy jakoś specjalnie na efektach 3d. W dodatku okulary mi zawsze zjeżdżają, o dupe rozbić takie coś:P

ocenił(a) serial na 6

Zależy w jakim kinie, ale w sumie trochę mnie irytuję, że teraz robią filmy naładowane efektami, ale kompletnie bez fabuły, to mnie strasznie wkurza :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wybierasz się jutro do Bonarki na WOŚP?:P Mateusz Ziółko będzie :D <3

ocenił(a) serial na 6

To ten z Mam Talent? Nie wiedziałam, generalnie nie zapuszczam się do Bonarki za często, nie lubię Centrów handlowych :D a jutro jadę do konia.. Jak zwykle :D Ten Koleś bardzo ładnie śpiewał, to fakt...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Z Mam Talent i MBTM, ale tego drugiego nie oglądałam, tylko jego występy:D Ja lubię, ale jak mają wyciszone punkty. Np Galeria Kazimierz, na górze jest bardzo przyjemnie:D Bonarka to koszmar:p

ocenił(a) serial na 6

Bonarka już jest dla mnie za duża.. Galeria Kazimeirz czy M1 jest dla mnie jeszcze spoko, ale te większe, to już nie są dla mnie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Przeczytaj nową teorię na początku poprzedniej strony i napisz czy ci się podoba;P

ocenił(a) serial na 6

Podoba, w szkole marne szanse żeby sobie dogłębnie pogadali, tam będzie pewnie część z akcją w odcinku, na końcu są zawsze największe perełki emocjonalne.. Miejmy nadzieję, że Elka powie Steffowi jak się sprawy mają i ten się w końcu zamknie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Musi mu porządnie przygadać, bo w następnych odcinkach zacznie się przystawiać od Reb... oby nie zawiedli tym odcinkiem.