Będzie trzymanie za twarz, tęskne spojrzenia, wzruszenie.. Może będą się potajemnie spotykać. Albo wiem, może Damon pojedzie ją tylko zobaczyć, nie będzie chciał się spotkać, ale ona go wyczuję, poleci za nim i rzucą się sobie w ramiona.. :D
aaaaaaaaaaaaaaaaa, dlaczego mi to robisz? :D Teraz to jeszcze bardziej się nie mogę doczekać. Ten tydzień będzie masakryczny, w dodatku mam pełno zaliczeń...
Elka powie mu, że ona tak nie da rady, że tęskni i nie może tak żyć :D po czym powie mu, że kochała go już wcześniej.. I nic jej nie obchodzi Caro, Steff czy sire bond :D choć w sumie musimy coś zostawić na później :D
Ja bym chciała chociaż hug :) I liczę też na rozmowę telefoniczną.Tak w razie, gdyby jednak się nie spotkali.
Mam nadzieję, że Elka zadzwoni :D i wygłosi jakąś piękna przemowę po czym Damonowi świeczki staną w oczach :D
Nie no spoko :D Ja byłam cały czas optymistka, ale po ostatnim odcinku się gdzieś zagubił troszkę :P
Mi najbardziej było żal Tylera, okrutnie... Az płakać się chciało, Delena będzie endgame, więc nie ma się co martwić:D
Podziwiam Twój optymizm :) Bardzo chce wierzyć,że będą endgame ale mam typową walkę serca i rozumu...:P
Będzie.. nie może być inaczej, bo w juesej dojdzie do fali samobójstw :D i jedno w Polsce :D
Właściwie to ona i tak ma już przerąbane :D Bo obojętnie jak zakończy TVD to i tak zawsze ktoś będzie nie zadowolony :P
W końcu jak się przyjrzeć większości odcinków gdzie są razem to zawsze czuć tą chemię i to coś co ich do siebie przyciągało. Trochę mi to wygląda tak jakby od początku Elena była przeznaczona Damonowi choć na początku wydawał się tym jedynym Stefan. Pozory mylą. Mam wrażenie, że Elena jest podskórnie podobna jednak do Damona a nie do Stefana. Ona tylko tak samo ukrywa jak Stefan swoją mroczną stronę.
Byłam w 3D, ale nie w Imaxie, piękne kolory i efekty, ale 3D takie średnie w zwykłym kinie 3D, idź do Imaxu..
Mi tam nie zależy jakoś specjalnie na efektach 3d. W dodatku okulary mi zawsze zjeżdżają, o dupe rozbić takie coś:P
Zależy w jakim kinie, ale w sumie trochę mnie irytuję, że teraz robią filmy naładowane efektami, ale kompletnie bez fabuły, to mnie strasznie wkurza :D
To ten z Mam Talent? Nie wiedziałam, generalnie nie zapuszczam się do Bonarki za często, nie lubię Centrów handlowych :D a jutro jadę do konia.. Jak zwykle :D Ten Koleś bardzo ładnie śpiewał, to fakt...
Z Mam Talent i MBTM, ale tego drugiego nie oglądałam, tylko jego występy:D Ja lubię, ale jak mają wyciszone punkty. Np Galeria Kazimierz, na górze jest bardzo przyjemnie:D Bonarka to koszmar:p
Bonarka już jest dla mnie za duża.. Galeria Kazimeirz czy M1 jest dla mnie jeszcze spoko, ale te większe, to już nie są dla mnie...
Przeczytaj nową teorię na początku poprzedniej strony i napisz czy ci się podoba;P
Podoba, w szkole marne szanse żeby sobie dogłębnie pogadali, tam będzie pewnie część z akcją w odcinku, na końcu są zawsze największe perełki emocjonalne.. Miejmy nadzieję, że Elka powie Steffowi jak się sprawy mają i ten się w końcu zamknie...