Przygotuj się na to, że Reb mogła ich zauroczyć, aby mówili prawdę.
http://i50.tinypic.com/2lkwghw.gif
Ty tylko teoria, ale ja czuję, że w tym zwiastunie jest jakiś haczyk ;)
Jestem na chrobowym :D śpię ile chcę :D pierwszy raz cieszę się z chorobowego :D kompletnie wciągnęłąm się w Breaking Bad :D a co tam Saro słychować?
I jak Ci się podoba, ja uwielbiam ten film :D choć Ty pewnie twarda kobieto nie będziesz tak zakochana :D
Ja też go bardzo lubię :D Oj tam oj tam trochę miłości jeszcze nikomu nie zaszkodziło :D
Bo byś nie trafiła :D Poza tym byłby zdziwiony widząc obcą osobę wyprowadzają ją z boksu :D
No jasne :D Zawsze jak wchodzę do stajni to robi iha :D ja się łudzę, że to z miłości, choć pewnie chcę dostać jabłko lub marchewę :D
Konie są trochę inne niż koty czy psy, one raczej się przywiązują, ale mniejsza o to :D skończyłam Breaking Bad i nie wiem co dalej począć ze swoim życiem....
Już w sumie niebawem 4, ale ten czas leci :D Sukces udanego związku wg. mojej receptury :D nie mieszkać razem :D
Trafny argument :D Od siebie mam do niego bliżej,a że jeżdżę prawie co dzień so.......:D
Aż tak dobrze to nie ma :D jak wygram w totka:D w pensjonacie dla koni... Wynajmuję :D
Wyobrażałam sobie, że masz dom na wsi, mieszkasz z rodzicami i dziadkami, macie stajnie, stodoły,wybiegi jak to na wsi i tak sobie sielankowo żyjesz ;P