zgadzam się. Nie wiem o ogóle, jak ktoś, będący w serialu zaledwie kilka sekund 1 odcinka (dla nas) może czuć się tak pewnie i wygłaszać swoje nieprzemyślane (mogę to wywnioskować, skoro nie oglądał serialu) opinie na temat trójkąta. Jeśli mu się to nie podoba, nie ma sprawy, nic mi do tego, ale chyba kultura osobista nakazuje KAŻDEMU, a osobom publicznym, zwracającym się do fanów szczególnie, wypowiadanie się w odrobinę grzeczniejszy sposób.
A z Mattem nie pamiętam akcji. Wydaje mi się, że jest raczej bardzo lubiany przez fanów. Jedyne co pamiętam, to to, że jakaś grupa fanów strasznie najechała na Julie i on ją właśnie bronił. Zamieścił nawet jakąś długą wypowiedź na tt, "przywołującą" te fanki do porządku.
Mi coś świta w głowie, że w tym wszystkim chodziło o Jamie'go - jakaś grupa fanów bodajże naskoczyła na Julie, że Bonnie umawia się ze swoim bratem... Wiem, że do całej sprawy włączył się później Matt i jego wypowiedzi również nie były do końca przemyślane. Można było je odebrać poniekąd jako rasistowskie. Pamiętam, że później za to przepraszał. W każdym razie jak dla mnie wina tutaj leży po stronie Plec czy aktorów z obsady. Według mnie absolutnie nie powinno dochodzić do sytuacji kiedy osoby odpowiedzialne za pracę przy serialu wchodzą w takie dyskusje z fanami. Powinni wykazać się klasą i asertywnością i zwyczajnie nie reagować.
Co do obecnej sytuacji to dla mnie Bewley zachował się po prostu żałośnie... Nie przemyślał sprawy, palnął coś w wywiadzie co stawia go w niekorzystnym świetle. A teraz idzie w zaparte i podtrzymuje swoją wypowiedź stosując dużo bardziej kontrowersyjne środki.
No tylko, że jeśli tacy fani się uprą i wysyłają SCENARZYSTCE pogróżki ze względu na jakąś drugoplanową postać, a Julie bierze wszystko bardzo do siebie, no to się nie dziwię, że im odpisała. Szczególnie, że miała rację, nie wiem, jakie oni tam pokrewieństwo Bonnie i Jamiego widzieli. Także tutaj wina leży po obu stronach, choć tacy niezrównoważeni fani potrafią zapewne wyprowadzić z równowagi. Chociaż masz rację, że osoby bezpośrednio odpowiedzialne za serial nie powinny się wdawać w takie dyskusje.
Sytuację z Mattem pamiętam, ale bardziej mi świta, że to właśnie fani doczepiali się do Julie o rasizm - że wszystkie wiedźmy w serialu są ciemnoskóre + o to, że Jamie to "brat" Bonnie. I właśnie wtedy Matt bronił JP. Ale tak jak pisałam - nie kojarzę sytuacji dokładnie, więc nie chcę się w tej kwestii spierać:)
I to mówi koleś, który przed otrzymaniem roli w TVD w ogóle nie oglądał serialu....
dokładnie. Niech uśmiercą tego łowcę, bo jeśli zostanie na dłużej, to może jeszcze komuś przyjdzie do głowy, żeby go zapraszać na spotkania z fanami...
Takim zachowaniem na pewno nie zyskałby ich sympatii. Chociaż postać Voughna może być ciekawa.
http://vampirediaries.pl/6986-kat-graham-w-programie-mtv-10-on-top:
„W tym tygodniu (4.14) w Vampire Diaries Bonnie i Jeremy są razem, ale w sposób, jakiego ludzie nie oczekują – połączą oni swoje siły by spróbować odczytać znaczenie klątwy łowcy.
W następnym odcinku (4.15) Jeremy pomaga Bonnie rozróżnić, co jest rzeczywistością, a co iluzją.
Myślę, że fani zobaczą różne strony tej postaci – dobrą Bonnie i złą Bonnie, i tak w kółko. Zobaczą jej różne oblicza.”
No to już ma przechlapane i na pewno w czasie sceny torturowania Damona przez łowce zbierze jeszcze więcej negatywów.
wciąż mnie martwi Bonnie. Ciekawe jak to się stanie, że nagle w 4x15 Jer wróci z Eleną i Stefanem do domu zostawiając Bonnie samą.
"ELENA WHATS YOUR FU CKING PROBLEM. Ok First, why in the world would you dump Stefan? I know Damon’s nice. He’s funny blah blah. But… Stefan has always been there for you. You broke Stefans pure and angelic heart for Damon. You love Damon and well, Stefan AND BROKE THE LATTERS HEART! My stelena shipper heart was already broken when Paul got married and you dated Ian. Seriously, you were better of with Stefan. Don’t you remember those sweet and innocent memories with good ole Stefan?! Poor Stefan. Can’t believe that you actually sired yourself to Damon. There goes my shipper heart."
what :D
"you actually sired yourself to Damon"
mnie bardziej rozwaliło "My STELENA shipper heart was already broken when PAUL got married and you dated IAN" NIE MOGĘ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I "Stefan has always been there for you" :DDDDDDDDDDDDDDD
ktoś ma nieźle pod kopułą :D Stefana anielskie serce :D
Ale to zdecydowanie przebija wszystko" My STELENA shipper heart was already broken when PAUL got married"
http://24.media.tumblr.com/557ca3fb54ca704a84d85cb20abc0b5a/tumblr_mi4xs5hkdg1r2 0fsao1_500.jpg
"Lots of lights outside the Hotel room set where Damon&Elena made out in front of..."
???? Denver czy nowe?
Przekopać się przez ten wątek ;P tutaj to jest http://instagram.com/p/VppuMOKJy1/ Ian to wstawił 16h temu
Po co zamieszczałby takie stare zdjęcie. Przecież scena z Denver była kręcona jakiś rok temu...
Po to, że Ian dopiero ostatnio obudził się z Instagramem i nadrabia zaległości, wstawiając jedno zdjęcie na tydzień. Czy naprawdę myślicie, że dodałby zdjęcie dotyczące przyszłych odcinków? Za taki spoiler (a Julie takich informacji bardzo chroni, szczególnie gdy dotyczą DE) dostałby nieźle 'po dupie' :P
Poza tym, znów make-out w motelu, w okolicach 18/19 odcinka? Wydaje mi się to mało prawdopodobne, niestety.
Ale Plec nie ma w dupie jego (JUAN <33)i na pewno dniami i nocami śledzi jego TT, Instagrama i inne takie:D Już by kazała usunąć:D Ale mogę się mylić ofc.
Jeśli nowe to ciekawe z którego odcinka.. ale znowu hotel.. to może być Denver.. więc nie napalam się na razie..
Też wolałabym się nie napalać, ale nie mogę za siebie. Bardzo chciałabym, żeby to było zdjęcie z nowego odcinka :)
Teraz skupiam się na najbliższym odcinku.. dowiemy się więcej o cure. bo Rebekah mówi w australijskim promo do Stefana "There is something you should know about the cure".. I torturowany Damon.. i Elena może zobaczy ducha.. Jeremy pomaga Bonnie.. za dużo emocji jak na raz .........
Czekaj, właśnie zobaczyłam na tumblrze tego gifka http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz91e4NdpG1r2qmpqo6_250.gif i nie mogę przestać się śmiać:D Że też ludzie to jeszcze reblogują, Chryste.
Koszmar:D
Dobra, już się uspokoiłam:D
http://25.media.tumblr.com/db01d2a765079a5fecb89625aa711101/tumblr_mi54k6kXW41qa ggjio1_250.png czy ja dobrze widzę, Rebekah skręca kark Sztefynowi?:D Nie zauważyłam tego wcześniej w promo.
Faktycznie :D Widać jej włosy, więc to na pewno oni. Wydaje mi się, że Reb wie coś o tym cure, do czego się wcześniej nie przyznała. Pewnie to, że wystarczy dla jednej osoby.
już ktoś pod tym promo na yt pisał, że Reb skręca kark Stefanowi, ale ja jestem zbyt ślepa, żeby rozpoznać kto tam stoi.
Czyli tak jak mówiłam, pierwsze w historii The Cure Games czas zacząć :D Proponuję zrzucić na Sztefyna ul:p
Ian wygląda jakby przyszyli mu nos do jej szyi, a Claire, jakby ją to tak bardzo podniecało, że dostaje od razu orgazm życia.
W tej scenie wszystko jest tragiczne. Nie wierzę w to co mówię, ale już wolę seks Steleny (ten jedyny, z 1x10:p)
"I know she's a fictional character, but man... Charlie Bewley calling Elena a slut in his #TVD interview really really bothered me."
- Carina