Żadnych emocji ten występ we mnie nie wzbudził, a tu wszyscy zachwyceni, nawet Piekarczyk..
Ja myślę, że oni wcisnęli tak guziczki w ostatniej chwili, bo im przez słuchawki kazali;P
Ej ale miał byc rock:/ Rozczarował mnie trochę chociaż głos ma. Niech wybierze Marka i on go nakieruje.
Też myślałam, że wyjedzie z jakimś rykiem jak Ukeje czy Sałapa. Ale dobrze było.
Brakuje mi rockowych wokalistów w tej edycji:( Mam nadzieję, że będą jacyś w następnych odcinkach...
tak, tak, niech się dobrze czuje:p ale czasem można coś delikatnie podpowiedzieć ;P po to są trenerzy :)
Ej to nie jest program dla takich osób. Tak jak rok temu był Gabriel Fleszar. I laska profesjonalnie śpiewa, a bierze tak nieefektowną piosenkę.
Ona miała swoją szansę, ludzie ją widzą 10 lat i nikt się nią nie zachwycił jednak. A tutaj przyszła i zabiera miejsce osobom które nie miały jeszcze swojej szansy.
Natalia Sikora też ma już za sobą występy w telewizji, na festiwalach i teatrze, a jakoś dopiero dzięki TVOP ludzie się nią zachwycili:)
No to co, Jaka to melodia ją przekreśla?:D Proszę Cię. Niby w jaki sposób miała się z takiego programiku wybić? Nikt tu nie jest amatorem, każdy miał jakieś mniejsze lub większe doświadczenie ze sceną i publicznością.
Ale nikt nie występuje 10 lat! Zobacz tą dziewczynę, naturalny talent. A tamtą widzisz 10 lat. To szansa taki program, a ona już tego nie wykorzystała. Śpiewa tam, była na Eurowizji i jeszcze musi iśc do takiego programu?
Ja jej nie widziałam ani razu, bo tego programu nie oglądam, a z Eurowizji jej kompletnie nie kojarzę. Mi to nie przeszkadza.
To tak jak rok temu był Gabriel Fleszar;p zagrał w jednym filmie gównianą rolę, nagrał jedną piosenkę, ludzie o nim zapomnieli i postanowił im przypomniec. Nie wiem, nie przekonuje mnie to.
Nie, nagrał dwa lub trzy albumy. Niektórzy z tego programu mają też na swoim koncie jakiś dorobek, np. Dorota Osińska która nas przed chwilą zachwyciła, w swojej dyskografii ma już dwie płyty, a biografię dość obszerną. To, że Fleszar trafił do Vivy, a ona nie, nie znaczy że tylko jedno z nich ma prawo być w tym programie.
no a czemu nie?:D Wiesz co,to prawda szmat czasu już w melodii występuje,ale zobacz ile ona ma pokory w sobie.I naprawdę dobrze zaśpiewała.
ma kawał głosu.a trzeba mieć też trochę odwagi,żeby ktoś pokroju jej albo Fleszara wystąpił w takim show:)