Tytuł piosenki która leciała przed chwilą jak zaczęli ją pokazywac to??:D Ona była w 50 pierwszych randek:D
No nie gadaj:/ Ma twittera? Trzeba go uświadomić, że to słowo ma od dawna znaczenie pejoratywne.
nie mam pojęcia czy ma twittera, trzeba by sprawdzić i człowieka uświadomić co robi :D:D:D
nie wiem, ale ja też go uwielbiam więc zostaje mu to wybaczone ze skutkiem natychmiastowym :D
Mam ten film na DVD, kompletnie o nim zapomniałam. Obejrzałabym sobie jeszcze raz.
bardzo szybko :D, ale co z tego jak po 3 odcinkach znowu przerwa :( wkurzają mnie te ich przerwy :/
No wkurzające są, ale i tak dotrzymali słowa, bo zaczęliśmy miesiąc później, a kończymy w tym samym czasie co 3 sezon (no, właściwie tydzień później, ale to dlatego, że mamy dodatkowy odcinek). Więc przerwy się jednak skróciły...(tylko tylko, że wakacyjną przedłużyli:p)
W sumie to lepiej czekać dwa razy po 3 tygodnie niż jednorazowo 8 tygodni jak było w tamtym roku :/ Tak swoja drogą to już nie mogę się doczekać tego odcinka, żeby zobaczyć jak oni planują to wszystko rozwiązać bo to nasze gdybanie tylko mnie coraz bardziej dołuje :D:D:D
Ja z jednej strony cieszę się, że niedługo nowy odcinek, z drugiej jak sobie przypomnę jakie nas głupoty czekają w tym odcinku, to mi się odechciewa...
Nadal nie rozumiem jak ktoś bez emocji (zgodnie ze słowami Julie) może sobie radośnie tańczyć na stole.
Właśnie dlatego chce go zobaczyć, żeby rozwiały się wszystkie moje wątpliwości. Może to całe jej zachowanie zostanie wyjaśnione w jakiś racjonalny sposób. Jak dla mnie to oni kopiują zachowanie Damona z pierwszego sezonu gdzie "ponoć" jechał na wyłączonym człowieczeństwie, a jeżeli będzie taka jak on to mi to nie przeszkadza byle tylko nie zrobili niej seryjnej morderczyni, która lata po MF i zabija wszystko co się rusza :D:D:D
Oj, widać na kilometr że próbują z niej zrobić Damona 2.0
Ta scena na drodze jest świetna, parallel będzie genialny (pod warunkiem, że ona sama wybierze tą metodą, a na to się nie zapowiada..), ale na tym starczy. Ten taniec to już tak na siłę.. byle tylko skopiować 1x06. Damon podczas tańca z Vicky miał wszystko w nosie, na pewno nie miał banana na twarzy.. a uczuć wyłączonych tym bardziej (wystarczy popatrzeć na jego reakcję, gdy znalazł zdjęcie Katherine w pokoju Sztefyna). Po prostu udawał, o tym mówiła Rose. A skoro wampir potrafi tak dobrze udawać, że nic nie czuje, to jak wampir który rzeczywiście nic nie czuje, czuje? Lol.
Myślałam, że ktokolwiek rozumie i mi to wyjaśni w jakiś prosty zrozumiały dla mnie prostego człowieka sposób :D:D:D
Ailimenna nam tłumaczyła, może nie w prosty sposób, ale jednak;P Tyle że ona też już zwątpiła:D
Tłumaczyła i mi się to bardzo podobało, ale później dali nam scenkę i wszystko to co pisała się posypało i znowu dupa :D Będzie druga scenka?
Nie wiem, może być tak, że dadzą ją jutro albo w dzień odcinka, albo nie dadzą w ogóle..