PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121931
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Rozmowy, gifki, zbiorowa terapia.

użytkownik usunięty

Steczkowska ma muchy w nosie w tym tygodniu;P

Tytuł piosenki która leciała przed chwilą jak zaczęli ją pokazywac to??:D Ona była w 50 pierwszych randek:D

użytkownik usunięty

Wow, świetna.

ocenił(a) serial na 7

jak pięknie...

Az mam ciarki, super...

ocenił(a) serial na 8

kolejna do listy faworytów u mnie dopisana :D

użytkownik usunięty
anik756

Do mojej też. Genialny głos.

ocenił(a) serial na 8

Kurde mam ciarki :D:D:D

użytkownik usunięty

TAK!!! :D

Marek to ma grupę, ktoś od niego wygra.

użytkownik usunięty

Już koniec:/ Szybko to zleciało.

ocenił(a) serial na 8

czy on użył słowa epicko?? gorzej mu?

anik756

Tak użył właśnie tego słowa:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

aż mnie to zabolało :D:D:D

anik756

My już mamy traumę to dlatego :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

chyba tak :D

użytkownik usunięty
anik756

Kto, bo nie słyszałam? Nie mów, że Marek:D

ocenił(a) serial na 8

Baron :/

użytkownik usunięty
anik756

No nie gadaj:/ Ma twittera? Trzeba go uświadomić, że to słowo ma od dawna znaczenie pejoratywne.

ocenił(a) serial na 8

nie mam pojęcia czy ma twittera, trzeba by sprawdzić i człowieka uświadomić co robi :D:D:D

użytkownik usunięty
anik756

http://twitter.com/AlekBaron znalazłam takie coś, to prawdziwe?:D

użytkownik usunięty

Wygląda na prawdziwe :) Ach, ten Baron ;p :)

użytkownik usunięty

Uwielbiam go, więc mu wybaczam :p

Chyba tak :D

ocenił(a) serial na 8

nie wiem, ale ja też go uwielbiam więc zostaje mu to wybaczone ze skutkiem natychmiastowym :D

Ten w dredach, zapomniałam jak się nazywa :P

anik756

Tak, właśnie tak powiedział :D

Na Jedynce są Wrogowie publiczni:D Damon powinien wyglądac przed wojną jak Depp w tym filmie:D

użytkownik usunięty
alien_2

Mam ten film na DVD, kompletnie o nim zapomniałam. Obejrzałabym sobie jeszcze raz.

Ja byłam w kinie. Płakałam nawet na nim:P

Ta ostatnia Dorota? była po prostu genialna.

użytkownik usunięty
Kate123

Przypominała mi trochę Florence Welch i Alison Sudol. Świetna.

użytkownik usunięty

No a co tam w świecie TVD, jakieś epickie spoilery?

ocenił(a) serial na 6

<3 http://www.youtube.com/watch?v=DkbXTeW_FDU

ocenił(a) serial na 10
IKnowWhatYouAre

http://www.youtube.com/watch?v=I1kqyNU-EA4 :)

ocenił(a) serial na 7

Ja chcę już Vampiry...

użytkownik usunięty
KingusVic

Jeszcze 4 dni:P Szybko zleciał ten hiatus.

ocenił(a) serial na 8

bardzo szybko :D, ale co z tego jak po 3 odcinkach znowu przerwa :( wkurzają mnie te ich przerwy :/

użytkownik usunięty
anik756

No wkurzające są, ale i tak dotrzymali słowa, bo zaczęliśmy miesiąc później, a kończymy w tym samym czasie co 3 sezon (no, właściwie tydzień później, ale to dlatego, że mamy dodatkowy odcinek). Więc przerwy się jednak skróciły...(tylko tylko, że wakacyjną przedłużyli:p)

ocenił(a) serial na 8

W sumie to lepiej czekać dwa razy po 3 tygodnie niż jednorazowo 8 tygodni jak było w tamtym roku :/ Tak swoja drogą to już nie mogę się doczekać tego odcinka, żeby zobaczyć jak oni planują to wszystko rozwiązać bo to nasze gdybanie tylko mnie coraz bardziej dołuje :D:D:D

użytkownik usunięty
anik756

Ja z jednej strony cieszę się, że niedługo nowy odcinek, z drugiej jak sobie przypomnę jakie nas głupoty czekają w tym odcinku, to mi się odechciewa...
Nadal nie rozumiem jak ktoś bez emocji (zgodnie ze słowami Julie) może sobie radośnie tańczyć na stole.

ocenił(a) serial na 8

Właśnie dlatego chce go zobaczyć, żeby rozwiały się wszystkie moje wątpliwości. Może to całe jej zachowanie zostanie wyjaśnione w jakiś racjonalny sposób. Jak dla mnie to oni kopiują zachowanie Damona z pierwszego sezonu gdzie "ponoć" jechał na wyłączonym człowieczeństwie, a jeżeli będzie taka jak on to mi to nie przeszkadza byle tylko nie zrobili niej seryjnej morderczyni, która lata po MF i zabija wszystko co się rusza :D:D:D

użytkownik usunięty
anik756

Oj, widać na kilometr że próbują z niej zrobić Damona 2.0
Ta scena na drodze jest świetna, parallel będzie genialny (pod warunkiem, że ona sama wybierze tą metodą, a na to się nie zapowiada..), ale na tym starczy. Ten taniec to już tak na siłę.. byle tylko skopiować 1x06. Damon podczas tańca z Vicky miał wszystko w nosie, na pewno nie miał banana na twarzy.. a uczuć wyłączonych tym bardziej (wystarczy popatrzeć na jego reakcję, gdy znalazł zdjęcie Katherine w pokoju Sztefyna). Po prostu udawał, o tym mówiła Rose. A skoro wampir potrafi tak dobrze udawać, że nic nie czuje, to jak wampir który rzeczywiście nic nie czuje, czuje? Lol.

ocenił(a) serial na 8

Ja już kompletnie nie rozumiem tego wątku z wyłączeniem człowieczeństwa :/

użytkownik usunięty
anik756

A kto rozumie.. :/

ocenił(a) serial na 8

Myślałam, że ktokolwiek rozumie i mi to wyjaśni w jakiś prosty zrozumiały dla mnie prostego człowieka sposób :D:D:D

użytkownik usunięty
anik756

Ailimenna nam tłumaczyła, może nie w prosty sposób, ale jednak;P Tyle że ona też już zwątpiła:D

ocenił(a) serial na 8

Tłumaczyła i mi się to bardzo podobało, ale później dali nam scenkę i wszystko to co pisała się posypało i znowu dupa :D Będzie druga scenka?

użytkownik usunięty
anik756

Nie wiem, może być tak, że dadzą ją jutro albo w dzień odcinka, albo nie dadzą w ogóle..

ocenił(a) serial na 8

Może lepiej żeby nie dawali w ogóle jak ma być taka fajna jak ta pierwsza.