PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121941
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Rozmowy, gifki, zbiorowa terapia.

użytkownik usunięty
anik756

Zacznijmy od podstawowego pytania: po cholerę Elena chce odnaleźć Katherine i cure? Nie powinna mieć tego w dupie przypadkiem?

ocenił(a) serial na 8

Dlatego ja mam taką cichutką nadzieję, że po tym wypadzie z Damonem do NY Elena zacznie troszkę wracać do siebie i głównym jej celem będzie pomszczenie Jera i ona pojedzie po to, a Reb podłączy się do niej, żeby dobrać się do cure i może na tym będzie polegał ich układ, że Reb dostaje cure, ale pomoże Elenie wykończyć Kath.

ocenił(a) serial na 7

Chodzi jej o zemstę. Nie cureshit. Ona nie będzie już. Chciala tego gowna.

ocenił(a) serial na 7
anik756

Mnie sie wydaje, że Elka będzie szukała nie lekarstwa tylko zemsty na Kath. Stąd Ten sojusz. Nawet fajny.

ocenił(a) serial na 8
KingusVic

przeczytaj co pisałam dalej :D dokładnie to samo co Ty teraz :P

ocenił(a) serial na 7

heh, uwielbiam Twoje gify :D

ocenił(a) serial na 8

Pojawił się już Peter, ale na razie jest w szpitalu, ale co w nim będzie takiego fajnego? I do czyjego stada należy Scott jeżeli nie do Dereka?

użytkownik usunięty
anik756

Zobaczysz :P Nie rozumiem pytania.. słabo pamiętam, ale chyba chodziło o to, że on nie chciał należeć do żadnego, chciał działać w pojedynkę.. a Derek mu uparcie tłumaczył, że na dłuższą metę tak nie pociągnie, że wilkołak potrzebuje żyć w grupie.

ocenił(a) serial na 8

Chodziło mi kto go ugryzł? Bo to nie może być Derek bo on jak się przemienia to ma niebieskie oczy, a Scott ma żółte i z tego co zrozumiałam to tak właśnie można rozróżnić daną grupę czy też stado.

użytkownik usunięty
anik756

Aaaaa.... :P SPOILERSPOILERPeter:PSPOILERSPOILER

ocenił(a) serial na 8

Jak??????? Przecież on jest jak roślinka, żadnego z nim kontaktu. Tego faceta w autobusie to kto zaatakował?

użytkownik usunięty
anik756

No to oglądaj, to się wszystko wyjaśni...takim sposobem to będziesz się dziwić we wszystko co ci napiszę;)

ocenił(a) serial na 8

Co poradzę, że jestem cholernie ciekawska i wszystko muszę wiedzieć już :) Kogo Ty oprócz Petera lubisz najbardziej?

użytkownik usunięty
anik756

Z facetów Stilesa i Isaaca (trener też jest genialny:D), a z dziewczyn Allison i Lydię (którą polubiłam w 2 sezonie).

ocenił(a) serial na 8

Stilesa z odcinka na odcinek lubię coraz bardziej jest świetny, a te jego teksty mnie rozwalają. A kto to Isaac?

użytkownik usunięty
anik756

On się pojawi w 2 sezonie, też będzie wilkołakiem.

ocenił(a) serial na 8

kurde 2 sezon jeszcze mi si,e nie ściągnął :/

ocenił(a) serial na 6

Dokładnie, lepiej się tego opisać nie da...

anik756

Pewnie jak zwykle myśli, że on nie wystarczy i to cudowny hero Stefan potrafi jej pomóc.. Eh.. tak serio to nie wiem.. pewnie Damon zorietnował się, że sire bond już nie działa i w ten sposób jej nie pomoże.. dlatego chce jak najszybciej odnaleźć cure ..... rzygam już tym cure.. nie wiem który wątek mnie bardziej denerwuje. cure czy sire bond..

ocenił(a) serial na 8
annab93

oba są równie mocno poje.bane:P

annab93

Oba są bezsensu i głupie :P

użytkownik usunięty
annab93

To trzeba było wcześniej myśleć i słuchać Nandi..bosz. Przecież jak sire bond opiera się na uczuciach, to jak ma bez nich działać?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdnq4vn70r1rool60o2_250.gif Rozumiem, że Damon mógł nie wierzyć w to co mówi czarownica, miał ku temu milion powodów.. ale Stefan mógłby wreszcie się puknąć w łeb i zacząć myśleć:/

Jak zobaczyłam reakcję Stefana na to co powiedziała Nandi to myślałam że coś do niego dotarło.. ale niestety...

ocenił(a) serial na 8
annab93

do tego jego pustego łba nigdy nic nie dotrze :/

ocenił(a) serial na 6

Damon będzie miał problem z tym, żeby uwierzyć... Ale ja się nie zgadzam na zostanie człowiekiem.... Never..

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

W to, że Damon zostanie człowiekiem jakoś nie chce mi się wierzyć no bo i po co? Co to by wniosło do serialu?

ocenił(a) serial na 6
anik756

Nasze wkur wienie....Chyba tylko to :D

anik756

Jak to co by wniosło??? Kolejny beznadziejny wątek :P Ostatnio tylko takie nam serwują więc byłby kolejny do kolekcji :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

nawet mnie nie drażnij bo ja więcej nie zniosę beznadziejnych wątków :/ i na serio będę musiała się wybrać do psychiatry bo ten serial doprowadza mnie do szału.

anik756

Kochana nie denerwuj się :**** Może się opamiętają.
A co do psychiatry, to wybierzemy się razem. :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

ok masz rację we dwie zawsze raźniej :D

anik756

Dokładnie :D Jak nas zamkną w psychiatryku to poprosimy o wspólny pokój :D
A tak na serio to może nie ma sensu się martwić na zapas? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja wolę pomartwić się teraz, żeby później całkowicie się na załamać :D
Tylko ja chcę, żeby nasz pokój był niebieski bo do innego nie wejdę :P

anik756

Oj tam nie przesadzaj nie będzie tak źle (chyba) :P
A czemu akurat niebieski? Mi tam bez różnicy :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

bo ja uwielbiam niebieski kolor :D, a jak mi dadzą różowy to padnę zanim tam wejdę :/, nie znoszę koloru różowego i czerwonego ble

anik756

nie wiem jakie kolory ścian mają w psychiatryku, więc Ci nie powiem :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

ja też nie mam pojęcia :P

anik756

Wszystko jeszcze przed nami :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jak tak dalej pójdzie to to nastąpi szybciej niż bym chciała :D:D:D

anik756

Bez przesady :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

nie chodzi mi tylko o serial tylko ogólnie :P

anik756

A czemu ogólnie? Takie stresy masz? :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

różnie bywa :P

anik756

U mnie tak samo :P Czyli tak jak pisałam wcześniej razem pójdziemy :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

no to ustalone

http://media.tumblr.com/1b9cef534c530ff4567e348aefa17b5f/tumblr_inline_mihxdg0uI 91qz4rgp.gif

anik756

Tak :D Jak tam razem trafimy będzie wesoło :D
Powiadomienia do mnie z opóźnieniem dochodzą :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

do mnie też:D

użytkownik usunięty
anik756

Większą głupotę..

ocenił(a) serial na 8

sądzisz, że da się jeszcze większą głupotę zrobić z tego serialu??