Zacznijmy od podstawowego pytania: po cholerę Elena chce odnaleźć Katherine i cure? Nie powinna mieć tego w dupie przypadkiem?
Dlatego ja mam taką cichutką nadzieję, że po tym wypadzie z Damonem do NY Elena zacznie troszkę wracać do siebie i głównym jej celem będzie pomszczenie Jera i ona pojedzie po to, a Reb podłączy się do niej, żeby dobrać się do cure i może na tym będzie polegał ich układ, że Reb dostaje cure, ale pomoże Elenie wykończyć Kath.
Mnie sie wydaje, że Elka będzie szukała nie lekarstwa tylko zemsty na Kath. Stąd Ten sojusz. Nawet fajny.
Pojawił się już Peter, ale na razie jest w szpitalu, ale co w nim będzie takiego fajnego? I do czyjego stada należy Scott jeżeli nie do Dereka?
Zobaczysz :P Nie rozumiem pytania.. słabo pamiętam, ale chyba chodziło o to, że on nie chciał należeć do żadnego, chciał działać w pojedynkę.. a Derek mu uparcie tłumaczył, że na dłuższą metę tak nie pociągnie, że wilkołak potrzebuje żyć w grupie.
Chodziło mi kto go ugryzł? Bo to nie może być Derek bo on jak się przemienia to ma niebieskie oczy, a Scott ma żółte i z tego co zrozumiałam to tak właśnie można rozróżnić daną grupę czy też stado.
Jak??????? Przecież on jest jak roślinka, żadnego z nim kontaktu. Tego faceta w autobusie to kto zaatakował?
No to oglądaj, to się wszystko wyjaśni...takim sposobem to będziesz się dziwić we wszystko co ci napiszę;)
Co poradzę, że jestem cholernie ciekawska i wszystko muszę wiedzieć już :) Kogo Ty oprócz Petera lubisz najbardziej?
Z facetów Stilesa i Isaaca (trener też jest genialny:D), a z dziewczyn Allison i Lydię (którą polubiłam w 2 sezonie).
Stilesa z odcinka na odcinek lubię coraz bardziej jest świetny, a te jego teksty mnie rozwalają. A kto to Isaac?
Pewnie jak zwykle myśli, że on nie wystarczy i to cudowny hero Stefan potrafi jej pomóc.. Eh.. tak serio to nie wiem.. pewnie Damon zorietnował się, że sire bond już nie działa i w ten sposób jej nie pomoże.. dlatego chce jak najszybciej odnaleźć cure ..... rzygam już tym cure.. nie wiem który wątek mnie bardziej denerwuje. cure czy sire bond..
To trzeba było wcześniej myśleć i słuchać Nandi..bosz. Przecież jak sire bond opiera się na uczuciach, to jak ma bez nich działać?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdnq4vn70r1rool60o2_250.gif Rozumiem, że Damon mógł nie wierzyć w to co mówi czarownica, miał ku temu milion powodów.. ale Stefan mógłby wreszcie się puknąć w łeb i zacząć myśleć:/
Jak zobaczyłam reakcję Stefana na to co powiedziała Nandi to myślałam że coś do niego dotarło.. ale niestety...
Damon będzie miał problem z tym, żeby uwierzyć... Ale ja się nie zgadzam na zostanie człowiekiem.... Never..
W to, że Damon zostanie człowiekiem jakoś nie chce mi się wierzyć no bo i po co? Co to by wniosło do serialu?
Jak to co by wniosło??? Kolejny beznadziejny wątek :P Ostatnio tylko takie nam serwują więc byłby kolejny do kolekcji :P
nawet mnie nie drażnij bo ja więcej nie zniosę beznadziejnych wątków :/ i na serio będę musiała się wybrać do psychiatry bo ten serial doprowadza mnie do szału.
Dokładnie :D Jak nas zamkną w psychiatryku to poprosimy o wspólny pokój :D
A tak na serio to może nie ma sensu się martwić na zapas? :)
Ja wolę pomartwić się teraz, żeby później całkowicie się na załamać :D
Tylko ja chcę, żeby nasz pokój był niebieski bo do innego nie wejdę :P
bo ja uwielbiam niebieski kolor :D, a jak mi dadzą różowy to padnę zanim tam wejdę :/, nie znoszę koloru różowego i czerwonego ble
no to ustalone
http://media.tumblr.com/1b9cef534c530ff4567e348aefa17b5f/tumblr_inline_mihxdg0uI 91qz4rgp.gif