Do tej pory przymykałam oko na te niedociągnięcia i błędy w logice,ale teraz naprawdę zaczynają przeginać...:/
dziecko w podstawówce zorientowałoby się, że coś jest nie tak.. nie wierzę, żę wciskają nam taki kit :/
Aż się boję myśleć co się stanie z Eleną, jak włączy z powrotem człowieczeństwo i zda sobie sprawę z wszystkiego co wyprawiała od 4x16...
http://i.imgur.com/3kpMC.gif
"Aww Stefan you’re such a saint and a good guy and ilysm i mean you totally know what it’s like to lose your family because it’s not like you murdered your father or anything and you know what it’s like to lose a brother oh wait no you don’t and omg you’re so perfect because you’ve come so far and were in such a dark place and climbed out of it as if it never happened and omg i’m crying so hard and yeah i’m totally being sarcastic in case you haven’t noticed"
Hejka :*, dzięki tobie też wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :*
Jak dobrze, że jesteś bo muszę popisać o czymś innym niż TVD bo mnie wkurzyli :/
Dzięki :*
Czemu Cię wkurzyli? ja dopiero nie dawno weszłam także za bardzo nie wiem co się dzieje...
Dali scenkę :/ i stronę wcześniej jest australijskie promo :/ Ogólnie zaczynają bardzo przeginać z tymi swoimi epickimi wątkami :/
Rozumiem...Też potrzebuję odstresowania... A jestem dzisiaj tak zmęczona po pracy że nie mam na nic siły:(
a ja aż do teraz miałam fajny, miły i spokojny dzień, w pracy spoko luzik, w domku też cudnie, aż tu wyskoczyli z tymi rewelacjami i podnieśli mi ciśnienie :/
To zazdroszczę...Ja mam podniesione ciśnienie od 12 mniej więcej,więc już mnie dziś nic nie rusza...
Zdążyłam obejrzeć "aż" pół odcinka bo zadzwonili do mnie z pracy że muszę przyjść wcześniej...ale wczoraj wieczorem ze 2 albo 3 obejrzałam. Ogólnie do końca drugiego sezonu zostało mi 1,5 odcinka.
Bernie z Howardem będą trochę na początku świrować, a Sheldon z Amy są wyjątkowi w tym serialu więc sama sobie odpowiedz :D
Sheldona i Amy w ogóle sobie nie mogę wyobrazić razem:D Więc nie mam pojęcia jak to z nimi będzie :D
Akurat w przypadku tej pary chyba bym chciała zobaczyć podchody :D Ale jak to się stanie,że oni się spikną??? Przecież Sheldona w ogóle kobiety nie interesują :DDDD
Z tego co kojarzę to przez portal randkowy :D, SPOILER, a na pierwszą randkę pójdzie z nimi PennySPOILER
Tak też myślałam,że sam by raczej tego nie zrobił :D Ale jak im się udało go namówić żeby w ogóle poszedł na tą randkę? :D
W to nie wątpię :D A Sheldon miał w ogóle styczność kiedykolwiek z jaką kobietą???:D Zastanawia mnie to :P