Aha to tylko Stef jest główną postacią, a Elena i Damon to już nie? :))) Gdzie to takie oburzenie na brak Stefa na zdjęciach?
Do 4x08 było świetnie, IMO. Pomijając to, że DEx mógł być jednak później.. Potem 4x15 był fenomenalny. I to tyle ode mnie:D
ja też jestem w szoku. Pamiętam, jakby to było wczoraj, gdy oglądałam 2x22.. potem pamiętam, jak wróciłam do domu wcześniej ze szkoły i obejrzałam 3x01 i byłam pod wrażeniem. Pamiętam pierwszy kiss z 3x10, potem 3x19, 3x20, finał.. pierwsze spotkanie, rozpacz na forum. To było tak niedawno. I teraz znowu będziemy przez to przechodzić- pierwsze spoilery, wywiady Dżuli, zdjęcia, zwiastun na CC, ugh..
Dokładnie. Przecież to wszystko było tak niedawno, a tu już przed Nami koniec 4 sezonu. Naprawdę nie wiem jak to jest możliwe. I teraz tyle czekania na 5 sezon...
Bo tak jest ze mną zawsze. W ciągu roku TVD leci sobie spokojnie a jak chce to sobie oglądam odcinki które wychodza na nowo. A tak jest przerwa na 3 miesiące to trzeba czekać tyle czasu ;)
W czerwcu nowy sezon Teen Wolf:D Przeżyjemy:P Mnie na razie przerwa nie przeraża. Wszystko zależy od tego jaki będzie finał. Może się okazać, że całkowicie mnie po nim zniechęcą do 5 sezonu.
Damon człowiek. 5 sezonu ze Steleną też nie zdzierżę.
A odwalić mogą inne rzeczy, o których się filozofom nie śniło.
Ja tam jeszcze Damona człowieka jakoś bym zniosła z wielkim bólem, ale Steleny w 5 sezonie to bym nie zniosła> Fakt scenarzyści TVD są zdolni do wszystkiego :DDD
no nie planuję. Może zobaczę pierwszy odcinek, bo jestem ciekawa co było w tym samochodzie(chociaż to będę mogła zobaczyć na tumblru) ale reszta mnie nie interesuje. Tylko będę tęsknić za Spencer:(
jeju, Kate, wyobrażasz sobie ponowne ujrzenie tego uśmiechu: http://media.tumblr.com/5847bacad4db7fb4f7235e4b08779d13/tumblr_inline_mm3u2jH9k U1qz4rgp.jpg ?
Ada :******** Oglądam :D Dylan wyglądał obłędnie ( mimo że był tylko chwilę :P ), nie mogę się doczekać nowego sezonu TW :D A końcówka omg omg :D Jestem w domu, odpoczywam na weekend majowy przy książkach, serialach i pracach w ogródku :) A jak tam u Ciebie? :)
I know, right?:D Ja też się nie mogę doczekać! Jeszcze nigdy nie czekałam rok na jakiś serial:P I ma być więcej odcinków, super:D Końcówka i uśmiechy i ogólnie Nick w tym odcinku aaaaaaaaaaaaaaaa. I retrospekcje genialne:D
A jak tam te praktyki Twoje, o których kiedyś pisałaś? Właśnie, dochodzą do Ciebie moje wiadomości, czy giną gdzieś? :(
Również jestem w domu i tu spędzę weekend majowy:) Rower, seriale, pomaganie mamie w ogarnianiu domu;)
No ja już czekałam rok lub więcej - na GoT, Borgias :) Ale tu już odliczam dni, zwłaszcza po promo. Wiadomo czy Colton będzie grał, bo akurat nic nie dowiadywałam się w tym temacie? Nick jaki zazdrosny był a retrospekcje mnie zawsze rozkładają na łopatki :D
Zostały mi 4 dni praktyk, non stop to samo - papiery, przesłuchania, papiery, no i dają mi coraz mniej do robienia :)
Już nic dawno nie dostałam od Ciebie :( To zapowiada się fajny weekend :) Właśnie, rower, trzeba koła napompować :D
o nie nie, takie czekanie to nie dla mnie, zdecydowanie za długo:D Wydaje mi się, że nie będzie już grał, bo oficjalnie odszedł. Ale co wtedy z wątkiem Jacksona?:(
Olbrzymek Schmidt:DD I Winston z prostytutką :D I Nick aaaaaaaaaaa<3 jak on ładnie patrzy na Jess :)
ooooo, to już prawie koniec:) Widzisz, przetrwałaś to, to najważniejsze:) A jak dają Ci coraz mniej do roboty, to te 4 dni nie będą pewnie takie złe.
hmmm, ostatnio pisałam o tych wrażeniach po The Host, a potem jeszcze jedną wiadomość, co u Ciebie słychać i jak tam praktyki.
Trzeba trzeba:D I wyruszyć ładnie w drogę, gdy znajdzie się chwilę wolnego czasu :)
Najgorzej jest na początku po zakończeniu danego sezonu i im bliżej premiery nowego :P Liczę na jakieś dobre wyjaśnienie, no ale będzie Stiles, Isaac, Derek :P
Olbrzymek jest the best :D Cały Schmidt jest the best :D A ta jego zaczepka w retro do Cece? :DD Nick i Jess przyprawiają mnie o palpitacje <33333
No te 4 dni jakoś zlecą :) Już będę miała inne nastawienie nawet :)
Ostatnie co dostałam to o The Host.
Pogoda dopisuje, więc do tej pory chodziłam z mama na spacery, ale rower też by się przydał na dalszą wyprawę :)
Stiles<3 i ten trener:D Będę musiała sobie przypomnieć ostatnie odcinki 2 sezonu, bo prawie w ogóle ich nie pamiętam.
Do you like DVDs? :D Genialne :D If I pee while it's happening, will she die? :D Mnie też! Z odcinka na odcinek coraz bardziej. Nie sądziłam, że aż tak ich pokocham<3
No pewnie, ostatnie dni zawsze jakoś szybciej lecą, więc stosunek też będzie inny:)
Trener też jest dobry :D W poprzednim sezonie wypuścili odcinek "zerowy", który był fajnym skrótem sezonu 1, więc sobie wszystko przypomniałam - ciekawe czy teraz też tak zrobią.
Nie mogę :DD A tu zaraz koniec sezonu, widziałam jakieś zdjęcia Jess w sari, obok Nick w gajerku :)
Przeżywam to samo co Nick. Muszę coś napisać, a mam blokadę twórczą. Ale laptop mi na szczęście jeszcze nie spadł:D