Wątpię, żeby Bonnie umarła w finale bo przecież w spoilerach na przyszły sezon było pisane, że ona Caro i Elena będą współlokatorkami w akademiku więc to jest nie możliwe żeby zmartwychwstała na 5 sezon :PPP
Hej :) Oglądasz HoD, więc muszę pogadać o nowym odcinku :P Jestem baardzo zadowolona z tego co powiedział George Zoe :D A młody Breeland niech zagości na stałe w BlueBell :D No i HoD dostał 3 sezon jeeeee :D BatB 2 i jestem happy :D
Hej hej :) tak George jest moim mistrzem za Are you out your freaking mind?! :D to było najlepsze co przyniósł ten odcinek ;) Niestety muszę przyznać, że fan ze mnie marny, bo bez Zade źle mi się ogląda i połowę odcinka przewijałam. Bracia Tansy nieźle poryci :D Breeland jest fantastyczny :D I też się cieszę na 3 sezon, bo gdyby teraz zakończyli to byłabym zawiedziona:) z BATH też się cieszę swoją drogą, bo też oglądam :D
Zoe to jakaś taka ...głupia? Leci i mówi - przepraszam, że Cię nie wybrałam, ojej, wiedz, że mi się podobasz, bardziej nawet niż podobasz, bo się zakrztusiłam pączkiem ..... Bierz mniejsze kęsy :DDD A co mnie załamuje to to, że właściwie z Zade'a nic nie zostało, twórcy zamietli pod dywan cały 1 sezon i połowę 2. Zoe lata i myśli o Georgu, Wade skupiony na Rammer Jammer ... co jest no? :/ Skoro mają 3 sezon, to może coś zrobią w tym kierunku, no bo inaczej sobie tego nie wyobrażam.
Oo, to świetnie, że oglądasz BatB :DD Będzie z kim pogadać :) A dziś zabrałam się za New Girl z ciekawości - pośmiałam się przy 1 odcinku, lecę dalej :D
Jak słyszę "hero" to dostaję apopleksji :P George ma być z Tansy i koniec, pasują do siebie :)
Jak Ci się podobał The Host Rainnku? :)
Ja też :D Uparli się na to epic luv ugh :/
Bardzo bardzo :) A Tobie? Szkoda tylko, że wątki postaci i relacje między nimi nie były bardziej rozbudowane. Za każdym razem jak pokazywali Duszę, to miałam łzy w oczach, to było takieeee śliczne :)
No ja miałam bardzo mieszane uczucia, niby fajnie, ale właśnie wielu rzeczy mi zabrakło. Przyjaźni Wandy i Mel, rozwoju uczucia między Wandą a Ianem, gdzie był Walter, opowieści Wandy, akceptacja Wandy przez pozostałych ... Ale sceny z Duszami były amazing a pożegnanie Mel i Wandy było wzruszające.
Pet nie skomentuję nawet :]
To wszystko było takie przyśpieszone, zwłaszcza druga połowa filmu. No cóż, woleli zastąpić ważne głębokie wątki licznymi pocałunkami :)))
Ja jej w ogóle nie rozumiem. Najgorsze jest to, że zawsze przypomina sobie o Georgu kiedy ten jest w związku, nosz litości. Miała już swoją szansę, gdzie wtedy była ta jej wielka miłość? Wymyślała jakieś wymówki, przecież wtedy jeszcze nie była z Wadem generalnie. Jak dla mnie to ona ma niepokolei w głowie:D Ostatnie dwa odcinki praktycznie bez Zade :( Ale plus jest tego taki, że Wade się wziął w garść i spełnia swoje marzenia, chciał mieć Rammer Jammer i ma :)
New Girl jest świetne ;) bromance Winston/Schmidt wymiata :P oglądaj :)
http://vampirediaries.pl/8597-caroline-dries-o-4-i-5-sezonie-tvd było już?
"czy jej uczucia do Damona były spowodowane więzią? Czy były prawdziwe?" - już się boję jaki głupi wymyślą sposób na zerwanie tej więzi.
Tak poza tym, czytając ten wywiad doszłam do wniosku, że główną przyczyną spadku poziomu serialu jest to, że oni praktycznie wymyślają fabułę "na bieżąco". I potem się gubią wymyślając coraz większe bzdury. Pamiętam jak oglądałam czy czytałam kiedyś wywiad z twórcami LOST, gdzie oni podpisując umowę na 6 sezonów (czyli tak jak TVD) wymyślali mniej więcej historię na te właśnie 6 sezonów. Wiadomo, szczegóły były dopracowywane przed danymi sezonami, ale od początku było ustalone co ma się wydarzyć. Natomiast w TVD panuje od jakiegoś czasu chaos nie do ogarnięcia, wprowadzanie złych, "źlejszych" i bardziej złych od tamtych złych. Choćby pierwotni zostali wprowadzeni zdecydowanie za szybko co teraz skutkuje tym, że stają się tragicznymi karykaturami samych siebie. koniec wywodu :)
właśnie przeczytałam ten wywiad i zgadzam się z Tobą, że oni rzeczywiście (choć tak wyraźnie zaprzeczają;)) piszą senariusz TVD na bieżąco i bez jakiegoś globalnego szkieletu fabularnego. mam wrażenie, że wątki są prowadzone głównie pod wpływem kierunków wyznaczanych przez fanów. problem w tym, że zwolennicy Deleny i Steleny (dwie chyba najmocniejsze grupy;P) ciągną fabułę w dwóch odmiennych kiernkach. scenarzyści starają się zadowolić wszystkich i w efekcie robi się bałagan i nikt nie jest szczęśliwy....;PPP
Pamiętam jak kiedyś ktoś z ekipy LOST przyznał, że JAck powiedział Kate, że ją kocha, żeby fani Jate nie mieli pretensji, że on nigdy jej tego nie wyznał mimo że coś między nimi zawsze było.
A, jedna kwestia mnie zastaniawia - skoro Elena w sezonie 5 wyjedzie do koledżu, a jak mówią Panie scenarzystki "Damon się tam nie wybiera" , to jak zamierzają prowadzić wątki Deleny? związek na odległość, może korespondencyjny;PPP?
No i co ze Stefem? Czy Hero będzie kontynuował edukację?;PPP
uhmmm - no to już wiem jak rozwiążą problem bezdomności Eleny:)
zamieszka w akademiku nieopodal MF;))
Co to w ogóle jest.... Widać, że Dries to klon Dżula.... I czemu Damon nie wybiera się na pewno...
Heja Kejcik :D Końcówka jest super, bo w końcu pooglądam mą miłość ekranową :D
Jak skończę Lost, bo będę potrzebowała nowego serialu :D Tylko jeszcze się nie zdecydowałam co zacząć oglądać :P
Teraz wszyscy coś polecają, nie ma się jak zdecydować, ja też nie wiem co oglądać :D
Piękna i Bestia, Białe Kołnierzyki, Plotkara, na Lost musiałabym mieć urlop :D
Wbrew pozorom Lost się bardzo szybko ogląda :) Ale skoro wolisz coś krótszego to polecam White Collar <3
Po weekendzie majowym za coś się zabiore, bo niestety będę teraz pracować i nie będzie czasu O.o
Intrygująco się zapowiada - przynajmniej wg recenzji, które właśnie przeglądam:D
Lubię motyw cyrku jako pretekst do opowiadania ludzkich historii, więc może się skuszę na ten serial;P
Serial HBO z 2003 roku jeśli dobrze pamiętam. Jest inny ;) Sama właśnie oglądam przedostatni odc 1 sezonu.
Nie jesteś w stanie przewidzieć o co chodzi, kto ma jakie zamiary, fajne zdjęcia,klimat gdzie jest piach, brud, pot swojska Ameryka ;D polecam.
Lubię Juesej lata 30 :D Muszę się zdecydować co oglądać, dziś trochę Borgiów nadgoniłam...
Religię też lubię :D Ostatnio obejrzałam Pytanie do Boga z Banderasem, świetny film jak dla mnie...