Anik
Odpowiem w stylu Julie: Tak, nie, może.
Bo jak ci odpowiem, to zepsuję ci oglądanie wcześniejszych odcinków;P
To mi się bardzo w nich podoba,że sami rozwiązują swoje problemy :) Chociaż nie wszystko potrafią sobie powiedzieć wprost, ale taki jest właśnie chyba ich urok :)
O to zbliżasz się do odcinków, w których Sarah trochę pocierpi z niepokoju o Chucka? Co się działo w 7 odcinku? Była matka Chucka?
Oj :( Tak pojawiła się mamuśka i nie źle namieszała. Ja już nie wiem po czyjej ona jest stronie ;/ Po w sumie ich uratowała ale jednocześnie też naraziła ich na niebezpieczeństwo...Ale też może to być tylko gra pozorów...Dowiem się zapewne w najbliższych odcinkach.
Oszukała go. Zaprowadził ja do domu ojca żeby odczytać na tym starym komputerze dowody na to,że nie jest zdrajczynią. A na tej dyskietce nic nie było. I pojawił się Volkoff(nie wiem czy dobrze napisałam) we własnej osobie. I razem z matką związał Chucka i Sarę i podłożyli ładunki. Ale jak wychodzili to matka Chucka dała Sarze coś czy mogła przeciąć liny i ich uratować i powiedziała "Chroń go". Więc to mnie troszkę zmyliło. A i chyba usunęła Chuckowi inetersecta z głowy...
Sorki,że tak chaotycznie napisałam,ale mam nadzieję,żę zrozumiesz cokolwiek z tego bełkotu mojego :D
rozumiem wszystko :D Nie usunęła mu go tylko uszkodziła :D No i teraz Chuck będzie robił wszystko, żeby odzyskać intersekta i przez to wplącze się w straszne kłopoty i zobaczysz bardzo, ale to bardzo przejęta Sarę :DDD Zobaczysz do czego jest zdolna, żeby ratować Chucka teraz dopiero pokaże jak jej na nim zależy :DDD Chuck już planuje oświadczyny??
Już wiem,że go tak jakby zablokowała. Sara jest zdolna do wszystkiego żeby go ratować, już parę razy to pokazała,ale domyślam się że teraz to dopiero da czadu :D Oświadczyny??? Jeszcze nie :P
No to już niedługo Chuck będzie się oświadczać :DDD Oczywiści z ogromnymi komplikacjami :DDDD
Ja Cie wcale nie podpuszczam :PPPP Tylko mówię, że to będą ciężkie odcinki dla Sary :PPP
No tak będzie musiała kogoś znaleźć i cały 9 odcinek Sara będzie chodziła wkursmutna :PPP
Powiem Ci, że miała rację :PPP Bo Chuck nie do końca potrafi sobie bez niej poradzić :DDD
I jak się podobał? Coś czuję, że nie będziesz miała problemów z obejrzeniem Chucka do końca :DDDDDDD
Świetny :D Sarah dała czadu :D A jak zlała tego kolesia:D jakie wyznanie Chuckowi walnęła <333 Już wiem o jakim planie oświadczyn mówiłaś :D Zobaczymy, jeszcze nic nie wiadomo,ze mną to wiesz jak jest :P
Obejrzałam jeszcze raz ten filmik i coś mi się wydaje, że historia może "zatoczyć koło"...
Czyli, że chyba jednak Damon na koniec 4 sezonu stanie się człowiekiem, a Elena pozostanie wampirem. To stworzyłoby pole dla fabularnej "zamiany ról" w sezonie 5 (w stosunku do sezonu nr 1);PPP
A przed końcem serialu Damon znów mógłby zmienić się w wampira - na przykład z miłości do Eleny;DDD
Ja myślę, że to jedyny sposób by pociągnąć na chwilę obecną ta całą fabułę na 5 sezon. Damon się wścieknie gdy stanie się człowiekiem. Teraz ciśnienie wzrasta i nie mogę się doczekać finału. Jeśli będzie tak jak jest zapowiadane i powrócą wszyscy zmarli, Elka znów będzie miała człowieczeństwo, Bonnie umrze a Damon stanie się człowiekiem to będzie niezłe zamieszanie.