PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Idź na ostatnią stronę bo tutaj już jest ciężko się połapać co i jak :DDD

anik756

mniam:D, że tak się wtrącę;PP
a u mnie dziś naleśniki ze szpinakiem^^

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Poczęstować Cię gołąbkami? :DDD

Ja nie przepadam za szpinakiem pod żadną postacią :D

anik756

ja natomiast uwielbiam gołąbki^^
więc poproszę:))

moje naleśniki by Ci smakowały;PPP

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Wątpię bo jak w domu mama robi jakiekolwiek danie ze szpinakiem to dla mnie jest szykowane całkiem co innego do jedzenia :DDD

anik756

wobec tego nie namawiam:**
chociaż jestem przekonanana, że czasem warto spróbować nowych rzeczy;PPP

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Może i tak, ale ja jakoś nie mogę się przekonać do szpinaku :D

Kiedyś może spróbuje :DDD

anik756

Znowu się wpierdzielę :DDDD Ja też nie lubię szpinaku, wszyscy w domu jedzą poza mną :DDD

Dziękuję za uwagę :DDDDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to kolejna rzecz, która nas łączy :DDDD

anik756

Coraz więcej tego :D A do sierpnia się uzbiera pewnie jeszcze sporo:DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Może być tego bardzo dużo :DDD

anik756

:DDDDDDDD

_Sloneczko_2034

co ja z Wami mam:PPP

Dziękuję za uwagę^^

:***

NekoNinjia85

Wybredne jesteśmy :P Przynajmniej ja :DDDD

_Sloneczko_2034

a to akurat komplement:PP

:***

anik756

hej:DD
a ja przesyłam Wam buziaki Kochane i chwilowo uciekam:))
na razie:***

Heeeeeeeej :)

Kate123

Heeeej :D

Rainn

Co tam Rainek? :)

Kate123

Piszę analizę filmu, jeszcze 19 stron i koniec :) Co u Ciebie? ;)

Rainn

Ja też piszę pracę, jeszcze milion stron i koniec :D I brakuje mi TVD :(

Kate123

:D I knooow, co 5 minut wchodzę na tumblra, a w czasie trwania sezonu byłam tam co drugi dzień :P Jeszcze tylko 4 miesiące i kilkanaście dni :D

Rainn

Co to dla Nas? :D Szybko zleci i nim się obejrzymy będziemy razem oglądać premierę sezonu :D

Kate123

Aaaaaa, nie mogę się doczekać :D

Rainn

Ja też :DDD Wyobrażasz sobie jak będzie super? :D

użytkownik usunięty

Zoerge w 1x19
http://highfivetothat.files.wordpress.com/2012/12/excuse-me-i-have-to-go-vomit.g if?w=584

Epic luuuuv

ocenił(a) serial na 7
Exis_26

Exis widziałaś to http://delenaflirt.tumblr.com/post/51298845080/zade-delena-parallels <3<3 (SPOILER Hart of dixie;)

lola881

Hej :) Widziałam, widziałam, zreblogowałam <3333
Dzisiaj na Fox Life trafiłam na wspaniałe odcinki 1 sezonu, kiedy to Zoe zadzwoniła po swojego tatę, żeby ratować tatę Georga :))) Ach ten Zoerge, ta ich chemia ....

użytkownik usunięty
Exis_26

Co ona widzi w tym Golden Boyu? Nie ogarniam czasami fascynacji takimi nudziarzami. George, Stefan, Ezra.. wielkie epickie luv;P

Łączy ich miłość do NY, tak jak Stelenę łączą pamiętniczki :) To się nazywa przeznaczenie <3

ocenił(a) serial na 7
Rainn

taa, bo tylko oni chodzą na filmy Woody'ego Allena, awww, epic <3

lola881

O i George to jej hero, bo będzie kupował gazety (???) xDDD

Rainn

To było dobre :DDD

użytkownik usunięty
Rainn

No tak, zapomniałam <3

Jak skończysz też 2 sezon, to sama ocenisz, czy w ogóle tam miała miejsce jakakolwiek fascynacja, chemia czy zauroczenie ... George stanowi dla Zoe chyba jakąś namiastkę jej dawnego życia, może dlatego tak ich rzekomo ciągnie do siebie. Dla mnie ich relacja zawsze była jakaś taka nie halo.

użytkownik usunięty
Exis_26

Ja już ich nie ogarniam.. szczególnie zachowania Zoe. George dopiero co odwołał ślub a ta już planuje z nim przyszłość i pieprzy o przeznaczeniu:D

Zobaczysz co będzie później :D Uwielbiam Zoe, ale akurat w temacie George jest dla mnie mentalnie na etapie trzynastolatki :)

ocenił(a) serial na 7
Exis_26

Szkoda, że jeszcze nikt nie zrobił filmiku z paralelami z finału :)
Ja ostatnio przez Blush trochę poprzeglądałam 1 sezon, nawet nie zauważyłam, że oni się tak zmienili z wyglądu :D George przytył :D AnnaBeth wyładniała :)
No ta chemia to zawsze dawała o sobie znać :D który to był odcinek z ich kissem?:D straszne to było :D zasłaniałam oczy :D

lola881

No właśnie nie ma czegoś takiego :( I takich typowo Wade/Damon nie ma :( Ciągle mam przed oczkami jak Damon podjeżdża swoim Camaro i jak Wade podjeżdża swoim autem :D
Wiesz, że ja dzisiaj też tak sobie poobserwowałam ich wszystkich w tv i dostrzegłam zmiany :D George najbardziej pyzaty to mi się wydawał w tym odcinku gdzie miał prawdziwe ADHD jak wygrał sprawę - latał po schodach i wokół budynków, pamiętasz to? :DDDD Nie mogłam ze śmiechu, lubię go w takim wydaniu :)
Chemia aż biła po oczach, musiałam okulary przeciwsłoneczne zakładać :P Ich kissu w ogóle nie pamiętam :P Uleciał jak najgorsze wspomnienie, za to deszczowy moment Zade z finału <33333

użytkownik usunięty
Exis_26

Ja mam paralelka z 1x14:)
"I believe that you deserve better, even if you think you don’t."
"That's what you do, Damon. You think that you don't deserve something, so you ruin it."

“I'm sick of people thinking I can do better, be better than who I am. They're always going to get let down."
http://media.tumblr.com/tumblr_lzlbp0XJJO1qg5d4c.gif

użytkownik usunięty
Rainn

'I can't be what other people want me to be. What she wants me to be. This is who I am"

http://25.media.tumblr.com/45f0668fbf91495182a19cddd909b375/tumblr_mi340ePXEy1rh cghpo1_400.gif

ocenił(a) serial na 7
Exis_26

A to akurat widziałam tutaj http://www.youtube.com/watch?v=VF21qX9Ok-g ;) ale wciąż mi brakuje takiego z głosami Rose i Lemon w tle ;)
Nie pamiętam :D który to był odcinek?:D ja generalnie lubię Geoga kiedy mu odwala :D w drugim sezonie uśmiałam się z niego nie raz, wtedy kiedy tworzył reklamę dla Levona był genialny :D albo akcja z tym psem :D
NIekóre sceny Zade to ja znam na pamięć :P ale ten Zoergowy kiss wyjątkowo zapadł mi w pamięć :D jakieś zażenowanie wtedy czułam :D coś było nie tak :D

użytkownik usunięty
lola881

Był gorszy niż ten Stelenowy z 1x02, gdzie Stefanowi zwisały ręce. Ale oba były epickie:D

lola881

Nie widziałam tego filmiku :) Ale te z przemowami dziewczyn - byłyby świetne. I potem scena Zade - gdzie Wade tłumaczy swoje postępowanie i w ogóle ...
To było w 2x16, nasz pamiętny odcinek :] Lavon miał jakieś problemy z centrum handlowym i poprosił George o pomoc. No a potem wiadomo co się stało, może dlatego nie pamiętasz crazy George'a.
Z reklamą cała sytuacja była świetna :D A z psem Tansy to już w ogóle :) I jeszcze pamiętam jak tańczył przy kalamburach w 1 sezonie :D
Znalazłam tego kissa - dajcie spokój :D Nie dziwę się, że go nie pamiętam :D

ocenił(a) serial na 7
Exis_26

i Ty się dziwisz, że ja tego nie pamiętam ?:D odcinki 2x16-2x21 pamiętam jak przez mgłę :D oglądałam je tylko dlatego, że częściowo musiałam je tłumaczyć. Może wrócę do nich jak już Zade będzie endgame :D

użytkownik usunięty
lola881

1x19 :D Początek 1x20 mnie zniechęcił, ciężko mi będzie przebrnąć przez ten odcinek:D

ocenił(a) serial na 7

nikt nie mówił, że będzie lekko, łatwo i przyjemnie :D mnie za każdym razem denerwuje to świrowanie Zoe na widok Georga, matkoo. Ale już jesteś blisko finału, także nie zrażaj się :D

użytkownik usunięty
lola881

w 1x20 zachowuje się jak gimnazjalistka.. -_- A Wade jest taki szczęśliwy bo myśli, że to o niego chodzi:(