PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej:P

NekoNinjia85

Eeeee aha...
Ale ja nic nie mówiłam,że chce oglądać TVD drugi raz:P Chyba,że mam aż taką sklerozę,że tego nie pamiętam :PPPP

_Sloneczko_2034

ja też się zastanawiam czy to mnie będzie bawić;P
zobaczymy^^

w każdym razie jak nabierzesz ochoty to wiesz.....:)

w ostateczność zawsze można przerwać jak sie znudzi;PP

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Hej ja nikogo nie zmuszam do oglądania po raz drugi TVD :P Ja będę oglądać, ale jak wam się nie chce to nie ma sprawy :DDD

anik756

a kto powiedział, że mnie trzeba zmuszać;P?
wydawało mi się że jesteśmy już umówione;*?

anik756

Kochane - ja na razie znikam;PP

co prawda praca nie zając, ale muszę się za nią wreszcie zabrać
a wy mnie za bardzo rozpraszacie dziewczyki;DDD

do wieczorka^^

NekoNinjia85

Ja serial jest fajny to zawsze z chęcią się ogląda 2 raz :D Ale nie wiem czy będę wstanie patrzeć znowu na ciumkanie Steleny:P

_Sloneczko_2034

no serial jest przecież chyba fajny;P

a ciumkanie Steleny można przecież przewinąć^^

NekoNinjia85

Wiadomo,że fajny :P

Wiem,że można przewinąć :P Dobra zobaczę jak to wszystko wyjdzie :D

_Sloneczko_2034

buziaki i na razie:**

NekoNinjia85

Pa;****

anik756

spoko loko^^
przecież nie ma sensu kogokolwiek wkurzać;PP

:**

NekoNinjia85

Piękne <333

Teraz masz Kochana przechlapane :D Do października będziemy Cię zamęczać,żebyś nam co jakiś czas wkleiła jakieś cudne opowiadanie,żeby umilić oczekiwanie na pierwszy odcinek :)))

_Sloneczko_2034

hej Słoneczko:))
ogromnie się cieszę, że Ci się podoba^^

co prawda mam parę konkretnych pomysłów na rozwój wydarzeń (m.in. cd Delenowego story w kontekście Bonnie, Jera i Silasa), ale
next opowidanko pewnie wrzucę najwcześniej jakoś next week

nie mogę odlecieć za bardzo do rzeczywistości;PP

a jeśli masz jakieś pomysły/ spekulacje/ marzenia dotyczące Delenowych opowieści;)), to koniecznie podrzucaj:**

NekoNinjia85

Spoko wstawisz jak będziesz miała czas :) Ale będę czekać z niecierpliwością :)

Ok jak coś wymyślę, to dam znać:)))

Też kiedyś zabrałam się, za pisanie,ale dość szybko to porzuciłam, chyba jednak nie mam do tego talentu :PPPP W przeciwieństwie do Ciebie :)

_Sloneczko_2034

oki doki - w pierwszej wolnej chwili napiszę i od razu się podzielę:**

koniecznie:))

ojtam ojtam - pisanie jak wszystko inne to kwestia wprawy;P

ps. coś się forum chyba wiesza dzisiaj troszkę
Tobie też się blokuje?

NekoNinjia85

Super :****

Możliwe,że to kwestia wprawy. Kiedyś nawet myślałam o studiach dziennikarskich, ale jakoś odeszłam od tego pomysłu.

No strasznie mi się wiesza, ostatnio bardzo często ;/ Odpisałam Ci na priv ale nawet nie wiem czy doszło;///

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Jejku, jak miło z rana coś takiego przeczytać :) działa na wyobraźnię niesamowicie, aż mnie dreszcze przeszły przed pojawieniem się Silasa :) masz naprawdę talent :)

lola881

hej:) fajnie że jesteś:**
nie mogłam Ci wczoraj odpisać, bo kiedy wróciłam urwał się poprzedni temat...

cieszę się z tych dreszczy;PP bo o to mi też chodziło^^

lola881

zastanawiam się jeszcze, czy Damon wpuści Silasa do domu czy nie;PP?

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Miałam dzisiaj strasznie dziwny sen, o wszystkim i o niczym, ale pojawił się tam urywek o Delenie, to chyba znaczy, że już bardzo za nimi tęsknię :D niestety nie było to zbyt optymistyczne: D:D

Pewnie wpuści :P wątpię, zeby się od razu zorientował :) chociaż sam fakt, że Silas będzie próbował zabić Damona mnie przeraża i mam nadzieje, że szybko ogarna, że to Silas, poprosza Jera, aby skontaktował się z duchami i Lexi im powie gdzie jest Stefan.

lola881

a właśnie, że będzie dobrze;** - trudności są od tego żeby je pokonywać i już^^

no właśnie sama nie wiem - Damon jest przecież piekielnie inteligentny i sprytny, a przecież już czuje, że dzieje się coś dziwnego;PP

zastanawiam się też czy Damonowi uda się przekonać Elenę do wcześniejszgo wyjazdu z MF;PP
jak ją znam to go pewnie wyśmieje i zostanie walczyć razem z nim ( no przynajmniej przez wakacje;PP)

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Jest sprytny, ale tez mimo wszystko zależy mu na bracie. Z drugiej strony skoro Stefan wyjechał, po co miałby tak szybko wracać, to podejrzane :) wiec może jednak nie da się tak łatwo zmylic :)
Elena jest bardzo uparta,wiec na pewno nie wyjedzie wcześniej, tylko z nim zostanie :) tego jestem pewna :)
Widze,ze tworzymy alternatywna wersje serialu :D

lola881

ja to tak zrozumiałam, że Stefan pojechał przede wszystkim pozbyć się ciała Silasa i choć w rozmowie z Lexi rozważał wyjazd najdalej jak się da od domu , to chyba nie było to jeszcze pewne
so, Damon rzeczywiście może na niego czekać i tu się na 100% zgadzam - jest ryzyko, że się w porę nie zorientuje i wpuści Stefa/Silasa do domu.....

trzeba czekać do października - więc co innego nam pozostało;PP

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Dobrze, że mam nieustanny wgląd do odcinka i masz racje, bo Lexi mówi "myślisz, że żartuje, ale wyjezdzasz" to chyba tylko takie przekomarzanie :) tak się zastanawiam skąd Silas wziął te skrzynie, bo Stefan nic takiego nie pakował. Przegapilam coś?

lola881

hehe, nie mam pojęcia;P

a może Stefan jakąś zawsze wozi w bagażniku - tak na wszelki wypadek^^

ja na razie uciekam do pracy
do napisania:))!

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Przyjemnej pracy :*

http://delenaherongray.tumblr.com/post/51096507177/once-you-fall-in-love-with-so meone-i-dont-know
Dla Loli :) Przepraszam, beznadziejne :/

Rainn

Piękne <3
Rainek, nie miałaś się uczyć? :P

Kate123

Powinnam :DDD Ale idę spać, dobranoc :* Powodzenia na kolokwium! :)

Rainn

http://media.tumblr.com/tumblr_m68ocsvl6j1qbjoqb.gif

ocenił(a) serial na 7
Rainn

Dziękuje bardzo :* jeszcze bym tam wplotla wypowiedź Macika, ale i tak jest piękne i bardzo dziękuje :)

Co tu taka cisza?:P

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Bo ja czytam opowiadania NekoNinjia, też byś sie za to zabrała :D

KingusVic

Oglądałam Tap madl a teraz Rzym:P A tu pustki:)

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Aaa zapomniałam o tap madl :/ i dupa, nie zasnę teraz, dzięki.... :/ ;P :D

Oglądamy dziś na żywo?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Nie dołuj mnie :P

o jaa.. no tak dzisiaj czwartek przecież.. ja nie wiem jak dotrwam do października -.-

Spójrz na to z innej strony- Damon od tygodnia ma dziewczynę:D

Hej :)

ach.. jak mogłam zapomnieć o tej scenie
http://25.media.tumblr.com/cb55bf2265d5d2f13d3d043713736a94/tumblr_mn7wauvlVJ1qh 7mbko1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/d214314e242dac09677be9b5d26fd6b3/tumblr_mn7wauvlVJ1qh 7mbko2_250.gif

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/c2e847178e6c7f3c05c568876860e718/tumblr_mn2ggsc0lx1rp mxt1o1_500.jpg bye

Blush, mogłabyś mi przesłać jeszcze raz to co mówiła Elena w 1x07 ,że część jej chciałaby zapomnieć o Stefanie? chyba jednak to zrobię.. chociaż już było.. tylko w dwóch gifach :)

użytkownik usunięty
annab93

"Part of me wants to forget, too. Forget meeting you, finding out what you are and everything that happened since."

thx :) jeszczę poproszę Ciebie o radę.. bo myślałam o gifsecie ze słowami piosenki Belong..
to niby takie oczywiste, ale nigdzie czegoś takiego nie widziałam..
"What I'd give for that first night when you were mine
Thought you were mine" -tu jakieś gify z 4x08
"Tried with all that I have to keep you alive
Alive"- Damon ratuje ją 4x06.. i np. w 2 sezonie.. ta scena kiedy "walczyli ze sobą" trzymali się za ręcę, Damon nie chciał, żeby poświęciła swoje życie.. chciała iść do Klausa
"I wasn't taught this way
With a thousand things to say
I was born with a broken heart" -a tu jakaś scena płaczącym cierpiącym Damonem..
Co myślisz?

użytkownik usunięty
annab93

Dobry pomysł, tylko zrób do tego gify z 4x07, nie 4x08;P Night, wiesz o co chodzi:P

W ogóle ciekawe czy to było zamierzone, że w 4x08 dali "Speechless" ze słowami: "Twenty seconds on the backlog, overtime, Just twenty seconds 'til you're no longer mine", no i w 4x23: "What I'd give for that first night when you were mine" :)

och.. pomyliłam odcinki miałam na myśli 4x07 :DDD

nie wiem jaki ostatni gif wybrać.. Damona z któego odcinka? a to jak Damon przyszedł żeby ratować Elenę w 2 sezonie bo chciała się poświęcić, i powiedział, że ją wyniesie siłą czy jakoś tak.. to któy odcinek?

ocenił(a) serial na 8
annab93

2x10 :DDD

użytkownik usunięty
annab93

Do "broken heart"? Chyba najlepszy będzie z 2x12, ze sceny z Jessicą. Chyba że chcesz z Delenowej sceny, to wtedy 3x22.
2x10 :)