Coo ty:D One? Na pewno nie!:D Ja byłam dzisiaj na wykładzie, teraz robię makaron ze szpinakiem a potem idę spac, bo w nocy siedziałam w Rzymie:D
Nie mów mi nic o jedzeniu, bo się robię głodna, a zjem dopiero jak wrócę do domu :( Muszę się jeszcze spakować, posprzątać. Zazdroszczę Ci tego Rzymu :DD Ja siedziałam nad notatkami.
Zaczęłam 2 sezon i w końcu jakoś tak bardziej się wciągnęłam:) Nie miałam dzisiaj czasu na większe gotowanie. Musiałam się w dzień przespac, bo jest taka pogoda że chodzę nieprzytomna. Mam niskie ciśnienie zawsze i jak jest jakaś zmiana to ja jestem zwłoki:D
Taa, jak oddaję krew też mi zawsze koleś mówi, że mam pic dużo wody i jakiś sport uprawiac. Niech spada, ja piję dużo wody i jeszcze więcej herbaty. Podobno mogłabym pic dużo kawy ale nie przepadam:D Za to nigdy nie dostanę zawału, wylewu czy innych niespodzianek:D Tyle, że jak jest taka pogoda jak dzisiaj to zawsze chodzę na lekkim rauszu jak koala:D Będę długo życ:D
A co to za pogoda w tym Toruniu panuje? U mnie zimno, ale pogodnie przynajmniej.
Ja zawsze chodzę jak na rauszu, żadne kawy mi nie pomagają, także chyba to mit :D
Nie, kawa to nie mit. W ogóle nie piję kawy (chyba że jakieś tam zbożowe albo Inkę, ale to nie kawa:D), a ostatnio uczyłam się w nocy i zrobiłam sobie kawę. Moment i mnie rozbudziła:)
A w Toruniu ni to zimno, ni to ciepło, zachmurzone ale nie pada, trochę wieje- tak ogólnie nieprzyjemnie. Najchętniej bym siedziała cały dzień w łózku.
Mnie nie rozbudza kawa, nawet jeszcze bardziej jestem śpiąca, ale uwielbiam ją pić.
Jedyne co mnie rozbudziło to pieprzony energy drink, ale to było straszne. Myślałam, że mi serce nie wyrobi od tempa uderzeń, po raz pierwszy czułam swój koniec już :D
Bo pijesz za dużo kawy i to już nie robi wrażenie na twoim organizmie. Dla mojego to coś nowego, nie wiedział że poza tymi fikuśnymi kawkami w stylu cappuccino jest jeszcze coś innego. Dopiero teraz któregoś dnia piłam pierwszy raz w życiu naturalną, mieloną kawę:D
Energy nie pij, to cię zabije. Nienawidzę tego smaku i zapachu bo kiedyś piłam to w drinkach i mi się zapach kojarzy strasznie z wódką. Z wódą to wypij- impreza do białego rana bez żadnego ziewnięcia i stan przedzawałowy:D
Jedna kawusia dziennie, czaaasem dwie i miewam przerwy w jej spożyciu także wcale nie tak dużo. Uwielbiam latte i cappuccino, espresso dla mnie za mocne :D Też mi omal serce nie wyskoczyło.
Ostatnio piłam to fakt mieszankę espresso z whisky, bita śmietana, śmietanka do kawy - było pyszne! :D
Miałam tylko jedną przygodę z energy drinkiem i to też przez moje lenistwo, bo herbaty nie chciało mi się robić. Ta joo z wódą. Może jak będę chciała popełnić samobójstwo :D
To ja nie wiem co jeść, pić żeby przestało chcieć mi się spać. Ostatnie dwa tygodnie są dla mnie tragiczne, non stop bym spała.
Nic ci nie poradzę bo ja tak mam całe życie, śpię 8 h w nocy i zawsze w dzień:) jak mam sesję to w nocy mniej ale jak nie kimnę się po obiedzie godzinkę to nie żyję. Najwięcej energii miałam jak biegałam kiedyś w wakacje, ale już dawno mi się nie chce:)
Ja mogłabym pobiegać, ale wiem że będzie tak przez dwa dni tylko i za następny razem wezmę się za to ponownie za dwa lata :D
A jaki miał byc? Na razie jest taki jaki powinien. Kolesiowi z loczkami nikt by nie oddał Rzymu:P Poprzedni to by powiedział- Czy byliby panowie tak łaskawi i oddali mi władanie nad Rzymem, proszę, mam w końcu loczki! Ten wygląda na pierwszego cesarza:D
Cesarz nie ma byc uroczy, ma wszystkich trzymac za dupę:P W jakim momencie kończy się akcja serialu?
Chodzi mi jaki moment historyczny, Oktawian będzie żył?:P Czy wcześniej? Rzym ma taką historię, że mogli zrobic i z 10 sezonów.
Podoba mi się Oktawian:D Nie doszło jeszcze do żadnych jego dziwnych zwyczajów, o których pisałaś. Podoba mi się, że nadal gada sobie z Pullo, nie ma go za niegodne gówno:) Vorenus to jest biedny z tymi dziecmi, niewdzięczne krówska planują ucieczkę:/ Nie podoba mi się to, nie lubię rudzielca ale ile jeszcze nieszczęśc go spotka?
hahaha czy o jego perwersje seksualne chodzi ci o to, że właśnie złapał wszystkich senatorów za jaja?:D I to jest postac dla której warto oglądac serial;D
Vorenus miał przechlapane :/ Nie był idealny,ale dzieci kochał. Poza tym tyle lat na wojnach i nigdy nie zdradził żony! Szkoda mi go było.
Ooo no np Oktawian ma takie swoje widzi mi się :D Potem zobaczysz dość ostrą scenę ;p
Nikt nie jest idealny, uważam że córki nie były sprawiedliwe wobec niego.
Jak mi strasznie szkoda Pullo:(
Oktawian już zapowiedział żonie (której się pięknie oświadczył:D), że będzie po mordzie dostawała.
No to masz labę od nauki :))) Jak Ci poszło na kolokwium? Nie zaczęłaś zamiast odpowiedzi wpisywać Delena :DDD
Tak, przynajmniej dzisiaj :) Raczej dobrze :) Mam nadzieję, że zdam :D Nieee :D Chociaż chętnie bym napisała Pani, że Delena is canon :D
http://media.tumblr.com/7792ef536b513ce42b1b63a68d0994b4/tumblr_inline_mgx0hvzJm k1r1wwon.png
Co się stało? :D
Oglądasz teraz HoD fajne to jest? Bo poważnie się zastanawiam czy nie zacząć tego oglądać? :D
Obejrzałam The Vow i mnie zdołowało zakończenie, w pewnym sensie. Jakby coś takiego rzeczywiście przydarzyło się Delenie przez zasrane cure i ciągnęło miesiącami, to bym nie wyrobiła psychicznie:P Idę sobie popłakać:D
Co to jest The Vow? Pamiętaj, że Delena jest szczęśliwa włącz sobie scenkę dla przypomnienia i od razu Ci się humor poprawi :D
Sprawdź sobie na filmjebie :P Kobieta traci w wypadku pamięć o swoim mężu. Przypomniałam sobie cudny Delenowy manip do zwiastunu tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=oUb9EVNCT3Y
http://media.tumblr.com/tumblr_lz5wt26zDi1qk4tqc.gif
Tak. Na razie obejrzałam 5 odcinków, bo kinomaniak nie chciał mi wczoraj pokazać 6;) Na razie taki sobie ten serial, fajny klimacik, ale bez szału:P Mimo tego dla Wade'a warto zacząć :D
Aha no to na razie będzie dalej sobie czekał w kolejce seriali do obejrzenia :D