PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej:P

Hej :)

Kate123

Dzień dobry:D Pustki:D

alien_2

Czyżby Dziewczyny się uczyły? :D

Kate123

Coo ty:D One? Na pewno nie!:D Ja byłam dzisiaj na wykładzie, teraz robię makaron ze szpinakiem a potem idę spac, bo w nocy siedziałam w Rzymie:D

alien_2

Nie mów mi nic o jedzeniu, bo się robię głodna, a zjem dopiero jak wrócę do domu :( Muszę się jeszcze spakować, posprzątać. Zazdroszczę Ci tego Rzymu :DD Ja siedziałam nad notatkami.

Kate123

Zaczęłam 2 sezon i w końcu jakoś tak bardziej się wciągnęłam:) Nie miałam dzisiaj czasu na większe gotowanie. Musiałam się w dzień przespac, bo jest taka pogoda że chodzę nieprzytomna. Mam niskie ciśnienie zawsze i jak jest jakaś zmiana to ja jestem zwłoki:D

alien_2

Pij zawsze dużoooo wody niskociśnieniowcu ;p

Madame_7

Taa, jak oddaję krew też mi zawsze koleś mówi, że mam pic dużo wody i jakiś sport uprawiac. Niech spada, ja piję dużo wody i jeszcze więcej herbaty. Podobno mogłabym pic dużo kawy ale nie przepadam:D Za to nigdy nie dostanę zawału, wylewu czy innych niespodzianek:D Tyle, że jak jest taka pogoda jak dzisiaj to zawsze chodzę na lekkim rauszu jak koala:D Będę długo życ:D

alien_2

A co to za pogoda w tym Toruniu panuje? U mnie zimno, ale pogodnie przynajmniej.
Ja zawsze chodzę jak na rauszu, żadne kawy mi nie pomagają, także chyba to mit :D

Madame_7

Nie, kawa to nie mit. W ogóle nie piję kawy (chyba że jakieś tam zbożowe albo Inkę, ale to nie kawa:D), a ostatnio uczyłam się w nocy i zrobiłam sobie kawę. Moment i mnie rozbudziła:)
A w Toruniu ni to zimno, ni to ciepło, zachmurzone ale nie pada, trochę wieje- tak ogólnie nieprzyjemnie. Najchętniej bym siedziała cały dzień w łózku.

alien_2

Mnie nie rozbudza kawa, nawet jeszcze bardziej jestem śpiąca, ale uwielbiam ją pić.
Jedyne co mnie rozbudziło to pieprzony energy drink, ale to było straszne. Myślałam, że mi serce nie wyrobi od tempa uderzeń, po raz pierwszy czułam swój koniec już :D

Madame_7

Bo pijesz za dużo kawy i to już nie robi wrażenie na twoim organizmie. Dla mojego to coś nowego, nie wiedział że poza tymi fikuśnymi kawkami w stylu cappuccino jest jeszcze coś innego. Dopiero teraz któregoś dnia piłam pierwszy raz w życiu naturalną, mieloną kawę:D
Energy nie pij, to cię zabije. Nienawidzę tego smaku i zapachu bo kiedyś piłam to w drinkach i mi się zapach kojarzy strasznie z wódką. Z wódą to wypij- impreza do białego rana bez żadnego ziewnięcia i stan przedzawałowy:D

alien_2

Jedna kawusia dziennie, czaaasem dwie i miewam przerwy w jej spożyciu także wcale nie tak dużo. Uwielbiam latte i cappuccino, espresso dla mnie za mocne :D Też mi omal serce nie wyskoczyło.
Ostatnio piłam to fakt mieszankę espresso z whisky, bita śmietana, śmietanka do kawy - było pyszne! :D
Miałam tylko jedną przygodę z energy drinkiem i to też przez moje lenistwo, bo herbaty nie chciało mi się robić. Ta joo z wódą. Może jak będę chciała popełnić samobójstwo :D
To ja nie wiem co jeść, pić żeby przestało chcieć mi się spać. Ostatnie dwa tygodnie są dla mnie tragiczne, non stop bym spała.

Madame_7

Nic ci nie poradzę bo ja tak mam całe życie, śpię 8 h w nocy i zawsze w dzień:) jak mam sesję to w nocy mniej ale jak nie kimnę się po obiedzie godzinkę to nie żyję. Najwięcej energii miałam jak biegałam kiedyś w wakacje, ale już dawno mi się nie chce:)

alien_2

Ja mogłabym pobiegać, ale wiem że będzie tak przez dwa dni tylko i za następny razem wezmę się za to ponownie za dwa lata :D

Madame_7

Co ci się nie podoba w nowym Oktawianie?:D:D:D:D

alien_2

Był gburem i nie miał loczków!

Madame_7

A jaki miał byc? Na razie jest taki jaki powinien. Kolesiowi z loczkami nikt by nie oddał Rzymu:P Poprzedni to by powiedział- Czy byliby panowie tak łaskawi i oddali mi władanie nad Rzymem, proszę, mam w końcu loczki! Ten wygląda na pierwszego cesarza:D

alien_2

Miał loczki i był uroczy :D Teraz gruboskórny pajac z dziwnymi seksualnymi fetyszami :P

Madame_7

Cesarz nie ma byc uroczy, ma wszystkich trzymac za dupę:P W jakim momencie kończy się akcja serialu?

alien_2

Kończy się ładnie, nic nie zdradzę sama zobaczysz :D

Madame_7

Chodzi mi jaki moment historyczny, Oktawian będzie żył?:P Czy wcześniej? Rzym ma taką historię, że mogli zrobic i z 10 sezonów.

alien_2

Nic nie napiszę :D

Madame_7

Podoba mi się Oktawian:D Nie doszło jeszcze do żadnych jego dziwnych zwyczajów, o których pisałaś. Podoba mi się, że nadal gada sobie z Pullo, nie ma go za niegodne gówno:) Vorenus to jest biedny z tymi dziecmi, niewdzięczne krówska planują ucieczkę:/ Nie podoba mi się to, nie lubię rudzielca ale ile jeszcze nieszczęśc go spotka?

Madame_7

hahaha czy o jego perwersje seksualne chodzi ci o to, że właśnie złapał wszystkich senatorów za jaja?:D I to jest postac dla której warto oglądac serial;D

alien_2

Vorenus miał przechlapane :/ Nie był idealny,ale dzieci kochał. Poza tym tyle lat na wojnach i nigdy nie zdradził żony! Szkoda mi go było.
Ooo no np Oktawian ma takie swoje widzi mi się :D Potem zobaczysz dość ostrą scenę ;p

Madame_7

Nikt nie jest idealny, uważam że córki nie były sprawiedliwe wobec niego.
Jak mi strasznie szkoda Pullo:(
Oktawian już zapowiedział żonie (której się pięknie oświadczył:D), że będzie po mordzie dostawała.

alien_2

Haha no widzisz :D A była już ta scena seksu?:D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Hej :DDD

anik756

Heeej :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Jak tam nauka? :DDDD Tak samo jak wczoraj uczysz się z zapałem? :DDDD

anik756

Dzisiaj już się nie uczę, bo już jestem po kolokwium :D
Następne w przyszłym tygodniu.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No to masz labę od nauki :))) Jak Ci poszło na kolokwium? Nie zaczęłaś zamiast odpowiedzi wpisywać Delena :DDD

anik756

Tak, przynajmniej dzisiaj :) Raczej dobrze :) Mam nadzieję, że zdam :D Nieee :D Chociaż chętnie bym napisała Pani, że Delena is canon :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No to super, że dobrze Ci poszło :DDD

anik756

:* Mam taką nadzieję :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ważne jest pozytywne nastawienie :D

aaa, udało mi się zrobić dwa gifki w jednym :D

ocenił(a) serial na 8
annab93

Gratujacje :)))

anik756

dziękuję.. cieszę sę bardzo bo długo nad tym siedziałam :)

ocenił(a) serial na 8
annab93

To jak już będziesz miała wszystko gotowe to się pochwal i wklej tutaj :DDDD

Będę wieczorem :)

użytkownik usunięty

http://media.tumblr.com/7792ef536b513ce42b1b63a68d0994b4/tumblr_inline_mgx0hvzJm k1r1wwon.png

ocenił(a) serial na 8

Co się stało? :D

Oglądasz teraz HoD fajne to jest? Bo poważnie się zastanawiam czy nie zacząć tego oglądać? :D

użytkownik usunięty
anik756

Obejrzałam The Vow i mnie zdołowało zakończenie, w pewnym sensie. Jakby coś takiego rzeczywiście przydarzyło się Delenie przez zasrane cure i ciągnęło miesiącami, to bym nie wyrobiła psychicznie:P Idę sobie popłakać:D

ocenił(a) serial na 8

Co to jest The Vow? Pamiętaj, że Delena jest szczęśliwa włącz sobie scenkę dla przypomnienia i od razu Ci się humor poprawi :D

użytkownik usunięty
anik756

Sprawdź sobie na filmjebie :P Kobieta traci w wypadku pamięć o swoim mężu. Przypomniałam sobie cudny Delenowy manip do zwiastunu tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=oUb9EVNCT3Y
http://media.tumblr.com/tumblr_lz5wt26zDi1qk4tqc.gif

użytkownik usunięty
anik756

Tak. Na razie obejrzałam 5 odcinków, bo kinomaniak nie chciał mi wczoraj pokazać 6;) Na razie taki sobie ten serial, fajny klimacik, ale bez szału:P Mimo tego dla Wade'a warto zacząć :D

ocenił(a) serial na 8

Aha no to na razie będzie dalej sobie czekał w kolejce seriali do obejrzenia :D

anik756

dobry wieczór:D

co powiesz na to?

http://www.youtube.com/watch?v=lPIdNUz368o

a zaraz potem to:)?

http://www.youtube.com/watch?v=Y0mikwnUeRE

i koniecznie jeszcze to:))?

http://www.youtube.com/watch?v=UFSiXuRvztU

^^