Wolałam tego młodszego Oktawiana z loczkami :D
Haha fajna była scena jak matka przyłapała na igraszkach własne dzieci i goniła ich po ogrodzie :D
Też lubiłam Tytusa i jego najlepsza scena to wiwatowanie na cześć "syna" Cezara :D
Nie doszłam do momentu nowego Oktawiana, ale zobaczyłam obsadę i nowy będzie boski:D Oj jak bardzo w moim typie to szok:D
http://www.wwd.com/images/processed/migr/177/177596/portrait/01-large/011808_09. jpg ten? :D To się go naoglądasz, całego! ;D
Za chwilkę :DDD Daj mi 10 minut no chyba, że chcesz zacząć teraz i później na mnie poczekać te 10 minutek :P
Ja już ją wcześniej przez przypadek na tumblru widziałam więc aż tak się nie wkurzyłam :)
Jak Ci się Logan podobał w tym odcinku? Było mi go szkoda, ale.....:)
Nie wiem co chciałam napisać i dlatego to ale :PPP Ver jest wredna, że zostawiła go w takim okresie jego życia. Dick jej to później wypomni :DDDDD
Padłam. :) nie masz pojęcia jak ona mnie wnerwia od końcówki 1 sezonu ;/ A na Duncuna patrzeć nie mogę :P Jest taki irytujący :P
A ja Ci się podobały argumenty Ver odnośnie powodu zerwania z Loganem?
Ona zaczyna zachowywać jak typowa blondynka jest tak pusta, że nie mogę :///
Duncan to męczydupa pokroju Stefa, wkurza mnie jak cholera. Jakie argumenty? Ona pieprzyła jak potłuczony Kazio ://///
Tak pusta,że aż boli;/// Oby to długo nie trwało...Jak dla mnie to Duncan jest chyba gorszy od Stefa, bo ten to ma jeszcze momenty,że jest ok, ale Duncan to chodząca porażka;/// No tak powinnam napisać jak Ci się podobał "brak argumentów" ;/// Większych głupot to ja chyba nie słyszałam, gorszego powodu do zerwania też nie ;/// Ona chyba sama nie wiedziała, czemu go zostawia...
SPOILERDuncan będzie pomagał LoganowiSPOILER więc nie jest aż takim wielkim dupkiem, a Duncan z Ver rozstaną się w 2x10 :DDD
Aha, dobre i to. Ale mi chodzi bardziej o to,że Duncan jest strasznie bezbarwny. Jak by go nie było w odcinku, to nawet bym nie zauważyła. Natomiast z Loganem jest zupełnie na odwrót:D
Ehhh to nie tak źle, jakoś przeżyje te 9 odcinków. :DDD
Logan już teraz będzie w każdym odcinku :DDD Duncan to po prostu dupa wołowa, która nic nie robi tylko gada i to też zazwyczaj same pierdoły :D
Jeeeeeaaaaa:DDDDD Bardzo się cieszę :D Ja na Duncana nie zwracam większej uwagi :D Jak byś mnie zapytała, o cokolwiek co mówił w tym odcinku, to powiem Ci szczerze,że nawet nie pamiętam :DDDD
Ja też mam go gdzieś i czekam tylko na odcinek w którym wyjeżdża w cholerę :DDDD
Aaaaaaa :DDDDD Czemu wcześniej nie pisałaś????? Przecież to wspaniała wiadomość:DDDD Który odcinek???? Trzeba imprezkę zrobić :DDDDDD
A teraz poważnie :) Wyjedzie ale tak na forever?
Opisz mi co teraz robisz :DDD No, ale nie ma co się cieszyć bo Ver i Logan zejdą się dopiero na koniec 2 sezonu ;)
Lepiej nie, bo zadzwonisz do psychiatryka,żeby mnie zapakowali w kaftan i do gumowych ścian zabrali:DDDD
Na to już mnie psychicznie nastawiłaś, więc tym się nie martwię :) A zresztą jeżeli Ver się szybko nie ogarnie, to nie wiem,czy nie przestanę im kibicować. Bo może uznam,że Logan zasługuję na lepszą dziewczynę :P
Zobaczysz jaka Ver będzie zazdrosna jak Logan znajdzie sobie taką pannę na poważnie wtedy zaczniesz im znowu kibicować :DDDD
Będzie zazdrosna? :) Już mi się to podoba :DDDDDD Skoro mówisz,że zacznę im znowu kibicować to Ci wierzę :DDDD Czyli co, trzeba przeboleć jakoś do 2x10, a potem już jest lepiej?
A tak swoją drogą, to skąd to wszystko wiesz skoro nie oglądałaś tych odcinków jeszcze? :P
tumblr :P gify :P
Czasami nie trzeba oglądać odcinków żeby sporo się dowiedzieć :DDD
To,że męczydupa wyjeżdża, to jest najlepsza wiadomość dnia :DDDDD Ehhh jak zawsze najpierw trzeba trochę pocierpieć,żeby potem było cudownie :DDDD
Dobra Kochana ja uciekam spać :DDD
Dobranoc :*** Delenowych i Loganowych snów :***********
Czekaj. Kiedy oglądamy następny odcinek?:)
dobranoc kochana :**** Awww dziękuję :**** Tobie również :*****
opublikowałam.. mam nadzieję, że podoba się.. spędziłam nad tym dużo czasu.. :)
http://damonisherhome.tumblr.com/post/51159725478