Właśnie chyba ma takie zabawki już, też o tym myślałam nie martw się :D Kto tu się zna na dzieciach i to takich małych??? Z dużymi problemu nie ma, dajesz pieniądze, coś słodkiego i baw się dobrze, problemu nie ma.
Hehe no tak. Z małymi dziećmi taki sam problem jak z dużymi mężczyznami. Nie szkodzi, że ma. Ja bym kupiła kolejna zabawkę. Tylko pamiętaj NICZEGO CO HAŁASUJE, bo wkurzysz jego rodziców :)
No dokładnie dziecko uszczęśliwisz, ale za to rodzice tego dziecka Cię przeklną:D
Oj tam bez przesady :D Mam prawie 1,5 rocznego chrześniaka i rodzice jakoś wytrzymują te grające zabawki :DDD
A jakoś leci, upał straszny co nie? Tak uwielbiam VM i ubolewam bardzo nad tym,że nie dokończyli tego serialu:((( A co Ty też oglądałaś? :)
No upał straszny, ale wolę to niż deszcze. Kiedyś ten serial leciał w tv to oglądałam :) fajny. Mniej teraz wciągnęło HoD :) kilka odcinków Merlina oglądałam, ale to chyba jednak nie dla mnie, nie lubię jednoodcinkowych przygodowek. Ogólnie nic mnie te wkręciło tak mocno jak TVD za którym potwornie tęsknię :(
Ja tak samo :) VM jest świetny :D Jakoś do HoD nie mogę się przekonać :D Z kolei Merlina ubóstwiam :DD Jest wyjątkowy :DDD To obecnie moja miłość :D Ale wiadomo jak nie Twój klimat to trudno :) Chociaż szkoda,że nie dołączyłaś do naszej Merlinowej rodzinki :(
Merlina obejrzałam 3 odcinki, lubię Artura... No, nie wiem może obejrzę kolejne odcinki... Od zawsze lubiłam średniowieczne filmy, w ogóle uwielbiam tą epokę. No, ale te pierwsze trzy odcinki o potworach w wodzie itp. mnie zniechęciły trochę:( lubię jak akcja w serialach się rozwija i ciągnie przez większość sezonu jak w TVD, a w Merlinie odczułam, że każdy odcinek ma swój wątek, który kończy się z końcem tego odcinka. No nie wiem, tak mi sie wydaje. Może się mylę. :)
No tak ale Merlin jest też po części bajkowy :) Więc różnie dziwne stworzenia będą się pojawiać :D Jest faktycznie tak,że wątek przeważnie kończy się w odcinku w którym się zaczął, ale to nie oznacza,że akcja się nie przesuwa do przodu :)
Kochane pluszakiem dziecko szybko sie nudzi. Naprawdę kup rozwijającą zabawkę, to bardzo ważne by od najmłodszego wieku dziecko miało styczność z takimi wlaśnie zabawkami. Są również halsujące i rozwijające zabawki :) poza tym dziecko uwielbia skomplikowane bajerki :)
Odsłucha ja raz i walnie a kąt, zobaczysz :) jeśli koniecznie chcesz od halsującego to już bardziej ucieszyło by się z bębenka albo młotka plastikowego :P idź do zabawkowogo i niech ekspedientka Ci doradzi, a doradzi Ci to co ja ;)
Mój brat uwielbiał matę edukacyjną. O, taką: http://www.komiselfik.pl/files/111.jpg
Niezłą miał frajdę:D
Co bez przesady, patrz za ile znalazłam: http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fisher-price-rainforest-i3331735487.html :DD Z przesyłką nie wychodzi za drogo jak na prezent;)
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fisher-price-rainforest-krakow-i3322970620.htm l o, on miał właściwie taką. W sklepach to drożyzna.
Cooo 1,50?:D Eh mam na kupienie jeden dzień, więc zamawianie przez internet odpada właśnie. A założę się, że taką matę zabawkową już ma. Ciężko trafić coś, czego dziecko by nie miało.
może być Chucky :DDD Ja mojemu bratankowi kupiłam na roczek takiego ślicznego pieska który grał i tańczył mały miał radochę i z tego co wiem do tej pory go ma i nie pozwala go nikomu ruszyć :DDD
No to nie mam pojęcia. Może rzeczywiście kup jakąś grającą książeczkę. Albo najlepiej żeby piszczała, takie też lubią:P Ale uważaj, ja kiedyś kupiłam mojemu na urodziny taką zabawkę z odgłosami zwierzątek i piosenkami, to dostałam opieprz od rodziców bo grało to przez pół doby:D
Wiesz jakby to grało nawet i całą dobę to miałabym ubaw, co mi to tam, nic nie szkodzi ;DDD
No nic, przejdę się jutro po zabawkowych, może znajdę coś o czym nawet nie pomyślałam, ani nie słyszałam.
Ważne żeby się dziecko rozwijało i miało frajdę, rodzice niech sobie włożą zatyczki:p
Powodzenia:)
hej^^
są takie fajne książeczki FP, które grają, śpiewają, mają piękne i kolorowe obrazki a dodatkowo są wykonane z plastiku, więc ich mały zbójnik nie zje;PP
Tak się czuję gdy nawijacie o Merlinie i zastanawiam się czy go nie zacząć: http://www.youtube.com/watch?v=WURdtvHXFjA