Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

ocenił(a) serial na 8
anik756

Kochana moja :****

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co tam u Ciebie Słońce moje? :DDD Jak w pracy?

anik756

A nic ciekawego. Zmęczona jestem w cholerę;/ A spać też nie mogę ehhh:P A co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Czemu nie możesz spać? U mnie stara bida :)

anik756

A bo ja wiem :D Wczoraj położyłam się koło północy i zamiast od razu zasnąć, to się kręciłam jak głupia :/

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

W pracy już lepiej? Mniej się denerwujesz?

anik756

No niby mniej się stresuję, ale w nd będę już sama;/ I się boję jak diabli;//

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Na pewno będzie dobrze :):* Jakbym mogła to przyjechałabym do Ciebie i Ci pomogła :(

anik756

Oby było dobrze :D Przecież możesz :D Wbijaj pomoc mi się bardzo przyda :DD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Żeby to było takie proste :D W niedziele będę siedziała w szkole i słuchała o bzdetach ://// Szczerze męczą mnie te teoretyczne zajęcia :///

anik756

A nie jest? :D Wsiadasz w pociągi za parę godzin jesteś w P-ń :DDD Ale ja idę dopiero na popołudniu, więc zdążysz przyjechać :DD No teoria przeważnie jest nudna:)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja kończę dopiero o 16 :((( Siedzę tam od 7.30 do 16.00 :///// Więc pewnie bym nie zdążyła

anik756

Jak do 16 to byś nie zdążyła :((( Ale dla mnie byś się mogła raz urwać z zajęć :DD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dla Ciebie wszystko :*** Z tych zajęć to z wielką chęcią bym się zerwała gdyby nie ten zasrany egzamin końcowy :///

anik756

Kochana jesteś :*** To może się zamienimy? :P Ja pójdę za Ciebie na zajęcia a Ty za mnie do pracy :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Idę na taki układ tylko rób dokładne notatki :D Ja w spożywczaku przepracowałam 3 lata więc dla mnie to nic nowego, ani strasznego :D

Wracamy do gry Blush i Kate już są :D

anik756

Spoko :D To tym lepiej, świetnie sobie poradzisz :D Podasz się za mnie nikt nie zauważy hehehe :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hej :) musimy pozniej pogadac o tbbt ;) po grze :)

lola881

Ok :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Mogę Cię trochę pomeczyc ?;)) widziałam 7x01, czemu nie mówiłas, że jest taki genialny??: D sceny Bernadett/Amy cudne, szczególnie w łóżku, kiedy opisywaly swoje ideały :D
Sen Sheldona, mistrzostwo, plakalam ze śmiechu :D a później wszystkie sceny Shenny <3 'jesteś bezuczuciowy' 'staram się', a tak słodko tesknil za Leonardem, jak zaczął wymieniac powody dlaczego za nim tęskni, awww, jak ja go kocham <33 :D a Rajesh też jest słodki, tylko jak mniej gadal było lepiej :D

lola881

Pewnie, że możesz :D Ooo to może nie będę jedyną osobą, której 7x01 się bardziej podobał niż 7x02 :DD Sceny Shenny świetne prawda? :DDD Tak Bernie i Amy też dobre :DDD Hahaha zgadzam się Raj jest na swój sposób słodki, ale też wolałam kiedy mniej biadolił :DD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Zaraz sobie porównam, bo już 7x02 odpalam :D znowu sobie przypomniałam czemu za nimi tesknilam :D na szczęście moja przerwa nie była zbyt długa :) Shenny było idealne i jak jej zdradził swoja tajemnice :)) a później jej powiedział, że zranila jego uczucia, bo on się jej zwierzył, a ona go olala. I później ten hug, ochh <33
Jak tam OTH? :)

lola881

No jak powiedział, że Penny zraniła jego uczucia, to takie słodkie było <3 hug też fajny :DDD W ogóle lubię ich wspólne sceny :DDD
Obejrzałam jeszcze tylko 4x11 :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ja też :) sceny Shenny są najlepsze :)
Aa rozumiem, w natłoku obowiązków znaleźć jeszcze czas na serial nie zawsze się udaje :) zmieniłaś prace, nie? Codziennie pracujesz? :)

lola881

Uważaj bo jeszcze zaczniemy im shipować :DDDD
Akurat mój chłopak po mnie dziś do pracy przyjechał i był u mnie więc nie miałam jak oglądać :))) Ale i tak postanowiłam zwolnić, bo mi za szybko to szło :D A boję się rozstania z tym serialem :D
Wiesz, ja różnie pracuję :) Zależy od grafiku :) Ostatnio szłam np. 3 dni i 1 dzień miałam wolne itp. :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Haha, no po 7x01 pewnie znowu tam w fandomie zawrzało :D Sheldon zdradził Penny swoja tajemnice ;) aż wole tam nie zaglądać :D
Eee nawet w połowie nie jesteś, spokojnie :P
Rozumiem, też kiedyś tak pracowałam, że ustalaliśmy grafik co tydzień, miało to swoje plusy, bo można sobie było coś ułożyć pod siebie :) a w nowej pracy lepiej niż w starej? :)

lola881

Na pewno zawrzało :D Masz rację lepiej tam nie zaglądać :DD
Wiem, ale jak bym oglądała resztę sezonów w takim tempie jak obejrzałam 3, to szybo bym go skończyła :))
Dokładnie, ma to swoje plusy i minusy :) Trzeba się po prostu przyzwyczaić :)
Ciężko porównać obie pracę, to każda z nich to z zupełnie inna branża :) W tej obecnej pracuję 2 tyg dopiero :) Ale ogólnie to jest zapiernicz :P

9

użytkownik usunięty
minona291

Daniel Gillies http://vampirediaries.alloyentertainment.com/wp-content/blogs.dir/6/files/daniel -gillies-fault-magazine-october-2012/daniel-gillies-fault-magazine.jpg

użytkownik usunięty

Daniel

Ej nie wiem :P Ciężki wybór:P

_Sloneczko_2034

Później będzie jeszcze gorzej, więc teraz trzeba się zebrać w sobie i głosować :D

Kate123

Ok, niech będzie Jensen :D

Dobra..................

Daniel

minona291

Jensen Ackles http://25.media.tumblr.com/7050b05c7f44e8930422023d745b2b94/tumblr_mraw2bQ4YS1rn 1zoho1_500.png

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Jensen

Kate123

Jensen :D

Kate123

Jensen

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Jensen

minona291

NOPE nie głosuję

użytkownik usunięty

Wolne: 1,3,4,5,7,8,12,13,14

Tylko mam prośbę, czekajcie aż już wszyscy zagłosują, bo tak to z Kate nie nadążamy:D

ocenił(a) serial na 8

8

anik756

Tom Welling http://25.media.tumblr.com/b95b898b6328b8cc2bd7e1218c2f5e03/tumblr_mu27a35pIA1rk sur0o1_500.jpg

ocenił(a) serial na 8
Kate123

No to teraz mam problem :((((

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Tom

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Tom

Kate123

chociaż ma piękne oczy i miły uśmiech ;)

Kate123

Tom

użytkownik usunięty
anik756

Alex O'Loughlin http://static1.purepeople.com/articles/7/54/49/7/@/399369-alex-o-loughlin-a-la-p remiere-de-the-637x0-3.jpg