To dopiero bedzie :D Widocznie chlopak,k tory lezy w skrzyni, na dnie jakiegos bajora i podgryzaja go sumy, co chwila umiera z mysla, ze juz nigdy nie bedzie lepiej, nie ma wiekszych problemow niz liczba stosunkow oraz pozycji w jakich smyra sie delena :D
Najpierw dają pilota do TVD, potem udostępniają nową wersję, a emitują trzecią.. dżizas.
Tak mi się wydawało jak widziałam gifki z Rebeką, ale myślałam że mam sklerozę.
Nie wierzę, wycięli rozmowę Klausa i Camille! Ugh, ale jestem wkurzona:/ W ogóle nie ogarniam już niczego.
Obejrzałam dopiero 15 minut, więc za wiele jeszcze też nie wiem, ale jak dla mnie to jest tak, że ten odcinek z TVD 4x20 to jest TO 1x00 i teraz ten 1x01 to tak jakby uzupełnienie 1x00 z perspektywy Elijah.
Tego pilota w TVD w ogóle nie powinno być. Nie przemyśleli tego zupełnie, zrobili na szybko żeby się przyjął i teraz zamieszali. Chciałam obejrzeć tylko nowe sceny, ale muszę jednak potem obejrzeć na spokojnie całość. Na którą umawiamy się z grą?
Mark Salling - 5 głosów
Josh Holloway - 4 głosy
Ian Bohen - 3 głosy
Daniel Sharman - 3 głosy
Tom Welling - 3 głosy
Bradley James - 2 głosy
Theo James - 2 głosy
Chris Colfer - 2 głosy
Liam Hemsworth - 2 głosy
Colin Morgan - 1 głos
Bradley Cooper - 1 głos
Richard Madden - 1 głos
Daniel Gillies - 2 głosy
Colin Donnell - 1 głos
Ok, dzięki. Jakbym wiedziała, że będą głosować na Chrisa, to bym sama to zrobiła:P
Mark Salling - 5 głosów
Josh Holloway - 4 głosy
Ian Bohen - 3 głosy
Daniel Sharman - 3 głosy
Tom Welling - 3 głosy
Chris Colfer - 3 głosy
Bradley James - 2 głosy
Theo James - 2 głosy
Liam Hemsworth - 2 głosy
Colin Morgan - 1 głos
Richard Madden - 1 głos
Daniel Gillies - 2 głosy
Colin Donnell - 1 głos
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Rozmowy+serialowe,2299346?page=14 lista
Przypominam: głosujemy na 4 osoby, które mają przejść do 3 rundy:)
SPOILER HoD
Skończyłam oglądać 1 sezon i bardzo zdenerwowała mnie ta końcówka (kiedy George przyszedł do Zoe), chyba po tym co się wydarzyło między nią z Wadem ona chyba teraz nie poleci do Goerge'a??.. Nie mam czasu obejrzeć kolejnego odcinka, może ktoś mi lekko zaspoileruje, proszę :)
http://dev.goose.im/tags/ seriously. A ja się tyle męczyłam żeby zmienić tag "stiles" na "stiles stilinski" xD
What??? :D Działa Ci? Ja się boję cokolwiek kliknąć, bo znając moje szczęście to mi się wszystko na blogu spieprzy xD
Zamieniłam "hook" na "Killian Jones", ale nie wszystkie posty przeszły, więc zrobiłam z powrotem Hooka xD Nie wiem czemu kilka zostało.
Dziwne, może jeszcze nie do końca jest to dopracowane :D Na szczęście nie mam aż tak wielkiej potrzeby czegoś zmieniać :)
Mi w sumie też jest to średnio potrzebne. Bardziej przydałoby się coś w rodzaju wyszukiwarki dla kilku tagów. Albo żeby ci pokazywało, że już daną rzecz zreblogowałaś. Marzenia:P
O TAK! Wyszukiwarka tagów i żeby pokazywało co już się zreblogowało <3 To by było ułatwienie :) Może kiedyś :D
To dobrze:D Pamiętam jak w każde soboty był tutaj mega tłum, wszyscy pisali komentarze do odcinka na kilkanaście linijek, toczyła się gorąca dyskusja na temat Deleny i innych wątków, a teraz pustka i cisza:D
Też to pamiętam :D Cóż, teraz Delena jest już razem i nie ma o czym gadać w tej kwestii :D I chyba serial już się przestał tak bardzo wszystkim podobać :P
Kocham ten filmik.... chlip...
Najgorsze jest to, ze zaraz zrobia z Damona drugiego Stefana, wtedy sie zabije.....
Mark Salling - 6 głosów
Josh Holloway - 4 głosy
Daniel Sharman - 4 głosy
Theo James - 4 głosy
Ian Bohen - 3 głosy
Liam Hemsworth - 3 głosy
Tom Welling - 3 głosy
Chris Colfer - 3 głosy
Daniel Gillies - 3 głosy
Bradley James - 2 głosy
Richard Madden - 2 głos
Colin Donnell - 2 głos