Mi pasuje, nie wiem jak reszcie. Najwyżej jutro zrobimy:) Ale wydaje mi się że o tej godzinie wszyscy się zejdą;P
To super :) Jak zaczniemy wrzucać zdjęcia to na pewno się pojawią :D Poza tym pójdzie już szybciej, bo już niewiele osób zostało :P
niee :P wczoraj zaczęłam, ale później dziewczyny wróciły do gry no i wyłączyłam. Ale ogólnie początek mi się podoba, ruszyli z sezonem w bardzo dobrym stylu. Oby tak do końca ;)
Dzisiaj już chyba nie zobaczę, bo oglądam VOPa teraz. A 7x03 też na dobrym poziomie?
Buu:( Jesteś nie dobra :P Mi się podobał, ale był jeden minus znowu był wątek, że Penny jest głupia ;/ Więc to mi się trochę nie podobało, ale cały odcinek dobry :D Bernie mnie wkurzała :P Amy i Howard najlepsi :DD
Oj tam, dzisiaj nie miałam zbyt wiele czasu, musiałam węgiel zrzucać :D pół dnia mi zeszło :D a późnie,j jak miałam chwilę, to oglądałam Internat, bo mi Cudzoziemka obiecała niespodziankę, jak zobaczę jeszcze dwa odcinki, no więc...mnie można łatwo zmobilizować :D:D
A to też będzie dla mnie duży minus, mam wrażenie, że jak nie mają pomysłu na odcinek to wciskają głupią Penny.
Dobra, dobra, a ja w pracy byłam :D Nie zwalaj winy na węgiel :DDD
Tzn. tutaj akurat mieli pomysł na odcinek :D A zresztą sama zobaczysz, jak obejrzysz, bo teraz Ci za dużo nie mogę napisać :D
ej no :P ręce mi omdlały, plecy mnie bolą to nie jest temat do żartów ;P:P
ok, ok, jutro zobaczę ;P obiecuję :)
oglądasz VOPa? świetna dziewczyna teraz była.
a OTH dalej leży odłogiem?;))
Mam to samo, też mnie bolą ręce i plecy od dźwigania, także rozumiem Cię doskonale :D
Nie masz wyjścia musisz jutro zobaczyć :PPP
Tak oglądam :D Też mi się podobała tak dziewczyna :)
Jak możesz tak pisać, że OTH leży odłogiem? :P Obejrzałam 4x12 i kawałek 4x13 :D Bo kinomaniak mnie coś dziś nie lubi nie chce mi reszty odcinka odpalić ;/
Ja już zdążyłam poznać Twoje oglądanie i martwię się, że za chwilę OTH rzucisz w kąt, jak połowę seriali niedokończonych :P:P
oj mnie wczoraj kino maniak dokuczał, strasznie zamulał, tam to najlepiej oglądać rano, albo bardzo późno wieczorem (czyt. w nocy :P)
Ej, Ty się tak nie zapędzaj kochana :D Teraz to mam tylko dwa niedokończone seriale :P Resztę ogarnęłam :D Nie ma takiej opcji żebym porzuciła OTH :D
Wiem właśnie, że rano najlepiej się ogląda :D Ale ostatnio na niego nie mogłam narzekać, nasza współpraca była dobra, ale dziś to mu totalnie odwala :D Spróbuję najwyżej później :D Jutro idę na popołudniu to sobie coś obejrzę przed pracą :D
Tylko dwa? No proszę...żeby do tej listy trzeci nie dołączył :P dobra, dobra, wierzę, że OTH skończysz, a zresztą ja Ci będę cały czas marudzić, więc nie będziesz miała wyjścia ;P
Ojejku, Ty nawet w niedzielę pracujesz?? Biedna :*
Yep :D I jeden odcinek NG do nadrobienia :) Żebym rzuciła OTH musiałby się wydarzyć 2 rzeczy :P Po 1 musiałby drastycznie spaść poziom, ale to już tak do totalnego dna i wodorostów :P Po 2 musieliby zniszczyć Naley:P A że żadna z tych rzeczy się nie wydarzy, więc nie ma opcji żebym przestała oglądać :D Już pomijam ten fakt, że byś mi żyć nie dała :PP
Niestety, nawet w niedzielę :P
A mówiłam Ci, że nadal nie obejrzałam TVD ? :D
aha, fajnie, zazdroszczę Ci, masz jeszcze sporo pięknych momentów przed sobą :) ja miałam lekkie załamanie na początku 6 sezonu dopiero, ale i tak do końca mi się podobało, czego i Tobie życzę :)
No praktycznie jeszcze połowa serialu przede mną :D Lola mnie uprzedzała, że te późniejsze sezony są inne:)
ja NG nie oglądam dopóki nie usłyszę, że Elizabeth się wyniosła a Schmidt zmądrzał :D a tak serio to pierwszy odcinek mnie strasznie znudził i odechciało mi się tymczasowo oglądać :P
No nie, żadna z tych dwóch rzeczy nie będzie miała miejsca. Ale jestem bardzo ciekawa Twoich reakcji na zmiany o którym Ci już mówiłam, po 4 i po 6 sezonie :)
A to witaj w klubie, bo ja też nie :D włączyłam pierwsze 10 min i stwierdziłam, że mi się nie chce tego oglądać :D i wyłączyłam ;)
Ja 2 odcinki obejrzałam, ale żaden z nich mi się nie podobał :P Dokładnie Elizabeth jest tam zbędna, a Schmidt przez to wszystko zachowuję się jak kretyn :P
Po 4 sezonie to wiem o co chodzi, bo kończą szkołę, i zaczną dorosłe życie :D ale ciekawi mnie o co chodzi z tym 6 :D
Serio? A myślałam, że tylko ja i Bluszek mamy fazę buntu :D Ja nawet nie włączyłam tego odcinka :P Tylko gify widziałam i coś tam zreblogowałam żeby nie było :D Ale tak jak wczoraj pisałam Blush, że te gify nie zachęciły mnie do obejrzenia odcinka :D
Jak będziesz chciała to przed 7 sezonem Cie trochę nakieruje, żebyś zbyt dużego szoku nie doznała ;P ale to jeszcze dużo czasu:) nie ma co o tym myśleć teraz.
Ja na tumbrze byłam może 5 minut, więc nawet gifów nie widziałam, włączyłam odcinek i wyłączyłam. Nie mam już ochoty na ten serial. Kompletnie.
Świetna była ta dziewczyna z Barw Szczęścia, pięękny głos <3
Ok :Masz rację, na razie nie ma co wybiegać tak w przyszłość :D
Ja tak samo, totalnie nie mam ochoty tego oglądać :P Nie wiem kiedy zobaczę ten odcinek :D Może w ogóle :D
No zgadzam się, naprawdę piękny :)
Ja tez nie wiem, poczekam jeszcze może kilka odcinków i wtedy jak znajdę czas, zobaczę ciągiem kilka. Na razie mam Internat <3 na głowie :D
No dziewczyna dojdzie do finału, na pewno :) ech...przypomniała mi, że wciąż tęsknie za twórczością Amy :( i smutno mi się zrobiło.
Ale fajnie, że już przesłuchania w ciemno się zakończyły, lubię te dalsze etapy :P
Przełożyli premierę TMR z 14 lutego na 19 września..........
Ok, rozumiem, będzie więcej czasu, film będzie lepszy bla bla bla. Ale ja się już tak bardzo nakręciłam na luty. Już dawno na żaden film tak nie czekałam..........
Nie ma zdjęć, nie ma trailera, nie ma filmu.
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY??????
http://www.filmweb.pl/film/Into+the+Woods-2014-676339 a ja na ten czekam. Grudzień 2014:D Prawie styczeń 2015. A to premiera światowa, ciekawe kiedy polska:p