http://media.tumblr.com/344d1435e84cec36bd9247649fde2eb2/tumblr_inline_mtc9di70s m1robbo6.gif
:**************************
Patrzcie :D
http://24.media.tumblr.com/4eed1e0775889c854c584483e2837448/tumblr_mudc45TqK31qb ba3io1_500.jpg
Dobra, zamykam głosowanie, przechodzą Charlotte Sullivan i Willa Holland z 3 głosami. Jak coś się nie podoba to wiecie czym mnie przekupić:D
Podoba podoba :*
http://media.tumblr.com/f78d9e8add28eca5bca555286d2d3657/tumblr_inline_mtgzo3jTG E1s8oiv6.gif
Odcinek był świetny <333 Jeszcze tyle dni czekania...
Oglądałam jeszcze po grze, a później śniła mi się akcja w Sllepy Hollow i że ja tam byłam, uczestniczyłam w tym rytuale Hesów :D
Chyba już zawsze będę oglądać po północy :D
Yep, to chyba najciekawszy serial w tym momencie :) Strasznie polubiłam siostrę Abbie. Fajne trio tworzyli razem z Ichabodem <3
Podobało mi się jak na nie krzyczał i je rozdzielał :D Ja też ją polubiłam, znam tę aktorkę z Nikity i tam też była fajna :)
Tak, to zdecydowanie najlepszy serial w tym momencie i zdecydowanie najbardziej wyczekiwany :D
Też lubię Sonye z Nikity <3 A jeszcze bardziej ją lubią oglądac w akcji z Birkhoff'em <3 Jeszcze miesiąc i 4 sezon będzie ;) Nie wiem jak ja to ogarnę :P
Widzę Kejcik, że my mamy dużo wspólnych seriali :D
Birkhoff <3 Uwielbiam go <3 Szkoda, że to już będzie ostatnie 6 odcinków :(
O, faktycznie :D Ale to super, bo będę miała z kim porozmawiać po odcinkach :D :*
Nic dzisiaj nie obejrzałam
http://img.youtube.com/vi/mfGg_fQ2cYw/0.jpg
Dobranoc:*
Nom, wczoraj jakoś długo nam się ona ciągnęła. Dobrze, że na koniec przyspieszyłam trochę, bo bym już nie miała sił SH obejrzeć, gdybyśmy choć 20 minut dłużej grały :D
O już kilka odcinków masz za sobą. I co? Uwielbiasz już ten serial? :)
Przeglądam teraz forum Sleepy Hollow, a tam pierwszy temat ''Czemu ta policjantka musi być ..."czarna"?'' .........
Uwielbiać to chyba jeszcze za duże słowo, ale wciągnął mnie:)
To odpisz jej: "A czemu Ty musisz być "biała"?".
No to czekam, aż polubisz serial, a sądzę,że tak będzie bez dwóch zdań :)
No właśnie kto to napisał.... :D Kiedyś ta pseudo-inteligentka nie zadawała aż tak głupich pytań, albo ja po prostu tego wtedy nie dostrzegałam :P
Sorki, ze sie wtracam, ale ja juz sie pare razy na nia natknelam i czy ona kiedys nie siedziala na Pamietnikowym Forum?
W jakimś stopniu na pewno tak :D Albo przerobili ją na papier i dlatego teraz tak bezbarwne teksty ma :P
Nie mam pojęcia. Nie odpisała mi na żadnego smsa przez ostatnich kilka tygodni. Albo coś jej się stało, albo odpuściła sobie to forum i przyjaciół z niego.
Wiesz, ona nawet na filmweb nie weszla od sierpnia, cos jest nie tak... Bo moze odpuscila by sobie forum, ale zeby nie wejsc na filmweb przed premiera Draculi z JRM? Nie sadze...
No tez realna opcja... Chociaz dziwne by to bylo troche... No nie wiem, ale zeby tak ani me ani be, ani spier dalaj.. O.o
Okay, może masz rację. Ale w takim razie dlaczego nie odpisuje mi prywatnie, skoro nawet się nie pokłóciłyśmy, ani nic?
Nie mam pojęcia Teki. Może właśnie dlatego, że chciała się odciąć od wszystkich i zacząć "od nowa". Ale moim zdaniem tu chodzi o coś innego, widocznie ma jakieś problemy i odpuściła sobie forum na jakiś czas. Chociaż odchodzić bez słowa się nie powinno, człowiek wyobraża sobie wtedy najgorsze scenariusze.
Można zacząć od nowa, ale krótkie ''żegnam się z Wami'' mogła napisać. Albo chociaż do mnie, że am dość, czy coś w tym stylu.
No własnie ja tak mam. Wyobrażam sobie najgorsze, a tym bardziej,że mi dużo pisała o sobie prywatnie i przez to teraz się martwię, czy sobie coś nie zrobiła..
Jeżeli masz nadal gdzieś w telefonie czy na komputerze, to zawsze można wiadomości przekazać policji. Wiem że to naiwne co teraz piszę, eh...
Przejrzałam stare maile i nic tam konkretnego nie ma. Wszystkie rozmowy prowadziłyśmy raczej na gg. A archiwum do niego nie mam, bo rozyebałam laptopa i wszystkie dane przepadły.
Z drugiej strony, wyobrażasz sobie takie zgłoszenie na policję? Wyśmiali by mnie tam prędzej :D
Martwię się, ale nic nie mogę zrobić. Mam tylko numer jej telefonu i nic więcej.
Można pojechać do Słupska i rozwiesić plakaty na słupach z listem gończym.
'' Poszukiwana MADAME aka Sarah!
Za informacje na jej temat przeznaczona nagroda: flaszka tequili'' :D
Żartuję sobie teraz, ale cóż można zrobić? Chyba tylko se odpuścić...