Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

bliss6

http://media.tumblr.com/344d1435e84cec36bd9247649fde2eb2/tumblr_inline_mtc9di70s m1robbo6.gif
:**************************

Patrzcie :D
http://24.media.tumblr.com/4eed1e0775889c854c584483e2837448/tumblr_mudc45TqK31qb ba3io1_500.jpg

użytkownik usunięty
Kate123

Czy to Nate?

Yep :D

użytkownik usunięty
Kate123

Z czego to, bo chyba nie z planu PLL

Chyba właśnie z PLL :D

Kate123

będzie grał w PLL?

Cudzoziemka87

Nie mam pojęcia ;)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Może A:D

xD

no i wreszcie się wyjaśniło! a tak stawiałam na Klausa jako A i Elijah jako Królową Kier xD

Kate123

Ale fajna fotka :D

użytkownik usunięty

Dobra, zamykam głosowanie, przechodzą Charlotte Sullivan i Willa Holland z 3 głosami. Jak coś się nie podoba to wiecie czym mnie przekupić:D

Podoba podoba :*
http://media.tumblr.com/f78d9e8add28eca5bca555286d2d3657/tumblr_inline_mtgzo3jTG E1s8oiv6.gif

Dajcie mi już następny odcinek SH :D

Kate123

Odcinek był świetny <333 Jeszcze tyle dni czekania...
Oglądałam jeszcze po grze, a później śniła mi się akcja w Sllepy Hollow i że ja tam byłam, uczestniczyłam w tym rytuale Hesów :D
Chyba już zawsze będę oglądać po północy :D

tequila_s

A po promo wnioskuję, że następny będzie jeszcze lepszy :D Jak ja kocham ten serial :D

Kate123

Yep, to chyba najciekawszy serial w tym momencie :) Strasznie polubiłam siostrę Abbie. Fajne trio tworzyli razem z Ichabodem &lt;3

tequila_s

Podobało mi się jak na nie krzyczał i je rozdzielał :D Ja też ją polubiłam, znam tę aktorkę z Nikity i tam też była fajna :)
Tak, to zdecydowanie najlepszy serial w tym momencie i zdecydowanie najbardziej wyczekiwany :D

Kate123

Też lubię Sonye z Nikity <3 A jeszcze bardziej ją lubią oglądac w akcji z Birkhoff'em <3 Jeszcze miesiąc i 4 sezon będzie ;) Nie wiem jak ja to ogarnę :P
Widzę Kejcik, że my mamy dużo wspólnych seriali :D

tequila_s

Birkhoff <3 Uwielbiam go <3 Szkoda, że to już będzie ostatnie 6 odcinków :(
O, faktycznie :D Ale to super, bo będę miała z kim porozmawiać po odcinkach :D :*

Kate123

A własnie. Ja nic nie wiem. Dlaczego tylko 6 odcinków? :(

użytkownik usunięty

Nic dzisiaj nie obejrzałam
http://img.youtube.com/vi/mfGg_fQ2cYw/0.jpg

Dobranoc:*

Why? Ja jeszcze Sleepy Hollow obejrzałam i o 2.00 spać poszłam :P

użytkownik usunięty
tequila_s

To przez te gry nasze;P
Udało mi się tylko dokończyć 1x07 Shameless;P

Nom, wczoraj jakoś długo nam się ona ciągnęła. Dobrze, że na koniec przyspieszyłam trochę, bo bym już nie miała sił SH obejrzeć, gdybyśmy choć 20 minut dłużej grały :D
O już kilka odcinków masz za sobą. I co? Uwielbiasz już ten serial? :)

Przeglądam teraz forum Sleepy Hollow, a tam pierwszy temat ''Czemu ta policjantka musi być ..."czarna"?'' .........

użytkownik usunięty
tequila_s

Uwielbiać to chyba jeszcze za duże słowo, ale wciągnął mnie:)

To odpisz jej: "A czemu Ty musisz być "biała"?".

użytkownik usunięty

Dobra, cofam to. Zobaczyłam kto jest autorem tej wypowiedzi xD

No to czekam, aż polubisz serial, a sądzę,że tak będzie bez dwóch zdań :)

No właśnie kto to napisał.... :D Kiedyś ta pseudo-inteligentka nie zadawała aż tak głupich pytań, albo ja po prostu tego wtedy nie dostrzegałam :P

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Sorki, ze sie wtracam, ale ja juz sie pare razy na nia natknelam i czy ona kiedys nie siedziala na Pamietnikowym Forum?

byledopiatku

Siedziała pod innym nikiem i to jeszcze za czasów offtopu :P
Teraz jest trollem pospolitym :D

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Czyli za duzo internetu zle dziala na ludzi :)

byledopiatku

W jakimś stopniu na pewno tak :D Albo przerobili ją na papier i dlatego teraz tak bezbarwne teksty ma :P

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

:D:D:D Mozliwe :D W ogole co sie dzieje z Madame?

byledopiatku

Nie mam pojęcia. Nie odpisała mi na żadnego smsa przez ostatnich kilka tygodni. Albo coś jej się stało, albo odpuściła sobie to forum i przyjaciół z niego.

tequila_s

:(((((

Kate123

Też mnie to smuci :(

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Wiesz, ona nawet na filmweb nie weszla od sierpnia, cos jest nie tak... Bo moze odpuscila by sobie forum, ale zeby nie wejsc na filmweb przed premiera Draculi z JRM? Nie sadze...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Może też założyła nowe konto, kto wie.

ocenił(a) serial na 6

No tez realna opcja... Chociaz dziwne by to bylo troche... No nie wiem, ale zeby tak ani me ani be, ani spier dalaj.. O.o

Okay, może masz rację. Ale w takim razie dlaczego nie odpisuje mi prywatnie, skoro nawet się nie pokłóciłyśmy, ani nic?

użytkownik usunięty
tequila_s

Nie mam pojęcia Teki. Może właśnie dlatego, że chciała się odciąć od wszystkich i zacząć "od nowa". Ale moim zdaniem tu chodzi o coś innego, widocznie ma jakieś problemy i odpuściła sobie forum na jakiś czas. Chociaż odchodzić bez słowa się nie powinno, człowiek wyobraża sobie wtedy najgorsze scenariusze.

Można zacząć od nowa, ale krótkie ''żegnam się z Wami'' mogła napisać. Albo chociaż do mnie, że am dość, czy coś w tym stylu.
No własnie ja tak mam. Wyobrażam sobie najgorsze, a tym bardziej,że mi dużo pisała o sobie prywatnie i przez to teraz się martwię, czy sobie coś nie zrobiła..

użytkownik usunięty
tequila_s

Jeżeli masz nadal gdzieś w telefonie czy na komputerze, to zawsze można wiadomości przekazać policji. Wiem że to naiwne co teraz piszę, eh...

Przejrzałam stare maile i nic tam konkretnego nie ma. Wszystkie rozmowy prowadziłyśmy raczej na gg. A archiwum do niego nie mam, bo rozyebałam laptopa i wszystkie dane przepadły.
Z drugiej strony, wyobrażasz sobie takie zgłoszenie na policję? Wyśmiali by mnie tam prędzej :D

byledopiatku

Forum jak forum, ale jednego smsa mogłaby napisać...

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

No wlasnie dlatego mnie to dziwi....

byledopiatku

Martwię się, ale nic nie mogę zrobić. Mam tylko numer jej telefonu i nic więcej.
Można pojechać do Słupska i rozwiesić plakaty na słupach z listem gończym.

'' Poszukiwana MADAME aka Sarah!
Za informacje na jej temat przeznaczona nagroda: flaszka tequili'' :D

Żartuję sobie teraz, ale cóż można zrobić? Chyba tylko se odpuścić...

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

No nistety, raczej prywatnego datektywa nie zatrudnimy...

użytkownik usunięty
tequila_s

Teki xDDDDDD
Ja myślałam że już dawno temu spróchniała, ale jednak nieźle się trzyma.