Widocznie korniki ją nadgryzły i poszły gdzieś indziej, gdzie mniej jadu się z drewna sączyło niż u niej :D
No co? :D Gdzie nie trafię na jej wypowiedzi, to wszędzie jadem pluje na innych forumowiczów :D
A do tego ten jej inteligentny sposób wyrażania swoich przemyśleń na temat danej produkcji. Nic tylko się zachwycać :P
Zauważyłam, choć jeszcze czasem zdarza się jej zapomnieć. Teraz robi strasznie dużo ortografów i stylistycznych :D A maturę zdała na piątkę :P
Kiedyś to była po prostu wredna szczapa, a teraz naprawdę zachowuje się jak troll. Może przeszła na stronę Inne? Jak mnie tam dawno nie było:D
Widocznie tylko w ten sposób (obrażając innych) potrafi teraz się komunikować z ludźmi. Normalnie jak zgorzkniała stara panna, siedząca w domu bez żadnego zajęcia, jak latanie po forach filmwebu i czepianie się ludzi. Musi być w realu bardzo samotna.
Ja nie mam nawet czasu pomyśleć o zajrzeniu na INNE :D
Teraz sobie przypomniałam o tym forum, bo Sosnowe czasy kojarzą mi się tamtejszymi trollami;P
Ok, coś czuję, że powoli zaczynam mieć coraz więcej serialowych zaległości :D Ciekawe jak to wszystko nadrobię xD
A, no to poważna sprawa:D Pewnie dla ich dobra postanowią dać sobie kolejną szansę i do siebie wrócić, szczeniaki potrzebują obojga rodziców.
Nadal ludzie mają fazę na Niana? Kiedy im w końcu przejdzie? Przecież oni się rozstali już kilka miesięcy temu..
Najlepsze jest to że oni powoli zamieniają się w Stelenowców. Obrażają i wyzywają Ninę, ale chcą Niana razem.
Zagorzali fanatycy :D Albo po prostu dzieciarnia, bo dorosły człowiek przejdzie do porządku dziennego nad rozstaniem innych. A po drugie, to jak można komuś w realu shippować?
CrissColfer? ;) Nie będę ukrywać, też im trochę "szipuję", ale nie aż tak nachalnie jak niektórzy.
Nigdy im nie przejdzie :P Rozumiem, że można shippować parom serialowym, ale rzeczywistość to już inna sprawa.
Boże, ale ze mnie hipokrytka xD
Ty się lepiej nie odzywaj, bo zaraz ktoś nam wygrzebie wypowiedzi z 2011 jak się zachwycałyśmy Nianem xD
Ops :D Przyznaję, lubiłam ich razem, ale skoro teraz już razem nie są (chociaż niektórzy twierdzą inaczej) to nie ma sensu sobie tym głowy zawracać i modlić się, żeby do siebie wrócili xD
to prawda, byli razem przesłodcy, a że już nie są razem to trudno, i tak nie mamy pojęcia kto z kim zerwał i dlaczego, więc nie ma powodu nikogo obrażać, czy pouczać... chociaż z drugiej strony - i tu trochę wsadzę kij w mrowisko, ale co mi tam - mam wrażenie, że aktorzy narzekający na atakujących ich fanów, sami robią wokół siebie cyrk... czy nie łatwiej było powiedzieć wprost, rozstaliśmy się, a później: jestem z Derekiem, czy jak mu tam... wiem, że to nie nasza sprawa, ale np. Nina co chwilę wrzuca jakieś zdjęcia, filmiki, tweety, nie wyjdzie na obiad z koleżanką, by zaraz się nie obfociać z góry do dołu, a z drugiej strony utyskiwanie na paparazzi, nachalnych fanów i przepychanki w nacie... no to albo prywatność, albo celebryctwo. Podobnie z tym nowym chłopakiem, idą razem za rękę, publicznie się przytulają, a robią jakieś szopki, niech powiedzą, że są razem, a nie się ganiają z fotografami po trawnikach. albo czułości niech zostawią na spotkania sam na sam, sama nie wiem. w każdym razie mam trochę wrażenie, że to jest takie podtrzymywanie zainteresowania na siłę plus ukryta promocja TVD... tylko mnie tu nie zjedzcie żywcem, po prostu się głośno zastanawiam
Uważam, że fanom należy się szczerość... nie mówię tu o jakichś psycholach, którzy chcą kamienować Ninę za rozstanie z Ianem, ale albo kawa na ławę, albo chroń swoją prywatność tak, by dać do zrozumienia, że to niczyja sprawa - gdyby sama nie podawała się mediom, paparazzi i internautom na tacy, zainteresowanie jej związkami (byłymi, przyszłymi i obecnymi) pewnie by zmalało. Myślę, że obwinianie Niny o wszystko bierze się między innymi stąd, bo podczas gdy Ian siedzi względnie cicho, ona wciąż pokazuje jakie to ma piękne, rozrywkowe życie, ile przyjaciół, ile wyjazdów, ile imprezek... no a jej zachowania w związku z nowym facetem to już zupełnie nie rozumiem, dla mnie zrobiła się z niej zwykła celebrytka, która niby obraża się na wścibskie spojrzenia w restauracji, a jednocześnie wrzuca na instagrama zdjęcia posiłku i wysyła 15 tweetów o tym, z kim go je i czy jej smakuje... xD mnie to tam rybka, ale i tak uważam, że kij ma dwa końce.
Dokładnie. Ok, rozumiem, że chcą prywatności i nie chcą się wszystkim dzielić, ale mogliby powiedzieć jak w końcu jest. Ale nie, lepiej robić cyrki. Moim zdaniem specjalnie tak robią, tak jak napisałaś ukryta promocja TVD. Ludzie interesują się aktorami, więc serialem również. I denerwuje mnie to, że o innych rzeczach piszą na twitterze itd., dzielą się tam osobistymi informacjami, ale jeśli chodzi o ich związek to milczą. To ja już nie rozumiem. Na bank chodzi o promocję, bo jakby się przyznali jak jest naprawdę, to ludzie w końcu przeszliby z tym do porządku dziennego, zainteresowanie aktorami spada -> spada zainteresowanie serialem.
gdyby milczeli w kwestii związku, to jeszcze bym zrozumiała, ale z jednej strony "milczą", a z drugiej strony co drugi dzień obnoszą się ze sobą na imprezach, wyjściach i spotkaniach wszelkiego rodzaju, dodają wspólne zdjęcia, wymieniają tweety itp., nie każę im siedzieć 24/7 w czterech ścianach, ale nikt mi nie wmówi, że wciąż tak zostają "niechcący przyłapani", plażo proszę... niech już se będą ze sobą, przecież nie będziemy płakać, możemy zabrać Iana dla siebie xD
och, dzięki za pozwolenie, ale miałam na myśli raczej nas, fanów TVD, jako ogół... no bo te zwariowane fanki zamiast plumkać na Ninę powinny cieszyć, że Ian jest wolny i mają u niego szanse xDDD
Piszemy tu o Madame, a ktoś widział Rainn? Już dawno jej na forum nie było :(( Nie ogląda już TVD i nie wchodzi na serialowe?
Jak można po 3 (!) odcinkach iść na trzytygodniowy hiatus, WHAT IS THIS SHIT????!!!!
http://25.media.tumblr.com/dab3da853198d86707b8aa25ea8043fa/tumblr_ms8lmeULdj1qk heaxo7_r1_250.gif