Kate: Zawsze myślałam, że antonimem 'ładny' jest 'brzydki':P O to chodzi w tej grze, że oceniamy wygląd wg własnych gustów. Było tutaj wiele kobiet, które mi się za cholerę nie podobały, ale wam tak i jakoś musiałam się pogodzić z tym, że moje faworytki odpadały:) Zabawne, że przy facetach nie było żadnych kłótni, a przy babkach takie cyrki:D
Oj tam cyrki, przynajmniej jest różnorodnie :P w ogóle nie chcę się wyzłośliwiać, ale właśnie sprawdziłam, że ta Chartotte ma 29 lat, byłam pewna, że jakieś 43, szok... ale swoją drogą większość moich faworytek odpadła, więc już w ogóle konsterna :) ciekawe, kto wygra!
witaj w klubie :D
i odpisuje na post, bo tam nie zdązyłam :)
to spróbuj przynajmniej 1 odcinek, 20 minut to nic w porównaniu do takiego el internado :D także mija nawet nie wiesz kiedy :) nawet jak nie lubisz sitcomów to powinno Ci się spodobać, bo humor jest genialny :D no przynajmniej mi podpasywał:)
Hm...no czy ładna to nie wiem :D faktycznie zawsze ma spięte włosy i w sumie niespecjalnie się rzuca w oczy, ale jest bardzo fajna. Podobało mi się jak poszła za Marcosem wtedy kiedy jego dziadek zabierał Paulę. I jak jej zaczął o wszystkim opowiadać i później ją zaprowadził do podziemi, jej mina była bezcenna :D i fajnie, że zawsze pomaga naszej paczce :)
Na początku, jak ją dopiero wprowadzili, to chyba miała parę razy rozpuszczone, potem już tylko ulizane w ten kiteczek... na pewno kiedyś spróbuję, bo to już niemal kultowy serial, ale nie wiem kiedy mi się uda. A lubisz Reb? Bo ona w Statku też będzie bardzo seksi :)) boże, chyba dzisiaj coś ze mną nie tak, wszystkie baby mi się podobają :P
Ach w tym Internacie to w ogóle piękności od zatrzęsienia. Blanca na mnie największe wrażenie zrobiła, no ale dużo jest ładnych. Reb bardzo lubię i tak, jest bardzo ładna :) To dużo ich do tego statku przyjdzie. Nie mają w Hiszpanii innych aktorów czy co?:D
hej hej:DD co słychać?:)) w co gracie na forum, bo zupełnie się pogubiłam;P?
ja jestem nieco vintage;P jeśli chodzi o serialowe aktualności, bo np. oglądam sobie dopiero 1 sezon HoD;))), ale to wiesz:DD
widziałaś może już nowe TVD:)?
ja zobaczyłam właśnie 5x02 i niestety jakiś spoiler z 5x03 dziwaczny...... zaczynam zasanawiać się skąd nagle się wzięła jakaś kosmiczno-mistyczna więź między Eleną i Stefanem - dziiiiiiwne;PP
Hej :) wszystko dobrze :)
a teraz wybierałyśmy najładniejszą aktorkę ;) wcześniej byli aktorzy:) a później będą shipy:) fajna zabawa ;P
nope. nie widziałam :) jedynie czytałam co nieco i ta więź już mnie zniechęciła do oglądania. Męczy mnie non stop wkładanie Steleny między Delenę, ileż można to samo wałkować. Że też zawsze Elena musi mieć jakieś więzi z kimś :D
:DDD
rzczywiście:))
5x02 jest nawet niezły, ale nie będę Ci spoilerować;PP
a z HoD znów fajnie się bawię - odcinek o konkursie piękności mega mnie rozśmieszył i ten o próbie dołączenia przez Zoe do "klubu" też;PPP
coś czuję że jeśli dalej Elena będzie ględzić o Stefanie, dołączę do grona sceptyków;PPPPP
Bo HoD jest takim pozytywnym serialem :) pośmiejesz się i wzruszysz :) po ciężkim dniu jest idealny :)
no cóż :P każdy ma swoją granicę wytrzymałości:D im mniej będzie oglądać tym lepiej, przynajmniej zakończą te męczarnie :D no dobra, wiem, że my i tak nie mamy na to wpływu ;P ale widać, że amerykańska widownia też ma powoli dosyć, bo oglądalność się sypie.
A TO oglądasz?
wiesz co, ja nie jestem tak ogólnie za mocno przywiązana do filmów o wampirach;PP (mam nadzieję że mnie nikt tu nie zlinczuje;P za to co właśnie napisałam;PPP)
TVD zaczęłam oglądać bo mnie wciągęła tzw. drama;))), no i relacja D&E (ten magnetyzm między nimi), a zwłaszcza postać Damona i to jak budowali jego zmieniający się portret psychologiczny:)^^ wampiryzm traktuję z mocnym przymróżeniem oka, jako metafora tej ciemniejszej strony czlowieka z ktorą można sobie radzić lepiej lub gorzej...itp. itd.
a wiesz co? tak sobie myślę żeby Glee w wolnej chwili trochę pooglądać:))
ale na razie korzystam i póki mam czas nadrabiam trochę HoD:DD
aaa:D i póki pamiętam:DD
nie wiem czy to dla mnie, ale dzięki za Tumblrową sesję Chair:)))
podróż sentymentalna;P było faaaaajnie:DDD:***
Glee jest świetne, także też polecam. Tylko uprzedzam, że non stop śpiewają :D
a nie ma za co :P szukałam ładnego dużego, gifu i tak sobie zreglogowałam parę rzeczy :) uwielbiam ich reblogować :P
ja akurat lubię musicale:D więc pewnie mi się spodoba:)
też ich kocham:DDD są hipnotyczni;PP
ok, na razie znikam, bo muszę do pracy. ale wieczorkiem pewnie skuszę się na HoD;PP:))
do napisania^^:**
Ja też się stęskniłam kochana :)
OTH czyli One Tree Hill :D widziałam, że coś ode mnie reblogowałaś :D
Aha, to sobie zaspoilerowałaś trochę :D Ale nie dziwie się, że Ci ujęły gify, bo nie które sceny są naprawdę piękne :D Widziałam, że zreblogowałaś moje ukochane Naley <3 Jak będziesz miała czas to koniecznie weź się za ten serial :D
i tak nie wiele dało się wyczytać bez kontekstu;PP
tyle tylko i aż tyle że: love love love :DDD
koniecznie:) ten serial jest na mojej liście:)))))
a teraz powolutku sobie nadrabiam HoD
ps. czy Ania zagląda ostatnio na sialowe:)? bo coś na nią wpaść ostatnio nie mogę:(? :))
W tym serialu jest dużo miłości :D A Naley to najlepsza para, ale scenarzyści usilnie uprzykrzają im życie :D Jestem w tej chwili na 6 sezonie :)
To dobrze, że jest na Twojej liście, bo jest naprawdę warty obejrzenia :)
Tak zagląda, ale rzadziej ostatnio :D Przed chwilą z nią nawet rozmawiałam :)))
hahaha:DD no tak to już jest;P serial o życiu to i problemy pewnie jak w życiu;PP :)))
a jak dużo miłości i pozytywnych wibracji to obejrzę za czas jakiś na pewno:DDD
ooo:D to pozdrów ją ode mnie koniecznie:)) mam nadzieję że jakoś niedługo też na nią wpadnę:DD
Teraz uciekam bo mam sporo pracy, a jakoś dziś trudno mi się skoncentrować;(
:))) do napisania:))):***
Jest dużo miłości i pięknych scen, ale też dużo łez :) Przez pół jednego z sezonów, to płakałam prawie na każdym odcinku :)
Ok pozdrowię na pewno :) Ja też nie długo, muszę spadać do pracy :)
Pa :***
wiesz, że blanca ma chłopaka (miguel angel silvestre)? fajnie razem wyglądają, może coś z nim wyszukasz na swoją stronkę :)
tak, wiem, przeglądałam ich fotki D: ale mnie się on akurat nie podoba. Chłopak Any lepszy :P
no,ale proszę http://31.media.tumblr.com/cac07800b300efc3127e4c1153cb5387/tumblr_mgtrhh37ty1r5 ms46o1_1280.jpg ;)
W ogóle to dzisiaj trafiłam na zdjęcie z nagim Yonem, dosłownie i zupełnie...nagim :D ale nie zreblogowałam, bo mi wstyd było :P:P:P
Prawda, chłopak Any lepszy, ale Blancę się po prostu fajnie ogląda prywatnie. Chociaż z Mario Casasem też wygląda zabójczo, lepiej niż z Yonem. Goły Yon jest pewnie z Seksu, kłamstw i narkotyków, mówiłam, że musisz zobaczyć ^^
Właśnie się zastanawiałam ostatnio czy to jest dobry pomysł z tym zaczynanie zaraz po Internacie El Barco, bo ja jestem totalnie team Julia i Ivan, nie wiem jak mi się będzie te samą aktorkę oglądało z kolejnym facetem tak od razu :D w sumie to, jak tam może widziałaś na mojej stronie, z Hilarie też mam dwa shipy z różnych seriali , ale oglądałam je w dużych odstępach czasowych, to było inaczej :D
no pewnie tak :D ale nie spodziewałam się, że trafię na to zdjęcie. W ogóle strona Blanki i Yona na tumblrze jest bardzo rozbudowana, a pozostałych nie ma tam prawie w ogóle. Na przykład chciałam zreblogować coś Any i nic nie znalazłam.
Rozumiem. Jak Ci mówiłam, ja zaczęłam oglądać Statek dość szybko (ale też nie z dnia na dzień po Internacie) i na początku byłam obrażona i nic mi się nie podobało, bo jeszcze mi w głowie siedział ten Internat i wciąż wszystko porównywałam. Ale to trwało kilka odcinków maksymalnie. Podobnie główny bohater na początku mi się w ogóle nie podobał (chociaż ja akurat nie shipowałam jakoś namiętnie Ivanowi i Julii), a po jakimś czasie stwierdziłam, że jest mega ciachem. Zresztą wcale nie powiedziane, że od razu będziesz komuś shipować, to po prostu fajny serial, ale zacznij, kiedy chcesz. Polecałabym gorąco, gdyby chodziło o 2 pierwsze sezony, ale sama mam świadomość, że przez anulowanie Statku on nie jest takim "epickim dziełem", jak Internat, gdzie wszystko się ze sobą łączy w najdrobniejszym szczególe. Nie mam pojęcia, dlaczego akurat Yona i Blanki jest najwięcej, a innych czasem wcale... Blancę bym jeszcze zrozumiała, bo grała w pary filmach, które weszły na amerykański czy europejski rynek, były pokazywane w innych krajach, miała dużo sesji zdjęciowych itp. Ale Yon swoją filmografią też jakoś nie powala, znany jest jeszcze z Gran hotelu, ale to kolejny hiszpański serial, na pewno mniej znany niż Internat. No i Seks, kłamstwa, narkotyki, ale tam też grała Ana i jakoś o niej nie słychać, zresztą to mocny film, nie sądzę, że gdzieś poza Hiszpanią był puszczany i lubiany. A sprawdziłabyś Rebecę (Irene Montala)? Albo może Marię (Marta Thorne), kiedyś przeglądałam jej foty, dużo ma takich w bieliźnie :)
Jest kilka gifów z Irene Montala, ale od razu mi wyskoczyły gify ze Statku i musiałam szybko wyłączyć :) jeżeli chodzi o Yona to właśnie dużo jest gifów z tego Gran hotelu, wydaje mi się, że nawet więcej niż z Internatu. No i jest dużo jego sesji. A Blanca to już w ogóle miała mnóstwo sesji zdjęciowych :D Jeżeli chodzi o Martę to kilka gifów zreblogowałam, lubię jej urodę, jest taka nietypowa.
ciekawe o co chodzi z tym Gran Hotelem... serial leci na bieżąco, a Internat skończył się parę lat temu, może o to chodzi? no i gdzieś widziałam zdjęcia Yona z aktorką, która mu partneruje w GH, ale nie wiem, czy są razem, jak zaczęłam szukać dokładniej, to w sumie znalazłam tylko kilka ich wspólnych fot wskazujących, że może ich coś prywatnie łączyć, ale i tak bez szału, równie dobrze mogą być przyjaciółmi. obejrzałaś coś nowego?
Być może więcej osób ogląda GH niż Internat, nie wiem ;)
Nic jeszcze nie widziałam, za to wczoraj w nocy oglądałam Glee. A Ty już widziałaś ten 5x03?
Nie sądzę, że więcej osób ogląda GH, ale może Yon jest już bardziej znany? Nie, jeszcze nie widziałam, ale się boję...
No patrząc po ilości zdjęć i gifów na tumblrze to wychodzi właśnie na to, że Yon i Blanca są najbardziej popularni. Szukałam też różnych par z Internatu i też właściwie można znaleźć tylko coś julivana, jedyne co to znalazłam kilka gifów z Marią i Ferminem :) tak, trochę sobie zaspoilerowałam jednym zdjęciem i stwierdziłam,że już nic nie będę reblogowac dopóki nie skończę oglądać :P
Ja przepłakałam cały odcinek, ale musisz zobaczyć, naprawdę dobrze do tego podeszli.
Ok, właśnie ściągnęłam Glee, długo się wahałam, ale w sumie i tak prędzej czy później będę musiała obejrzeć, poza tym chcę, tylko wiem, że będzie ciężko. Wieczorem wrócę i Ci opowiem o moich wrażeniach.
obejrzałam... daj spokój, zaczęłam płakać na 30 sekundach odcinka i już tak zostało :( do du*y z taką robotą, nie chcę już oglądać Glee ;(
ja też od samego początku płakałam, już przy pierwszej wspólnej piosence, wszyscy mnie rozwalali, najpierw Kurt, z Burtem i mamą Finna, później Puck, Santana no i Rachel :( wszyscy :( jedynie milczeniem pominę Tinę, bo ona nawet w takim odcinku potrafi człowieka wyprowadzić z równowagi. Ale odcinek był naprawdę dobrze i z wyczuciem zrobiony. W żadną stronę nie przesadzili. Glee oglądać będę dalej, ale po Finnie/Cory'm zawsze już zostanie pustka.
a tak jeszcze z innej trochę beczki, oglądałaś film Glee - koncert filmowy?
Oglądałam :) Też nie rozumiałam tej sprawy z Tiną, nie wiem po co był ten wtręt, ale wnerwia mnie strasznie. No i brakowało mi Quinn i Brittany. Masz rację, świetnie wyważyli proporcje. Dobrze, że nowa ekipa pozostała w tle, a dali głos starej ekipie. No i że nie było samej śmierci, pogrzebu, żadnych sensacji czy szopek nad trumną, tylko po prostu opłakiwanie i upamiętnianie. I chyba dobrze, że nie wymyślali jakiejś konkretnej przyczyny śmierci. Dla mnie było trochę za mało Rachel, ale i tak Lea wykonała świetną robotę, może już więcej nie dała rady, a może nie chcieli z niej robić małpki w zoo i tak jest wciąż obserwowana. Naprawdę straszne, że Cory nie żyje, nie mogę się z tym pogodzić.
Ja byłam pewna, że Charlotte wszystkich zakosi, no ale odleciała xD
A pomimo tego, że Minka mi się podoba, to zamieniłabym ją na Diannę. Taka śliczna, naturalna a odpadła:( Trudno:P
Mają zupełnie inny typ urody, właśnie w takich wypadkach było najtrudniej ocenić... Dianna jest śliczna, ale generalnie wolę czarnulki.
Też mnie to dziwi xD Z facetami poszło znacznie łatwiej :D Moje niektóre faworytki też odpadły :P Dla mnie nie ma ładny - brzydki tylko ładna i ładniejsza :D Bo naprawdę wszystkie te dziewczyny są ładne :)
Do Loli :)
Jak zaczęła się przyjaźnić z Brooke to jeszcze była do zniesienia, ale ogólnie wkurzała mnie ta dziewucha:D Moutha lubię :D Przynajmniej do tej pory :) Skillsa bardzo lubię :DDD
Hahahah :D Pomyślę nad tym :DDD
Mnie się podobała przyjaźń Rachel z Mouthem :)
A Mouth był naprawdę świetny w liceum, ale jego urok z czasem gdzieś się ulotnił. A twórcy tez niespecjalnie dbali o jego wątki :)
Oj tak, Skills jest jedną z najlepszych postaci, z Jamiem jest extra :) najlepsza była scena kiedy małemu powiedział, że dziadek Dan poszedł do więzienia bo nie posprzątał pokoju :D
Ej no poważnie mówię :D to jest czysty wyzysk :)