PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122187
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

lola881

Nie wiem, ja w Rachel dostrzegałam jakiś taki fałsz straszny:D U umiałam jej zaufać ani zrozumieć.
No teraz wyjechał gdzieś z tą swoją laską, bo robotę inną dostał.
No ja też bardzo lubię relację Skillsa z Jamiem :D Nie mogę też z jego romansu z Deb :DDD
Na razie nie planuję zmiany pracy :D Ale jak odejdę albo mnie wywalą na zbity pysk to pomyślę żeby ich zgłosić :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No w każdym razie Rachel w nowej roli będzie jeszcze bardziej wkurzająca niż zwykle :D
Haha, romans z Deb był mega :D a już się wszyscy dowiedzieli? bo tam tez była taka jedna fajna scena z Jamiem, ale nie wiem czy to juz było :D
ok :D:D

lola881

To nie jest dla mnie dobra wiadomość :D
Zgadzam się, był mega :D Tak już się wszyscy dowiedzieli :D Co do tej sceny to chodzi Ci możę o rozmowę Jamiego i Nate'a czy jakąś inna? :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tak, dokładnie o tą :D "ja tez pozwalam ci całować moją mamę" :D

lola881

Właśnie jestem w trakcie oglądania tego odcinka :D Jak Jamie to powiedział to padłam :D Dzieciak jest niemożliwy :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No widzisz :D a tak nie chciałaś tam dziecka :D gdyby nie on to w tym serialu byłaby sama rozpacz :D aż sobie włączyłam gify z Jamiem, które mam na tumblrze i trafiłam na Brooke:"miałeś kiedyś kaca po winie" odpowiedź Jamiego "mam króliczka imieniem Chester" :D Kochałam tego malca :D mina Brooke bezcenna :D

lola881

No nie chciałam :D Okropna ze mnie baba :D Teraz już nie umiem sobie wyobrazić serialu bez niego :D Dużo humoru wnosi :D I do tego jest taki śliczny :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

no jak będzie większy to już nie będzie taki śliczny :D więc naciesz oczy :D ale zawsze będzie fajny :) oczywiście według mnie, bo zdania były różne :D
a było już to jak nie chciał wystartować w wyścigu ?:D

lola881

Jak to? :D Ok to teraz się muszę napatrzeć na niego :D
Tak było :D Przestraszył się biedny, nooo :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No serio :p i taka kuleczka się z niego zrobi :D
Oj, to było takie słodkie :) a było już "jestem team Brooke" ?:D sorry, że Cie tak męczę tym Jamiem, ale on był taki cudowny :D

lola881

Oj to nie dobrze :P
Coś mi się kojarzy z tym team Brooke :D A mogłabyś mi przypomnieć tą scenę? :D Spoko, ja też uważam że jest cudowny :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

O tej mówię http://karnina00.tumblr.com/tagged/james+lucas+scott/page/2 Mam nadzieję, że już była :P

lola881

Aaa :D Tak była :D Właśnie coś mi się kojarzyło,ale za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć tej sceny :D

lola881

Czy Dan zabił Carrie na amen?:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha, na amen :d znaczy, nie wiem, może odratowali ją i zamknęli do więzienia, ale już tych szczegółów nie pokazali D: w każdym razie już jej nie będzie :D jak Ci sie podobała Deb w akcji?:D bo scena poważna, ale jak jej Deb tym winem przywaliła to płakałam ze śmiechu :D

lola881

Całę szczęście, bo już myślałam, że ją cudem odratują czy coś i ona znowu wkroczy do akcji :D A Nate oczywiście ominął całą akcję :D Deb w akcji najlepsza :D Też się śmiałam jak jej tą flaszką przywaliła :D Tyle lat życia z Danem w końcu do czegoś jej się przydało :DD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha, no szczerze mówiąc, kiedy to oglądałam, to myślałam, że Nate ich uratuje:) ale akcja z Deb i Danem też niezła :D
Ale ogólnie scena była przerażająca kiedy się ganiali po tej łące/polu.

lola881

No ja też miałam nadzieję, że Nate ich uratuje, no ale cóż :) Dan i Deb dali radę :D Znowu się cieszę, że Dan tam był, bo wykończył tą wariatkę :)
Jak ganiali po tym polu, to scena jak z horroru jakiegoś prawie...

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha noo :P ale z wariatami to chyba chwilowy spokój :P jest już może Q?
tak a propos to chyba Ci dzisiaj Ania zaspoilerowała chłopakiem Brooke w zdjęciach do gry :D

użytkownik usunięty

1-6
Malutko zostało,dawajcie:)

ocenił(a) serial na 8

6

użytkownik usunięty
anik756

Amanda Seyfried http://24.media.tumblr.com/ca746ed945c510b9424b3fa82e2f35e3/tumblr_mt9doxi8Ho1s3 bn4po1_500.png

ocenił(a) serial na 8

Amanda

Amanda

użytkownik usunięty

Amanda

xD

anik756

Minka Kelly http://4.bp.blogspot.com/-IBUzNjBwsJk/USkWgafenmI/AAAAAAAAAG8/BcC1RqW8row/s1600/ Minka_Kelly+April_12_2011.jpg

Kate123

Minka xD

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Minka :D

użytkownik usunięty
Kate123

Zmieniła moje zdjęci, phi

xD

To jest ładniejsze xD Serio.

użytkownik usunięty
Kate123

Wygrała Amanda:D

Yay :D

ocenił(a) serial na 7

3

lola881

Kristin Kreuk http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2012/07/KRISTIN-KREUK-at-Showtime-T CA-Party-in-Beverly-Hills-3.jpg

Kate123

Kristin

użytkownik usunięty
lola881

Shay Mitchell http://24.media.tumblr.com/4063c58693f69e01b4495bad5a301d68/tumblr_mta192UuMB1r1 5xu0o1_500.png

użytkownik usunięty

Shay

ocenił(a) serial na 7

Shay

ocenił(a) serial na 8

Skay

Shay

użytkownik usunięty

Wygrywa Shay

Wygrała Shay

ocenił(a) serial na 8

Tak poza tym to witam wszystkich :D

użytkownik usunięty
anik756

Witam i o zdrowie pytam:D

ocenił(a) serial na 8

Ze zdrowiem już dobrze w końcu :D

użytkownik usunięty
anik756

To dobrze:D

użytkownik usunięty

Słuchajcie, ja mam propozycję, żeby nie było jutro zamieszania. I tak wszystkie shipy wpakujemy "do jednego wora", a pewnie dużo będzie się u nas powtarzać. Więc umówmy się, że każdy chętny zaklepie sobie po max 5 seriali (na razie) i wybierze z nich kandydatów. Co wy na to?

Jeśli się zgadzacie to ja chcę Glee, obviously.

ocenił(a) serial na 8

Jestem za :D

użytkownik usunięty
anik756

To szybko pisz jakie seriale wybierasz żeby ci nie zabrali:D

ocenił(a) serial na 8

Chuck
Smallville
Veronica Mars
Castle
Merlin