Stefan jest tatusiem xD Córa albo syn jest teraz wampirem:D A z tym Damonem to ciekawe.
http://media.tumblr.com/a96946feaf8864ef60e399e9b0baf468/tumblr_inline_muq3imuOt k1r65gml.gif
Nie ma za co. Nie wiem jaki sens miałaby gra wszyscy głosowali w ciemno za nieobecnych.
Nie głosowałaby w ciemno tylko napisałam o 3 parach, nie policzyłyście mojego głosu do żadnej z nich, a wczoraj jak wam brakowało do jakiejś waszej to nie było problemu, no ale trudno.
Zrobiłam wyjątek, to nie znaczy że każdy może sobie codziennie wchodzić, pisać "zagłosujcie na mnie na tych i na tych bo nie będzie, pa" i wychodzić. Poza tym czemu od razu do mnie wąty, Kate też prowadzi tą grę i ma coś do powiedzenia. Jak przyzna że działałam niesprawiedliwie to zmienię wyniki, nie ma problemu;]
Kate nic nie napisała, więc jeśli chce to niech zabierze teraz głos w sprawie. A ja wtedy żartowałam, chociaż nie powiesz mi że w tamtym poście zawarłaś jakąkolwiek prośbę. Kto jak to, ale nie sądziłam że Ty weźmiesz to aż tak na poważnie:)
Nie napisałam tego w innym języku, nie wiem co tam zrozumiałaś. Co to za zabawa jak dodajecie głosy jak wam pasuje? Olewaj wszystkie takie prośby, a nie tylko moją i po sprawie.
Ale przecież nikt nie olał Twoich głosów. Nie nasza wina, że Dziewczyny głosowały inaczej i Twoje głosy nic nie zmieniły.
Dobrze, cofnęłam się na tamtą stronę i rzeczywiście zawarłaś w swojej wypowiedzi magiczne słowo"proszę". Zwracam honor. Widocznie ton w jakim rozpoczęłaś swoją wypowiedź przyćmił mi całą resztę. W takim razie nie wiem co mam zrobić, specjalnie przenieść pary z Chirurgów do następnego etapu, bo nie policzyłam Twoich głosów, które i tak by nic nie zmieniły? Zresztą, whatever, będę się przejmować.
Ej Dziewczyny, nie ma się o co kłócić :P Alien, jedna para z Chirurgów trafiła na Erica i Sookie, więc było do przewidzenia, kto wygra. W drugim przypadku Twój głos też by niczego nie zmienił, bo większość była za kim innym. I raczej nie robimy tutaj tak, że ktoś może głosować za kogoś, bo później się zamieszanie robi.
Allien spokojnie ja wczoraj oddałam 2 głosy za Słoneczko, które i tak nic nie zmieniły bo obie te pary znalazły się w dogrywce gdzie udało mi się je wybronić :D
Dlatego myślałam, że ktoś może zagłosować za mnie:) I tak to by nic nie zmieniło, ale o coś innego mi chodzi. Już wszystko wiem.
Wiem że są różne gusta, ale jak coś takiego może być uznawane za atrakcyjne: http://foxxycleopatra.tumblr.com/post/64141972454 ? :/
Szkoda, że się jej pozbyli :P Co prawda jestem za Olicity, więc z Oliverem mi się nie bardzo podobała, ale tak sama w sobie była fajna :D
Naprawdę interesujące :D Nie mogę się doczekać jakie będzie wyjaśnienie tej całej sytuacji xD Byle nie głupsze niż to, co wymyślamy teraz xD
Jak to zwykle w przypadku Damona bywa to pewnie nie będzie wesoło :P Ale nie mam pojęcia o co może chodzić. Może to będzie miało związek z tym, że są ze Stefanem przyrodnimi braćmi, nie wiem, serio :D Teraz mam tylko to w głowie i jeszcze zaginioną siostrę Damona xD
A Ty masz jakieś teorie? :D