Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Stefan jest tatusiem xD Córa albo syn jest teraz wampirem:D A z tym Damonem to ciekawe.

To jest pierwszy spoiler z TVD, który mnie na serio zainteresował :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też, ale wiem że wymyślą jakąś głupotę i będziemy mieć ubaw na tydzień xD

Dokładnie xD

anik756

Dobry wieczór.. :)

użytkownik usunięty
anik756

Jutro TO, sialala:D

A zaraz SH, asdfghjkhgf :D

użytkownik usunięty
Kate123

Też się zabieram zaraz:D

anik756

Wywaliłyście wszystkie pary z Chirurgow?!

użytkownik usunięty
alien_2

http://media.tumblr.com/a96946feaf8864ef60e399e9b0baf468/tumblr_inline_muq3imuOt k1r65gml.gif

Dzięki że pozwoliłaś Adzie głosowac za mnie:)

użytkownik usunięty
alien_2

Nie ma za co. Nie wiem jaki sens miałaby gra wszyscy głosowali w ciemno za nieobecnych.

Nie głosowałaby w ciemno tylko napisałam o 3 parach, nie policzyłyście mojego głosu do żadnej z nich, a wczoraj jak wam brakowało do jakiejś waszej to nie było problemu, no ale trudno.

użytkownik usunięty
alien_2

Zrobiłam wyjątek, to nie znaczy że każdy może sobie codziennie wchodzić, pisać "zagłosujcie na mnie na tych i na tych bo nie będzie, pa" i wychodzić. Poza tym czemu od razu do mnie wąty, Kate też prowadzi tą grę i ma coś do powiedzenia. Jak przyzna że działałam niesprawiedliwie to zmienię wyniki, nie ma problemu;]

Kate nie napisała, że rozkazuję:)

użytkownik usunięty
alien_2

Kate nic nie napisała, więc jeśli chce to niech zabierze teraz głos w sprawie. A ja wtedy żartowałam, chociaż nie powiesz mi że w tamtym poście zawarłaś jakąkolwiek prośbę. Kto jak to, ale nie sądziłam że Ty weźmiesz to aż tak na poważnie:)

Nie napisałam tego w innym języku, nie wiem co tam zrozumiałaś. Co to za zabawa jak dodajecie głosy jak wam pasuje? Olewaj wszystkie takie prośby, a nie tylko moją i po sprawie.

alien_2

Ale przecież nikt nie olał Twoich głosów. Nie nasza wina, że Dziewczyny głosowały inaczej i Twoje głosy nic nie zmieniły.

użytkownik usunięty
alien_2

Dobrze, cofnęłam się na tamtą stronę i rzeczywiście zawarłaś w swojej wypowiedzi magiczne słowo"proszę". Zwracam honor. Widocznie ton w jakim rozpoczęłaś swoją wypowiedź przyćmił mi całą resztę. W takim razie nie wiem co mam zrobić, specjalnie przenieść pary z Chirurgów do następnego etapu, bo nie policzyłam Twoich głosów, które i tak by nic nie zmieniły? Zresztą, whatever, będę się przejmować.

Trzymaj się swoich zasad ZAWSZE i już:)

alien_2

Ej Dziewczyny, nie ma się o co kłócić :P Alien, jedna para z Chirurgów trafiła na Erica i Sookie, więc było do przewidzenia, kto wygra. W drugim przypadku Twój głos też by niczego nie zmienił, bo większość była za kim innym. I raczej nie robimy tutaj tak, że ktoś może głosować za kogoś, bo później się zamieszanie robi.

Kate123

Już napisałam o co mi chodzi.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Allien spokojnie ja wczoraj oddałam 2 głosy za Słoneczko, które i tak nic nie zmieniły bo obie te pary znalazły się w dogrywce gdzie udało mi się je wybronić :D

anik756

Dlatego myślałam, że ktoś może zagłosować za mnie:) I tak to by nic nie zmieniło, ale o coś innego mi chodzi. Już wszystko wiem.

użytkownik usunięty
anik756

Wiem że są różne gusta, ale jak coś takiego może być uznawane za atrakcyjne: http://foxxycleopatra.tumblr.com/post/64141972454 ? :/

Fuj :/

Mi też nie podoba się :/

anik756

Scenka ze Stefkiem :D
http://www.youtube.com/watch?v=GhaaA7r60Lw

Kate123

Już lubię Tessę :D

użytkownik usunięty
Kate123

chyba polubię tą dziewczynę.
Szkoda mi go :(

Już ją widziałam w TB i Arrow i była fajna, so mam nadzieję, że tu będzie tak samo :)

użytkownik usunięty
Kate123

Kiedy ona grała w Arrow?:o Mam sklerozę xD

Rety, serio nie pamiętasz? :D Policjantka, była jakiś czas z Oliverem :P

użytkownik usunięty
Kate123

Aaaaaa, już wiem xD

Szkoda, że się jej pozbyli :P Co prawda jestem za Olicity, więc z Oliverem mi się nie bardzo podobała, ale tak sama w sobie była fajna :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja miałam do niej słabość w TB, bo piękna jest:D

Dokładnie :D

użytkownik usunięty
Kate123

"Am I the only one who thinks that Tessa is Qetsiyah?"

Jeszcze lepiej xD

What? xD

użytkownik usunięty
Kate123

Rok temu wyśmiałabym tą teorię, ale teraz... xD

Naprawdę interesujące :D Nie mogę się doczekać jakie będzie wyjaśnienie tej całej sytuacji xD Byle nie głupsze niż to, co wymyślamy teraz xD

użytkownik usunięty
Kate123

A masz jakąś Damonową teorię? Co z tą jego przyszłością?:D

Jak to zwykle w przypadku Damona bywa to pewnie nie będzie wesoło :P Ale nie mam pojęcia o co może chodzić. Może to będzie miało związek z tym, że są ze Stefanem przyrodnimi braćmi, nie wiem, serio :D Teraz mam tylko to w głowie i jeszcze zaginioną siostrę Damona xD
A Ty masz jakieś teorie? :D

Kate123

Będzie telenowela :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nope:D Wolę nie kombinować:D

anik756

HAHAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYEEEE

anik756

Hello :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Hej :DDD

anik756

Co tam u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

A siedzę na tumblru i rebloguje sobie wszystko co sie nawinie ze Sleepy Hollow :D A co u Ciebie?