Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Coś dla Ciebie:P

“Guggenheim: We’ve all experienced situations where it’s oblivious that someone has a crush on you and they start flirting with someone else which makes you jealous. Oliver will definitely have a reaction to Felicity’s flirtation with Barry, and that’s something that will reverberate past the episodes that Barry is in.”

— Arrow Exec Producer Marc Guggenheim on how Felicity getting a potential new romantic interest “complicates things” for Olicity.

asadfsgdhfjghjgfdf nie wierzę, Oliver będzie o nią zazdrosny :D Yay :D
Dzięki :*******

użytkownik usunięty
Kate123

Coś mi się wydaje, że niedługo będzie Olicity kiss:D

Też mam takie przeczucie :D Ale się cieszę :D
Pacz, nowe zdjęcie z planu http://31.media.tumblr.com/66468b13ec864814234aa4d75eb09df1/tumblr_mus2r8VZUq1qz y1ieo1_500.png <3

użytkownik usunięty
Kate123

Może nawet w tym odcinku, bo "AND MORE" daje do myślenia, chociaż napisała to Carina, so... xD
Który odcinek kręcą?

Właśnie, Carina xD
Nie wiem, nie było informacji na ten temat :( Tylko to: http://31.media.tumblr.com/b641c863acf399fcea326a5c5a28c92c/tumblr_murwzn4Lcx1s3 26e4o1_400.png

użytkownik usunięty
Kate123

Szkoda:(
I jak tam HoD, fajny odcinek?

Nieźle pokręcony xD
Uwielbiam AnnaBeth, urocza jest :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też ją uwielbiam:D
Zdenerwowałam się, wychodzę xD

Nie idź :D Też się zdenerwowałam xD

użytkownik usunięty
Kate123

Wiedziałam że nic z tego mądrego nie wyjdzie, mogłam w ogóle nie czytać:D
A może to my się po prostu nie znamy, a TVD ma logiczne i fascynujące wątki:D A relacje są tam wspaniałe, Caroline i Elena mieszają przecież w wspólnym akademiku, zapomniały już co było w 4 sezonie i to jest piękne &lt;3 Rodzice porzucające dzieci albo mające je w dupie przez 24h to też są wspaniałe relacje - chciałabym mieć takie:( No i wątki miłosne, ach te trójkąty i czworokąty.. czarne charaktery rysujące koniki... Nie Kate, po prostu z nami jest coś nie tak:D

Bluszek, ILY :D Może faktycznie z nami jest coś nie tak xD
Wiesz, TVD to ideał, reszta się może schować :) Brak powtarzania wątków, logika zachowana w każdej minucie, cudowne relacje rodzice - dzieci, refacje Defana, wątki miłosne. Co tu dużo mówić, po prostu epicko <3

użytkownik usunięty
Kate123

Nawet Delena jest tak wspaniale pisana, że niektórzy myślą, iż jedynym powodem dla którego Elena kocha Damona jest seks:D
http://24.media.tumblr.com/287df81be73e167213c8fff7688d559c/tumblr_mus3kuUk631r7 y95eo1_500.png wiem że Zach jest uroczy i nie można przestać na niego paczeć, ale zerknij na okładkę Cosmpolitanu xD Tam było napisane "Nina Dobrev, strong, single &amp; badass heartbreaker" i "ktoś" to wyrwał xD Przygotuj się na Nian drama part 924892 xD

A tak serio to straciła Delena w moich oczach. Do tego szykuje się epicka więź Stefka i Eleny i mi się już naprawdę odechciało.
Jaki on uroczy <3 Właśnie, dobrze, że mi przypomniałaś :D Dzisiaj natknęłam się na artykuł i wiesz co tam napisali? Że Nina i Derek ze sobą zerwali i teraz jest szansa, że się zejdą z Ianem xDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

OMG xD
Ale serio zerwali? xD

http://perezhilton.com/2013-10-16-nina-dobrev-derek-hough-break-up#sthash.gCsfLD Jx.1jCUPcoH.dpbs
Yay xD Nie wiem na ile to wiarygodne źródło, ale fanom Niana niewiele trzeba xDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

http://www.whosdatedwho.com/tpx_61716/nina-dobrev/ ale jaja:D Szybko im poszło xD

użytkownik usunięty

"nina broke up with derek

i m happy"

lol

...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ta coraz lepiej, choc ten 5 sezon poki co podoba mi sie bardziej niz 4, pomijajac fakt, ze bezczeszczenie deleny trwa....

byledopiatku

Mi też, ale poczekaj, bo teraz się zacznie drama ze Stefkiem.....

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Taaa tylko na to czekam.... Zalamka, na to sie juz patrzec nie da, jedyny temat deleny, to Stefan, badz jego brak... A w piz du z tym badziwiem, ale pod wzgledem akcji jest lepiej niz w 4 sezonie dla mnie przynajmniej...Bo cure to juz bylo przegiecie roku.

byledopiatku

Tak, co do akcji się zgadzam. Jest lepiej niż w 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ale obawiam sie, ze TVD zatonie, nie ma tam juz zadnej postaci z charakterem, a robia caly czas powtorki z rozrywki, biedna Nina niedlugo chyba roztrojenia jazni dostanie.. Paul chyba tak samo....

użytkownik usunięty
Kate123

Nie porównujcie sezonów po 2 odcinkach... w 4 też na początku była akcja.

ocenił(a) serial na 6

Niby tak, ale tutaj sa przynajmniej ze trzy watki akcji, Ci rumuni z Czech :D:D:D Silas, Kath (co mnie wnerwia), plus ten Campus story. W 4 bylo tylko cure, cure, cure. Ale co racja to racja, jeszcze maja czas wszystko spitolic.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ilość a jakość to dwie różne sprawy:P

ocenił(a) serial na 6

W sumie sie okaze, delena jest spaprana, wiec licze na to, ze cos mnie zatrzyma przy tym serialu :)

użytkownik usunięty

Stephen XDDDD

użytkownik usunięty
anik756

http://damons-happiness.tumblr.com/post/64227624066 kocham Nicka

<3
O, muszę nadrobić dzisiejszy odcinek :)

ocenił(a) serial na 6
anik756

W sumie z tych wszystkich seriali na topie z wilkołakami i wampirami to Teen Wolf jest najmniej inteligentnym serialem. Brak tam złożonych wątków, jakiś ciekawych relacji. Jakoś nie emocjonuje. Nie ma postaci, które można uwielbiać. Jakiś świetnych czarnych charakterów. Obejrzałam z trudem 1 sezon i kawałek 2. TVD jest lepsze chociaż ten sezon zaczyna się nudno. Jednak stawiam teraz na TO.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Brak ciekawych relacji?Znajdź mi w TVD tak cudowną przyjaźń jak Scotta i Stilesa, czy piękną relację rodzica z dzieckiem jak Stilesa&amp;Sheriffa, Scotta &amp; Melissy.
"Nie ma postaci, które można uwielbiać" - Serio? To jakim cudem ja uwielbiam jakieś 90 % bohaterów TW, dziwne..
Brak świetnych czarnych charakterów - Peter, Jennifer.
A że TVD lepsze i bardziej inteligentne to przemilczę, wszak są różne gusta i opinie.. No ale jak obejrzałaś 1 sezon to ciężko mi wziąć Twoją na poważnie, bo 1 sezon w porównaniu z 2 i 3 jest zdecydowanie słabszy.

http://media.tumblr.com/tumblr_m5sef5jWhk1qbqmel.gif

IKnowWhatYouAre

What? Najmniej inteligentny? Sorry, ale wszystkie wątki trzymają się kupy, jest logika w działaniu, jakaś konsekwencja. Czego o innych serialach nie da się zawsze powiedzieć. Brak ciekawych relacji? W TW w przeciwieństwie do TVD żadna postać nie jest zaniedbywana, przyjaźń Stilesa i Scotta jest fenomenalna, nigdzie takiej nie widziałam. Do tego nie panuje tu głupi zwyczaj uśmiercania rodziców, dlatego można zobaczyć ich relacje z dziećmi. Brak złożonych wątków? Żałuj, że nie doszłaś do 3 sezonu. Tam w jednym odcinku było więcej akcji i tajemnic niż w 12 odcinkach TVD razem wziętych. Dziwne, bo większość postaci uwielbiam, nie ma tam trójkątów, ale może się nie znam i dla kogoś to jest wada. Czarne charaktery są tu najlepsze, bo nie robią z nich później aniołków, bo się w kimś zakochali.

użytkownik usunięty
Kate123

http://31.media.tumblr.com/tumblr_lpoxjnvYpK1qii6tmo1_250.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie muszę mieć takiego samego zdania co wy. Nie jesteśmy w sekcie. Akurat mnie nie dziwi, że mamy odmienne zdania bo od początku tak było na tym forum. Czy ja napisałam, że TVD są inteligentniejsze? Napisałam, że lepsze. Według mnie lepsze. Na pewno nie są inteligentne teraz po tylu nieścisłościach 4 sezonu ale i tak na początku były dużo ciekawsze i wciągające. Porównuje tylko pierwsze dwa sezony. Przez te dwa sezony polubiłam więcej postaci z TVD a z TW wręcz nienawidzę. Irytuje mnie Scott, Allison i swego czasu jej mamuśka i tatulek (!), Derek. Jedynie Stiles jest spoko. Każdy odcinek wydawał się taki sam. Może TW trzyma się według was kupy dlatego, że ma prostą jak cep fabułę? Chłopak przemienia się w wilkołaka, ukrywa to, potem inni to zauważają, on poznaje więcej wilkołaków i sobie walczą z różnymi villains. W TVD chociaż było wiele pobocznych wątków i ukrytych historii, retrospekcje, które uwielbiam w każdym serialu a przede wszystkim czarne charaktery, które nie irytują tylko intrygują. Wiem, że wy zawsze chcecie robić idiotów z osób, które mają inne zdanie i nie jarają się tym samym co wy bo obraliście sobie taki właśnie dziwny styl rozmów z innymi ale takie jest moje zdanie. Nie jestem oddaną fanką żadnego serialu tak naprawdę i według mnie TW jest nudny i grają tam słabi aktorzy.

ocenił(a) serial na 6
IKnowWhatYouAre

mam takie same odczucia co do TW, ciężko się było przemęczyć. Fajne klaty, ładne bużki ale napięcia czy czegoś to jak na lekarstwo... Stiles był jednym z nielicznych plusów.

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Tak i chyba moje argumenty były wystarczające.

ocenił(a) serial na 6
anik756

Obejrzalam TO, coraz bardziej mnie ten serial wkreca..
Jest tylko jeden maly mankamenick... Cami.... Jak ona mnie irytuje....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja jeszcze nie oglądałam, ale widziałam na tumblrze reakcję Klausa na wiadomość o dziecku i trochę się wzruszyłam:D Tylko niech od razu nie leci dumny kupować wyprawki ;P

ocenił(a) serial na 6

Ja tez mam nadzieje, ze nie czyta "Mamo,to ja" po czym nie leci do Smyka kupowac wanienki z krysztalkami Svarovkiego :D
Ladna muzka jest w tym odcinku, obejrzyj Blush bo ktos musi mi podac tytul piosenki jaka leci w jednej scenie i za nic nie moge znalezc...
W kazdym razie podoba mi sie, tylko po TVD jakos trudno mi uwierzyc, ze Klaus znowu bedzie kochal jakas Blondyne.. O boszsz, juz chyba predzej z Hayley go widze, nosz sama nie wiem....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Basiek, tunefind always:D
http://www.tunefind.com/show/the-originals/season-1/16152 Ale widzę że Hurts było i Lana, i Rae Morris, WOW. Zabieram się za odcinek:D
Nie mów że coś się kręci w kierunku Klausa i Camille, myślałam że to porzucili jak chamsko wycięli moją ukochaną scenę:/

ocenił(a) serial na 6

Juz mam :D zakochalam sie...
Obejrzyj, chce zobaczyc czy Blondyna bedzie Cie irytowac jak mnie, chociaz i tak mnie mniej denerwuje, niz wszyscy w TVD razem wzieci :D
Ogolnie Davina jest creepy... Prawie jak Samara tylko ze studni nie wylazi...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja tam lubię Camille, ale wszystko się może zmienić;)

ocenił(a) serial na 6

Tzn. mnie to nie pasi, moze przez TVD, ze nagle Klaus ma nowa "epic" Blond Anielice.... I juz sie wielokaty szykuja. Generalnie Cama denerwuje mnie chyba przez pryzmat tego co sie z nia szykuje...

użytkownik usunięty
byledopiatku

No ale mi się wydawało po 1x02, że będzie raczej trójkąt Marcel&Camille&Rebekah. Ale mieszają...

ocenił(a) serial na 6

Tak byloby spoko, ale zobaczysz w tym, dla mnie troche to bylo z dupy.. Obejrzysz to przegadamy :D

ocenił(a) serial na 6

Juz znalazlam :D
sluchaj
http://www.youtube.com/watch?v=FFeKnhjbpvk

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie, nie chcę. Najlepsze jest pierwsze wrażenie w serialu;)