Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nie macie wrazenia, ze wczesniej grala o wiele lepiej? A w ostatnim odcinku byla chyba najslabsza, reagowala na wiekszosc tego co sie dzieje monotonnie i lekko irytujaco; o ianie nie ma juz co wspominac.
Najbardziej teraz odpowiada mi gra "Tylera Lockwooda", chlopak jest naprawde dobry i naturalny, a z nowszej obsady - Klaus. A wam?

ocenił(a) serial na 9
Melody86

Tak. Szczególnie jej krzyk, gdy Jeremy obciął tasakiem głowę temu gościowi od Klausa :p
Paul jest super jako Rippah, Józek jako Klaus genialny i bardzo podoba mi się gra Claire Holt. A Trevino mnie właśnie denerwował w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 6
Melody86

Właściwie mogę się pod tym podpisać...
Gra Tylera zawsze mi się podobała, dokładnie tak samo bym go ujęła, koleś jest na wskroś naturalny i o to chodzi.
No a Joseph to u mnie wiadomo, jego gra jako Klaus IMO jest rewelacyjna.
Daniel Gillies też zasługuje na wyróżnienie, również bardzo wiarygodnie wciela się w swoją postać...
Jeśli chodzi o innych wartych uwagi - to niestety, raczej za krótko wystąpili, by powiedzieć o nich coś konkretnego;)

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Dobrze gra zapomniany już Elijah, czyli tak jak w komentarzu wyżej wymieniony Daniel Gillies. Moim zdaniem w 10 odcinku wyróżnił się Jeremy, naprawdę wiarygodnie zagrał. Za Tylerem nie przepadam więc oceniać go nie będę ;)