Według informacji jakie mam podobno ma powstać 6 sezonów a przynajmniej twórcy chcą by tyle powstało a patrząc na oglądalność jest to jak najbardziej realne
Na razie jeszcze pierwszy się nie skończył tak więc spokojnie;) ale sądzę że na pewno powstaną kolejne sezony ponieważ teraz wampiry są w modzie tak więc producenci będą lecieli za kasą
Raczej wątpię że tylko z siedmiu bo z tego co pisze na wikipedii wynika że będzie 22 ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries
Tylko nie ma jeszcze podanych dat premier ;) Ale podane są do 7 więc na pewno będzie więcej niż 7 ;)
A to sorry, ale tak gdzieś czytałam ;) Więc sorki jeśli wprowadziłam w błąd ;D
Tak mają być 22 odcinki. Początkowo miało być 13 jednak z powodu wysokiej oglądalności stacja CW postanowiła zamówić kolejne 9 epizodów
No to świetnie! Przyznam, że trochę sceptycznie podeszłam do tego serialu, ale okazuje sie, ze jest naprawdę dobry, wciągnął mnie.
Mnie tez. Jednakze musze przyznac, ze wciagnal mnie on dlatego, ze padlam ofiara tzw 'mody na wampiry' jak ktos wyzej powiedzial:).
Ja zawsze miałam słabość do wampirów...tj. może nie zawsze, ale jakieś 3 lata temu bardzo się tym interesowałam, tylko wtedy to nie były żadne ceregiele z nastolatkami tylko raczej...bardziej od strony czarnej magii.
:)