Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Sezon 2?

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie ;P Czy powstanie 2 sezon Vampire Diaries?:)

nata_siepraw

Wydaje mi sie, ze tak. Serial cieszy sie ogromna popularnoscia w USA.

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

Według informacji jakie mam podobno ma powstać 6 sezonów a przynajmniej twórcy chcą by tyle powstało a patrząc na oglądalność jest to jak najbardziej realne

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

To świetnie! :) Nie mogę się doczekać ;D

ocenił(a) serial na 8
nata_siepraw

Na razie jeszcze pierwszy się nie skończył tak więc spokojnie;) ale sądzę że na pewno powstaną kolejne sezony ponieważ teraz wampiry są w modzie tak więc producenci będą lecieli za kasą

ocenił(a) serial na 10
gryzeldunia

A orientujecie sie może z ilu odcinków ma się składac 1 sezon?

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Tak ja wiem... Z 7 niestety ;(( Za krótki jak dla mnie ;((

nata_siepraw

Raczej wątpię że tylko z siedmiu bo z tego co pisze na wikipedii wynika że będzie 22 ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries
Tylko nie ma jeszcze podanych dat premier ;) Ale podane są do 7 więc na pewno będzie więcej niż 7 ;)

ocenił(a) serial na 10
natalka333

A to sorry, ale tak gdzieś czytałam ;) Więc sorki jeśli wprowadziłam w błąd ;D

ocenił(a) serial na 7
nata_siepraw

Tak mają być 22 odcinki. Początkowo miało być 13 jednak z powodu wysokiej oglądalności stacja CW postanowiła zamówić kolejne 9 epizodów

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

No to świetnie! Przyznam, że trochę sceptycznie podeszłam do tego serialu, ale okazuje sie, ze jest naprawdę dobry, wciągnął mnie.

monika_2601

Mnie tez. Jednakze musze przyznac, ze wciagnal mnie on dlatego, ze padlam ofiara tzw 'mody na wampiry' jak ktos wyzej powiedzial:).

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Ja zawsze miałam słabość do wampirów...tj. może nie zawsze, ale jakieś 3 lata temu bardzo się tym interesowałam, tylko wtedy to nie były żadne ceregiele z nastolatkami tylko raczej...bardziej od strony czarnej magii.
:)

nata_siepraw

Nie, od razu zrobią trzeci :p

Teraz zaczynam rozumieć Emilkę :D To jest przezabawne :D