Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Zastanawia mnie skad Pearl mogla wiedziec gdzie lezy MIchael , przeciez ona byla praktycznie 150 lat w grobowcu ( jakos okolo 186x do 2008) a Michael w 1920 chodzil po ziemi wiec wydaje sie troche nielogiczne ze Pearl , ktora byla w grobowcu wiedziala gdzie go pochowano

oczywiscie mozna sobie tlumaczyc ze przez te pare tygodni po wyjsciu ktos ja poinformowal ( ale wtedy skad wiedzialaby to Katrine? skoro raczej nie mieli okazji sie kontaktowac) ale imo to malo prawdopodobne , gdyz zwyczajnie za szybko zginela

mozliwe , ze cos przeoczylem wiec prosilbym o wyjasnienie jesli sie myle

a pomijajac ten maly blad , odcinek bardzo dobry , fakt opieranie sie zauroczeniu przez Stefana troche niepotrzebne ( na mnie to nie zrobilo wielkiego wrazenia plus no to w koncu pierwotny wiec nie powinno tak latwo Stefanowi pojsc ,duzo starsze wampiry jak Katrine nie mogly sobie poradzic a Stefan w imie milosci podolal) i po trochu liczylem na powrot zlego Damona ale ogolnie wrazenia pozytywne

na koniec mam tylko nadzieje , ze jednak Michael nie podoła Klausowi i jego armii hybryd bo obecnie to Klaus jest najjasniejsza postacie serialu i szkoda byloby go stracic

ocenił(a) serial na 7
Nazarioxx

Było powiedziane tylko, że Pearl powiedziała Annie o Michaelu. To już Anna (która nie była w grobowcu) dowiedziała się gdzie go pochowano i kiedy.

ocenił(a) serial na 4
Nazarioxx

A mnie zastanawia dlaczego nie poszukałeś podobnego tematu, wtedy na pewno wpadłbyś na to : http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Pytania+dotycz%C4%85ce+serialu+cz.+2,1629277

użytkownik usunięty
syllwunia14

A mnie zastanawia,dlaczego od razu trzeba tak bezpardonowo napadać..przecież jak na wierzchu jest offtop,SBM i głosowanie na scenkęto nie dziwota,że ludziom nie chce się szukać.Ja ich nie usprawiedliwiam,tylko zauważam,że lepiej wyjaśnić,a temat spadnie w dół.I po krzyku.

ocenił(a) serial na 4

I tu nie masz racji, bo ja absolutnie na nikogo nie napadłam. Podałam link i zapytałam czemu nie poszukał. Zrobiłam to jak najbardziej przyzwoicie. Niech ten temat spadnie.

użytkownik usunięty
syllwunia14

Twoja wypowiedź,z całym szacunkiem,jest napisana tonem pełnym wyrzutu.Nie zdziw się później,jak ktoś Ci zarzuci,że jesteś taka i owaka bo zwyczajnie nie możesz komuś odpowiedzieć na pytanie.A takie sytuacje tu miały miejsce.Temat niech nie spada na razie,bo jego autor zapewne jeszcze nie przeczytał odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 4

Na pewno nie miałam na celu nikogo urazić. :)

użytkownik usunięty
syllwunia14

Okay,rozumiem:)