Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Uwaga - jak nie chcesz wiedzieć, nie czytaj!

1. Rose przeżyje i będzie współpracowała ze Stefanem i Damonem
2. Klaus pojawi się w odcinku 2.16 - jest przystojnym, szarmanckim 1000letnim wampirem
3. Klaus porwie Jennę.
4. Jedna z głównych postaci wkrótce umrze i już nie wróci.
5. Angel to nowa żeńska postać w Mystic Falls, która wda się we flirt z Damoenm.
6. Tyler będzie próbował pocałować Caroline, jednak fakt, że ta go okłamała, utrudni ich relacje.
7. Jules pozostanie w Mystic Falls na dłużej.

Jak ktoś ma jakieś inne, niech je poda tutaj.

ewela, mi też się tak wydaje. Tzn myślę że Elena dowie się że to Stefan przemienił Damona i być może po przemianie to Stefan był tym złym, który swoim zachowaniem wpłyną na Damona, że stał się zły. Lub coś takiego:P

ocenił(a) serial na 9
ania__87

pragne przypomnieć że Elena zna już te historie :) i wie juz ze na początku to Stefano był tym złym , który zmusił swojego brata do zostania wampirzątkiem ^^

ocenił(a) serial na 10
Wrobel_xD

hmmm no to może jest coś o czym my nie wiemy jeszcze i sie dowiemy my i Elena ;d no litości coś musi ruszyć w Delenie. prędzej czy później ;d nie wierze, że scenarzysci nie polacza w koncu Eleny i Damona ;d

ewela_129

Elena już wie?! :O Kurcze mi to chyba kompletnie z głowy wyleciało...No nic. Może znajdą się jeszcze jakieś brudy na Stefana hehe;)

użytkownik usunięty
ania__87

Oczywiście. Damon opowiedział jej o tym, gdy Stefan miał problemy z piciem krwi. Ale widocznie jest coś więcej...

ocenił(a) serial na 10

na pewno coś jest... nie wierze aby Stefan był aniołem przez cały okres bycia wampirem . a ciekawośc moja nie zna granic :(

użytkownik usunięty
ewela_129

Damon wspominał też w drugim sezonie,że Stefan rozrywał ludzi na strzępy.. oj chcę to zobaczyć.

Też nie mogę się doczekać :D Poza tym w pierwszym sezonie Stefan powiedział Elenie, że nie jest zadowolony z tego, co robił po przemianie w wampira. Och, mogliby zrobić jeszcze jeden odcinek podobny do tego z wyjazdem Deleny do Georgii lub opowiadaniem przez Damona dalszej historii, jak w tym epizodzie, w którym razem z Eleną zamknęli Stefana w piwnicy i później rozmawiali :D

Kurde, a ja uważam, że Jules powinna być z Damonem. Przynajmniej by się coś działo. :D

ocenił(a) serial na 10
Kishxu

czemu kosztem Deleny ? ;p ja bym tam wolala aby Stefan sie zabawil np z Katherine ;d

ocenił(a) serial na 9
ewela_129

Stefan powinien zostać w tym grobowcu na dłuuuuższy czas i Damon powinien zająć się Eleną tak, zeby powstała w końcu Delena, na którą - jak widzę - nie tylko ja czekam ;) I fajnie by było jakby ten sen Stefana, który wbiła mu do głowy Katherine się spełnił, tak się nakręciłam na to jak oglądałam poprzedni spoiler ;<