Uwaga - jak nie chcesz wiedzieć, nie czytaj!
1. Rose przeżyje i będzie współpracowała ze Stefanem i Damonem
2. Klaus pojawi się w odcinku 2.16 - jest przystojnym, szarmanckim 1000letnim wampirem
3. Klaus porwie Jennę.
4. Jedna z głównych postaci wkrótce umrze i już nie wróci.
5. Angel to nowa żeńska postać w Mystic Falls, która wda się we flirt z Damoenm.
6. Tyler będzie próbował pocałować Caroline, jednak fakt, że ta go okłamała, utrudni ich relacje.
7. Jules pozostanie w Mystic Falls na dłużej.
Jak ktoś ma jakieś inne, niech je poda tutaj.
ewela, mi też się tak wydaje. Tzn myślę że Elena dowie się że to Stefan przemienił Damona i być może po przemianie to Stefan był tym złym, który swoim zachowaniem wpłyną na Damona, że stał się zły. Lub coś takiego:P
pragne przypomnieć że Elena zna już te historie :) i wie juz ze na początku to Stefano był tym złym , który zmusił swojego brata do zostania wampirzątkiem ^^
hmmm no to może jest coś o czym my nie wiemy jeszcze i sie dowiemy my i Elena ;d no litości coś musi ruszyć w Delenie. prędzej czy później ;d nie wierze, że scenarzysci nie polacza w koncu Eleny i Damona ;d
Elena już wie?! :O Kurcze mi to chyba kompletnie z głowy wyleciało...No nic. Może znajdą się jeszcze jakieś brudy na Stefana hehe;)
Oczywiście. Damon opowiedział jej o tym, gdy Stefan miał problemy z piciem krwi. Ale widocznie jest coś więcej...
na pewno coś jest... nie wierze aby Stefan był aniołem przez cały okres bycia wampirem . a ciekawośc moja nie zna granic :(
Damon wspominał też w drugim sezonie,że Stefan rozrywał ludzi na strzępy.. oj chcę to zobaczyć.
Też nie mogę się doczekać :D Poza tym w pierwszym sezonie Stefan powiedział Elenie, że nie jest zadowolony z tego, co robił po przemianie w wampira. Och, mogliby zrobić jeszcze jeden odcinek podobny do tego z wyjazdem Deleny do Georgii lub opowiadaniem przez Damona dalszej historii, jak w tym epizodzie, w którym razem z Eleną zamknęli Stefana w piwnicy i później rozmawiali :D
czemu kosztem Deleny ? ;p ja bym tam wolala aby Stefan sie zabawil np z Katherine ;d
Stefan powinien zostać w tym grobowcu na dłuuuuższy czas i Damon powinien zająć się Eleną tak, zeby powstała w końcu Delena, na którą - jak widzę - nie tylko ja czekam ;) I fajnie by było jakby ten sen Stefana, który wbiła mu do głowy Katherine się spełnił, tak się nakręciłam na to jak oglądałam poprzedni spoiler ;<