TEMAT 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piszemy dalej... :)
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2321374
Znaczy ja z reguły też xD Ale to akurat było tak, że one mi wszystkie tam smarkały nad uchem i jakoś też mnie to ruszyło xD
A mnie śmieszy jak się ktoś przy mnie rozpłacze oglądając film xD
Jestem okrutna :<
Jesteś :D
Ja nie wiem jak się mam wtedy zachować jak ktoś płacze, sama staram się nad sobą panować, chociaż ostatnio kilka razy przy mamie się popłakałam na filmie to się ze mnie śmiała -.-
Tak to już nie robię. Nawet jak mnie rozbawi sytuacja (bo przykładowo.. siedzą cztery laski, oglądają melodramat i płaczą do kieliszków.. no czy to nie brzmi zabawnie? xD) to staram się tego nie pokazywać reszcie :D
I komentujesz to?
Ja się rozpłakałam w tym tygodniu na piosence jakiejś i dzień później mi to wypomniano :<
Tak się nie robi... :((
"Nawet jak mnie rozbawi sytuacja (bo przykładowo.. siedzą cztery laski, oglądają melodramat i płaczą do kieliszków.. no czy to nie brzmi zabawnie? xD) to staram się tego nie pokazywać reszcie :D"
.
.
.
Wcale nie próbuję tym zmusić was to zaprzeczenia.. absolutnie xD
Obie z Martą płakałyśmy od momentu jak pokazali Quinna płaczącego :P Nigdy tego nie wybaczę twórcom.
Ja nie wybaczę, że zabili Deb ;<
Też się poryczałam, ale ogólnie to uważam, że finał mógł być lepszy. W ogóle cały ostatni sezon.
Nie no wiadomo, że sezon i finał beznadziejne, ale i tak to było tak straszne co zrobili :(( A jeszcze ja i Marlina bardzo szipowałyśmy Quinn/Deb.
Ja też. Przyznaję się.. shipowałam QuinnA (przez Ciebie miałam chore wizje QUINN i Debry.. brrr, somebody help me xd) z Deb i Dexa z Hanną :D
przypomniałam to sobie, biedny Quinn :(((((
Mój jedyny ship i tak ich potraktowali :< Nawet ta parówka nie usłyszała wyznania Deb. Boże :<
Zabiłaś mnie jeszcze tym komentarzem:
"Wiedziałam, od początku to czułam... :D
Jeszcze teraz jak dobiłyśmy tego 69% ^^
Chyba, że Rose ma więcej z Martą ;/ ROSE!? :D"
69!!!! To przeznaczenie, PRZEZNACZENIE <333333333333333333333333333333
Lepszej liczby fw nie mógł wyliczyć, if you know what i mean ;*** ]:->
Nie nadrobiłam całości, ale i tak jestem z siebie dumna xDDDD
Haha, wczoraj nie myślałam za bardzo o tym co piszę xD
Dzisiaj już się będę pilnować :D
No i właściwie wyszło na to, że masz więcej wspólnego z Rose ;/
:D
Widziałam właśnie, że trochę Was wczoraj poniosło :DDD <3
No to tak nie do końca, bo z Rose mamy 109 wspólnych filmów, a z Tobą 153, więc to też się na pewno trochę inaczej rozkłada ;* Poza tym w twoich ulubionych filmach jest wiele takich których jeszcze nie widziałam, a bardzo prawdopodobne jest że też je pokocham ;D
To też jest możliwe, ale nie zakładam takich czarnych scenariuszy ;* To tej pory, w większości kwestii się zgadzamy, więc nie musimy się chyba obawiać ;D
Walczę o nasz ship jak tylko mogę, mam taką konkurencjęi jesteś zbyt wyjątkowa by Cię nie rozpieszczać :*
Obejrzyj, w szczególności Mulan, oceniłam ją na 10 + <3 a staram się nie przesadzać z 10 ;D
Co do tego fb, to wiem że mnie nie sledzisz, ale i tak zawsze o tym muszę wspomnieć, to silniejsze ode mnie ;DDD
"PS. I love You" jak obejrzysz to od razu mi napisz co myślisz, jestem bardzo ciekawa. Jak dla mnie mistrzostwo, bo fajna historia, świetna muzyka, dramat ładnie połączony z komedią, fajna obsada i świetne zdjęcia <3
Ja właśnie też uwielbiam duże oczy, ale niestety ja takich nie mam, co gorsze bardzo lubię swój kolor oczu, ale co z tego, skoro tak rzadko go widzę :< xDD
No ja tęsknie i jak głupia co chwile sprawdzałam czy może mi odpisałaś na tę wiadomość ;*
:D
Obejrzę - kiedyś, jak wszystko zresztą :D
Wiem, nie dziwię Ci się zresztą, też tak mam, że jak mam na kogoś "haka" to ciągle mu o tym przypominam xD Ale o tego fb sama się prosiłaś :D
Haha, Anulka też mnie przekonywała, że mistrzostwo i komentarze na fw były takie super... także różnie to bywa. No ale jak znajdę czas na ten film, to się odezwę, skoro wszystkie widziałyście :D
Ja też lubię Twój kolor oczu :))
"No ja tęsknie i jak głupia co chwile sprawdzałam czy może mi odpisałaś na tę wiadomość ;*"
Awwww... to takie słodkie :***
Masz tu pandę http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/cutest-panda-gifs-hugs. gif, nawet dwie :)
Do mnie to nie przemówiło. Liczyłam na coś bardziej pod kategorię "psychologiczny"..
Chętnie się dowiem jak się Tobie spodoba :D
Obejrzałam i nawet nie wiem co powiedzieć poza tym, że zupełnie nie tego się spodziewałam i po prostu rozjeb.ał mi mózg.
Już chcę się wylogowywać, patrzę a tu kolejne powiadomienie xd
Mi też rozjeb.ał mózg, ale nie na ten sposób który lubię. Po Boy A chodziłam przez parę dni do tyłu, ale to było na zupełnie innej zasadzie i film wywarł na mnie niesamowite wrażenie.. chociaż oceniają go różnie (cóż, dla mnie sam fakt, że został zainspirowany prawdziwym wydarzeniem już jest powodem dla którego powinien jednaj jakieś wrażenie wywrzeć.. no nie wiem, kwestia odbioru). Swoją drogą polecam!
Natomiast DD.. nie tego oczekiwałam i pamiętam, że trochę się zawiodłam. A film ryje psychikę mocno i jest bardzo specyficzny. Jak u Ciebie? Na plus czy minus?
Sama nie wiem, trzymał na pewno w napięciu do samego końca, dużo rzeczy zrozumiałam, ale niektóre to kompletna czarna dziura i nie wiem o co chodziło, ten królik był tak przerażający, że teraz się boję sama w mieszkaniu siedzieć i spojrzeć w lustro xD Może jutro się otrząsnę to coś więcej o tym powiem. Ogólnie to raczej na plus chociaż no nastawiałam się na coś innego.
No ja właśnie też nastawiałam się na coś innego.
Jak się jutro otrząśniesz to poczytaj teorie w wątkach pod filmem. To dopiero czarna magia xD
A teraz już naprawdę idę. Jutro może sobie to przypomnę z grubsza to chętnie porozmawiam :D
Dobranoc ;*
W każdym razie jak obejrzysz to napisz, będę czekać ;*
Też masz na mnie sporo haków, więc w sumie nie powinnam się tak wychylać z tym fb ahaha :D
Oczywiście, nie zakładam z góry że pokochasz ten film, albo czy go w ogóle polubisz, ale już Cię trochę poznałam i mam nadzieje, że akurat tu się nie pomylę i też polubisz tę historię ;)
Chociaż trudno jest wszystko przewidzieć...
http://youtu.be/Wj-GTHZbK4g ;D <3
Zastanawia mnie tylko skąd wiesz, że lubisz mój kolor oczu? xD Może nie pamiętam dobrze, ale na fb nie mam żadnego takiego zdjęcia, na którym je dobrze widać i na fw nie wstawiałam CHYBA xDD Zresztą nevermind ;*
Nie mam pandki, ale ją sobie wyobraziłam, także dziękuję ;* A no właśnie, oglądałam ostatnio film o pandzie, w końcu ocenie ;D
Haha, Chłopaki nie płaczą, to akurat przykład filmu przy którym nie powinnyśmy się porównywać :D
(Btw, Kejt <3 :D)
Kiedyś już rozmawiałyśmy o kolorach oczu. Pisałam, że lubię ciemne oczy u facetów, a nie lubię za bardzo "niebieskich oczu psychopaty" xD No i zaczęłaś się chwalić, że masz ciemne oczy xD
Pytałam potem jakie ma Kejt i z tego co pamiętam, to właśnie niebieskie, ale ponoć są piękne (i teraz już wiem, że nie kłamałaś :*)