PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 33
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2329930

Temat dedykowany Martusi <3

Slutty_Pumpkin

pomiędzy 4 a 7 ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

U mnie nigdy nie ma takiego okresu, nigdy... :D
Mi też by pasowało okna pomyć, w tą lub max. następną sobotę duże zakupy meblowe się szykują i m.in. firany/zasłony/rolety, naklejki też już kupiłam to pasowałoby na czyste okna wszystko poprzyklejać i pozawieszać a nie na brudasy... Ale taki ziąb... Ale chyba jutro się za to wezmę, póki mrozu nie ma, bo wtedy to dupa zbita będzie... :D
Z naklejkami jednak poczekam :D Dla mnie to za szybko... :p Ale tutaj już ulice są przybrane w światełka, w oknach i przed domami ludzie też już mają mnóstwo ponastawiane i tak już ze 3-4 tygodnie temu się zaczęło... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

To jest po prostu artystyczny nieład!

Czyżby jakieś nowe mieszkanie albo remont był? :D
Lubię takie rzeczy jak urządzanie itp. :D

No u mnie dzisiaj 2 stopnie więc stwierdziłam, że ostatni dzwonek na te okna :P
Wiesz w sumie teraz pojadę do domu, jak wrócę to już grudzień będzie, także wcale się tak nie pospieszyłam :D

No uwielbiam te dekoracje wszystkie, nawet w centrach handlowych się jaram <3

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No cały czas to samo, ale etap urządzania cały czas aktualny, bo jak w lipcu kupiliśmy ostatnie rzeczy tak od tamtej pory nic nie przybyło a że gości będziemy mieć na święta, bo teraz robimy MY Wigilię, naszą pierwszą to trzeba jako tako dalej urządzić mieszkanie :D
No u mnie niby 5-7, ale jutro może być już na minusie, w nocy i tak są już przymrozki, bo kilka dni temu raniutko jechałam autem to musiałam skrobać szyby... No ale w dzień koło południa jednak "najcieplej"... tak - jutro wielkie mycie :D
Fajne, ładne, ale dla mnie tak przed świętami, żeby czuć było ten klimat i magię a nie, żeby w święta te naklejki były już "codziennością"... :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

O jaaaa, ale fajnie :D Powodzenia życzę w takim razie na zapas :D

Przed świętami to jeszcze dojdzie tyle innych rzeczy, że nie zdąży mi się opatrzeć wszystko :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Nie dziękuję :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Już pierniczki na święta? :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

No takie prawdziwe pierniczki to im dłużej leżą tym są lepsze ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

A to ja nie wiedziałam, że z Ciebie taki Pascal :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

A tam zaraz Pascal, lubię piec/gotować ;D A takie pierniczki są akurat najpyszniejsze <3

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Lubię pierniczki :D
Pamiętam w Biedronce były takie mega paki pierniczków w mlecznej czekoladzie... :D Mmm... Pyszotka! Z marmoladką w sumie też nawet ujdą, ale z glazurą nie lubię :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja z takich sztucznych kupionych to właśnie tylko te z glazurą jak już :D Bo inne to w ogóle w smaku do piernika niepodobne :(

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

W sumie ja chyba nie jadłam takich pieczonych w domu... Więc nie mam porównania... :/

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Dla mnie to smak dzieciństwa, zawsze strasznie mamę molestowałam żebyśmy piekły :D Kiedyś nawet piekłam takie na ozdoby na choinkę :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Faaajnie :D
Na choinke ze zjadliwych rzeczy to tylko sople i cukierki, ale jak już większa to tylko cukierki się uchowały, bo sople już nie smakowały :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

U babci zawsze mam sople :D bo ładnie wyglądają :D
Ja jeszcze robiłam ozdoby z pomarańczy, ale teraz już zwykle za dużo roboty przed świętami :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

I łańcuchy z papieru kolorowego :D Moja mama już szału dostawała, kuchnia zawalona mąkami, jajkami, rybami a ja się rozkładałam z papierem i klejem :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Haha, pamiętam też robiłam xD ale to nie na choince tylko w pokoju wieszałam :D i z bibuły łańcuchy takie ładne <3

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No ja na choinkę :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A gdzie Cię w ogóle teraz wywiało?? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Jak to gdzie? W mieszkaniu swoim siedzę i się zastanawiam co powiedzieć mamie jak zadzwonię powiedzieć, że nie przyjeżdżam ;D Że się uczę to nie uwierzy xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ahaaa... To gdzie indziej mieszkasz, gdzie indziej studiujesz, już łapię :)
Pobalowałabyś w domu, tyle dżamprez, ale jak zostaniesz to nadgonisz oglądanie :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No na to by wychodziło ;D I do tego ciągle śpię na walizkach praktycznie ;D

Właśnie nie... pewnie seriale nadrobię w domu, bo z dżamprez się urwę szybko ;D
Już w zeszłym tygodniu miałam taką jedną, to wróciłam do domu przed północą i oglądałam TVD, bo mnie ktoś wyprowadził z równowagi :))

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A daleko masz z jednego miejsca do drugiego? :)
Ja zawsze jak gdzieś jadę to nie ma oglądania, bo zawsze coś... albo czasami przed snem jakiś odcinek się uda, ale to rzadko...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie tak daleko, jakbym teraz się zmotywowała, to jeszcze w logicznych nocnych godzinach bym była w domu ;)

Jak "gdzieś" jadę to też nie ma oglądania - chyba, że jadę z kimś oglądać ;D
No ale jak jadę do domu, to zaraz i tak się z kimś pokłócę, więc znajdzie się czas na seriale :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No to też raczej :D
Haha, foch :p

Slutty_Pumpkin

Dla mojej Dyni! reszta nie otwierać ;D
http://oi41.tinypic.com/2wmlu68.jpg

Mam nadzieję, że reszta Twoich soulmates ma inny kolor oczu, bo inaczej stracę tego asa którego mam w rękawie ;DDDD
PS. nie patrz na rozmazany tusz, lepszego zdjęcia nie miałam ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Och Boże, masz absolutnie przepiękne oczy <3
Właśnie o Tobie myślałam tak w ogóle ;*

Slutty_Pumpkin

haha wybrałam dość ładne zdjęcie po prostu
*kaszl**żebypozbyćsięmoichrywalek**kaszl ;DD
Ale dziękuję ;)
Miło mi, że o mnie myślałaś ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

W zasadzie praktycznie wszystkie moje bliższe znajome mają brązowe xD

Slutty_Pumpkin

Ja się bardziej przejmuje tymi fw-owymi ;D
Ciekawe jaki kolor oczu ma Rose xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Brązowe chyba, na bank ma ciemne włosy ;D
Nie wiem czy widziałaś, ale Kejt wrzuciłam moje włosy i oko... ;D
Na poprzedniej stronie - żeby nie było, że Cię nie informuje o tak istotnych kwestiach :P

Slutty_Pumpkin

Eh, choIera ;DD
Właśnie obczaiłam! Zazdroszczę Ci tych blond włosów :((( Też bym bardzo chciała mieć, ale wyglądałabym jak kretyn ;<
Chociaż kiedyś sobie specjalnie zdjęcie przerobiłam żeby zobaczyć jak wyglądam hahahahha ;D

ten kolor mi się też bardzo spodobał: http://oi40.tinypic.com/2z4jvic.jpg <3333

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja bym znowu chciała najciemniejsze jak to tylko możliwe, no ale to już by na ten moment było morderstwo dokonane na włosach ;(
Teraz planuję ciemny blond, ale nie umiem koloru sobie wybrać :(

Ten to była taka przejściówka xD Popłuczyny po brązie ;D

Slutty_Pumpkin

Ja bym właśnie chętnie sobie też zmieniła, ale szkoda mi włosów ;D
Te przejściowe są czasem ładniejsze niż po farbowaniu ;D Pamiętam, że miałam kiedyś taki piękny rudy kolor, szczególnie w słońcu i to też popłuczyny po brązie ;D Miałem gdzieś takie ładne zdjątko tych włosów, ale chyba zbyt bardzo widać było moją twarz na nim :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja już i tak mam straszne włosy ;(
A miałam kiedyś takie piękne, że to nie do wiary - muszę sobie zeskanować takie zdjęcia z dzieciństwa i je sobie w łazience przywiesić chyba ;D

No czasem tak jest, że kolor musi "dojść", bo z początku wygląda meeega sztucznie ;)

Slutty_Pumpkin

Ja sobie kiedyś strasznie zniszczyłam tym farbowaniem i gdyby nie to, że nie lubię swojego naturalnego koloru to bym bardzo żałowała, ze w ogóle zaczęłam farbować.
Chociaż teraz trochę bardziej dbam i robią się coraz ładniejsze, ale do ideału im daleko :<

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Dla mnie zawsze jesteś idealna <3
;D

No ja swojego naturalnego też nie lubię, tak naprawdę to nie wiem nawet jaki mam naturalny, bo jego też jest już kilka wersji xD

Slutty_Pumpkin

Kochana <333 Jak dobrze, że mnie nie widziałaś na żywo :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

A tam, szczegóły. Ja tego nie rozpatruje już fizycznie, mi to podpowiada serce ;D

Slutty_Pumpkin

W ogóle jak na imię ma Rose????? xD
Bo mi to chyba umknęło o ile się w ogóle przedstawiała :<<<

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Jestem na 95% pewna, że ma na imię Róża - nie przedstawiała się, ale tak mi się wydaje :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Też tak obstawiam :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Gdzie jesteś?

Slutty_Pumpkin

W sumie logiczne ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Mnie strasznie nurtuje imię White xD
Bo (nie pytaj czemu), ale immortal w mojej głowie ma na imię Paulina xDDD - może to ktoś zweryfikować? ;D

Slutty_Pumpkin

No właśnie! ;D Też mnie to zastanawia ;D
Ja mam wrażenie, że któraś ma na imię Sylwia, nie wiem czemu ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Może syllwunia? xD

W sumie Immortal na Sylwie też mi pasuje albo na Olkę jakąś albo Ewelinę... xD

Slutty_Pumpkin

hahahah syllwunia to swoją drogą, chociaż może faktycznie się jakoś tak zasugerowałam ;D
White to dla mnie Agnieszka ewentualnie Kamila ;D
kurczę ciekawe jak mają naprawdę ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

White może być Agnieszką ;D Ewentualnie... ;)