proszę o wpisywanie imienia jednego z tych głównych bohaterów, tego którego po prostu bardziej lubicie / uważacie za ciekawszego, albo który robi na was większe wrażenie itp... Niekoniecznie chodzi o to, który powinien być z Eleną, po prostu chcę sprawdzić ilu sympatyków ma Stefan a ilu Damon. Każdy użytkownik może oddać głos raz, w ogóle. (nie głos codziennie) po jakimś czasie zrobię podsumowanie i przedstawię wyniki. :)
Damon.
Ale to nie to, że Stefka nie lubię;)
Mimo wszystko, zawsze będę mieć sentyment do Damona...
Wiem, że wydaje się bardziej prawdopodobne, by jedna osoba tworzyła sobie wiele kont, po to, by oddać ten sam głos, niż że Stefan ma tylu zwolenników, ale jednak to prawda. Brak avatara jeszcze o niczym nie świadczy (patrz: ja), wejdź na profil użytkowników, nie są to nowe konta.
Nie bawią mnie tego typu głosowania (niczemu nie służą), ale skoro już i tak coś napisałam, to niech to nie będzie off top:
Damon. :)
Z reguły tak się dzieje, wystarczy zerknąć na konta niektórych w bitwach ..w wypowiedziach same gry ;)
Ciężko powiedzieć tak do końca, Damon to bardzo przebojowa postać, ale jednak serduchem jestem za Stefanem, więc chyba jednak Stefan.
Stefan
Ale pomysł w sumie bez sensu, przecież powszechnie wiadomo, że Damon ma kilka - klikanascie fanów więcej od Stefana i że to Ian jest gwiazda tego serialu.
Rzeczywiście, wydaje się , że Damon ma więcej fanek, ale ogólnie chciałam sprawdzić, jak to się dokładniej rysuje, i jak widać, nie jest to wcale takie oczywiste:) fanki Damona są chyba "trochę" głośniejsze. Pozdrawiam ;]
jeszcze do nie dawna byłby to damon, ale teraz role się odwróciły i stefan ma w sobie więcej iskry a damon to już nie ten koleś z pierwszego sezonu niestety... mój głos oddaje na stefana
Szkoda, ze nie mozna glosowac na kogos z poza tej dwojki, ale coz....
STEFAN !!!!!!
hmmmmm ciezki orzech do zgryzienia na tym etapie serialu hmmmmmmmmmm
chyba sobie poczekam jeszcze i porozmyslam :D