PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Slutty_Pumpkin

tell me something i don't know :P

ocenił(a) serial na 8
robb264

hah

ocenił(a) serial na 8
p3rla

Niestety ze Steleną to prawda, zawsze uważałem się za nieugiętego Stelenowca. Jednak po ostatnich wydarzeniach oczy i uszy bolą gdy tylko Elena zaczyna się produkować. Co to się porobiło z tą kobietą.

ocenił(a) serial na 8
HomeBird

Daj spokój it's over...Ja chcę Steferine ;D

Slutty_Pumpkin

Właśnie skończyłam Supernatural!!!!!
Oglądałaś???

ocenił(a) serial na 8
immortal13

Nowy odcinek SPN genialny - scena Deana i Sama genialna, aż chciało się łzę uronić. Ogólnie śmieszył mnie Crowley gdy zaczął bełkotać. Fajny motyw z tym skrybą i spadającymi aniołami, nagły zryw akcji pchnie w nowe odcinki świeżości.;p

p3rla

Był świetny :)
Tak ich rozmowa była super, choć nie do końca przepadam za takimi łzawymi momentami, ale to było naprawdę coś. Martwię się tylko o Casa. Mój biedny aniołek znów ucierpiał. Myślisz że usunęli mu pamięć jak kiedyś tej rudej?

ocenił(a) serial na 8
immortal13

Cóż, wątpię ale wszystko jest możliwe. Nie mogę się już doczekać nowego sezonu bo ten finał przywrócił mi fascynacje do tego serialu :)

ocenił(a) serial na 8
immortal13

W każdym sezonie Cas co najmniej raz ma usuniętą pamięć lub nie ma mocy. To tak jak ze śmiercią Winchesterów. Naprawdę się zdziwiłam, kiedy nikt nie umarł i nie trafił do Czyśca/klatki/czegokolwiek. Mam nadzieję, że podobny zabieg zastosują w następnym sezonie z Casem, bo już szkoda patrzeć.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

3 odcinki do końca...znów mnie znudzili trochę (jak mnie znów bezsenność złapie, to dziś skończę). Jak chcecie pogadać to ja nie patrzę. ;P Aczkolwiek wczoraj do mnie aż kumpela zadzwoniła, żeby mi oświadczyć, że się zawiodła na SN i TVD.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Obejrzałam! Nareszcie! Oj przyznam szczerze, że nie tego się spodziewałam. Wynudziły mnie strasznie te ostatnie odcinki.
W ogóle w całej serii mało pozytywów jak dla mnie. Ten Metatron to jakaś pomyłka w ogóle, ta demoniczna laska Acośtam to też nie ogarniam... czuję się jakbym przespała połowę sezonu. Ten bunkier też trochę z czapy... Crowley dzwoni z numeru 666? No śmiech ;D I do tego Sam kaszlący na dłoń i krew, która przypomina dżem wiśniowy... od X sezonów gadania, że Sam ma w sobie krew demona, a tu nagle do spowiedzi idzie i mamy czystą krew XD

Dobrze, że chociaż Cass nie zawodzi, mój angel kochany. :P Podobało mi się w zasadzie ostatnie 10 minut finału. Rozmowa braci (Dean jak zwykle ma niezłą gadkę) do tego scena z upadającymi aniołami - bardzo ładna wizualnie, piękne i wymowne to było.
No i wreszcie się doczekałam sezonu, gdzie żaden z Winchesterów nie umarł, a było blisko...Tylko co z Cassem? ;(

Slutty_Pumpkin

Serio? Mi się bardzo podobało. Ten Metatron to wredna małpa. Jak mógł oszukać Casa... :(
Też nie wiem co do końca się z nim stało, chyba usunęli mu pamięć.

Bunkier ci się nie podobał? Był zaje.bisty :DD Dean i jego własny pokój. Dean w szlafroku :) naśmiałam się
666 - klasyka jak cały Crowley - klasyczny a zarazem zaskakujący. Uwielbiam jego teksty. Ile razy w tym odcinku nazwał Sama łosiem? :)

Co do krwi Sama, też mnie to zdziwiło. To chyba powinien zrobić normalny człowiek. No ale nie doprowadzili do końca więc nie wiemy co by się stało. Może próba by się nie udała...

Scena z upadającymi aniołami też mi się podobała. Wbrew pozorom nie była kiczowata. I te skrzydełka, jak im się paliły w trakcie lotu :D

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Nie no, było parę fajnych tekstów, ale za mało :( Mam nadzieję, że w 9 sezonie będzie lepiej. Ba! Na pewno będzie, skoro nie ma Amelii i psa ;)

Anioły - Piekne. W ogóle nie kiczowate - masz rację.

Dean w szlafroku? Rrrrrrrrrrr....

Slutty_Pumpkin

http://25.media.tumblr.com/51bed35ed15d7db53d6ebdbef122e65d/tumblr_mixq74yvta1rx figmo1_250.gif :D

Pamiętasz jak się Dean wściekł że Sam woził psa w jego aucie? Bezcenna scena ")

A lubiłaś Bennego? Bo ja bardzo :) mam nadzieję że jeszcze jakoś wróci. Wkurzyło mnie że siebie od razu by wyciągnęli, co dla nich wyjść z piekła, nieba czy innego dziwnego miejsca. A Benny poświęcił się za nich i teraz gnije w czyśćcu :(

ocenił(a) serial na 1
immortal13

No pewnie, że pamiętam! Dean nie lubi psów. :( A w tym odcinku z tą babką co się w psa zamieniała jakie teksty super były XD

-Z którą częścią swojej osobowości czujesz się bardziej związana?
-Chcesz po prostu wiedzieć jak to robimy, tak? :D

Lubiłam Bennego, fajny facet. Myślę, że on nie wróci, raczej nie na stałe. On sobie nie radził na Ziemi, widać to było. Pewnie by wrócił do zabijania gdyby został (tak myślę). Szkoda mi było Deana, widać, że się obwiniał - jak zwykle. :(

Slutty_Pumpkin

Heheheh cały Cean. Jego zawsze ciekawią takie rzeczy :P

Na stałe pewnie nie, ale tak chociaż jakby go stamtąd wyciągnęli. To było takie niesprawiedliwe. Czemu wszystkie postaci serialowe które lubię muszą zginąć lub cierpieć? :((
Dean. On zawsze taki smutny. Wszystkim chce pomóc i zawsze chce wziąć wszystko na siebie.

http://teleseries.uol.com.br/wp-content/uploads/2013/02/Supernatural-Everybody_h ates_hitler.jpg heheheh

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Tu i tak takiej rzezi nie robią jak w TVD. Tam dopiero wszystko co fajne umiera. Ktoś musi w końcu umrzeć, żeby Winchesterowie ciągle mogli powracać do życia ;)

Mnie Bobbiego żal bardzo i Elen i tego przyjaciela Bobbiego co się tak kłocili...jak on miał?

Taaaa, ten miecz samurajski - pewnie nie jest ostry, nie w ogóle :P

Slutty_Pumpkin

Mi Elen nie. Trochę Jo. Ale nadal nie rozumiem czemu zabili Belę. Ona była świetna. Uwielbiałam ją i jej sceny z Deanem. Strasznie mi jej było żal :( Był z niej kawał skur*ysyna :D

immortal13

Słuchaj :D http://halfhalfling.tumblr.com/post/50557665912/crowley-singing-david-bowies-cha nges

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Tak! Crowley pojechał nieźle, mógłby zaśpiewać coś z Deanem ;)

Slutty_Pumpkin

O kurde, chciałabym tego posłuchać. Niech założą zespół

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Noooooooooooooo XD

Ale podsumowują zawsze Sama z tymi włosami, no nie? ;D To aż śmiesznie wygląda jak się tak porówna z 1 czy 2 serią. Takie loczki :P Słodziak ;)

Slutty_Pumpkin

Nom, w sezonie tak słodko wyglądał :P jak dziecko prawie, od tego czasu sporo wydoroślał

ocenił(a) serial na 1
immortal13

I przypakował ;)

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Do tego anioły mogą mieć dzieci z ludźmi...w sumie co się dziwić skoro wampiry mogą, to kto aniołom zabroni. Przynajmniej tegoroczne sezony SN i TVD mnie czegoś nauczyły - trzeba w niektórych kwestiach bardzo uważać ;)

Slutty_Pumpkin

Nie wiem jak mozna byc takim masochistą i wchodzic na rozmowy serialowe w tym okresie. Delenowcy naprawdę są smieszni - myslą ze ktos z fanów Stefana będzie tesknil za Eleną po tym finale ? LOL Wiekoszoc się cieszy ze Stefan dostanie ciekawy watek ... i potencjalny nowy romans.... (plz nie Steroline :D)

ocenił(a) serial na 8
robb264

Po prostu chciałem ujrzeć co tam się dzieje i naprawdę żałuje że to zrobiłem ;p

p3rla

A co pisżą? tak ogólnikowo - w jednym lub dwóch zdaniach :D ? ENDGAME X 100 czy co ? :D

ocenił(a) serial na 8
robb264

ENDGAME foreeeeevaaaa. " Oni są najlepszą parą - cud miód malina" ....

p3rla

te ich wyrafinowanie :D Pasują do Damona :D Takie to głębokie.

ocenił(a) serial na 8
robb264

Głównie czepiają się tego, że Stelenowcy zawsze znajdują wytłumaczenie Delenowych scen i wyznań.

ocenił(a) serial na 8
qlenaa

Ale już tak naprawdę nikt nie chce Steleny po scenach z 4x22 / 4x23 a po za tym od dawna fani Stefana chcą tylko jednego - nowego wątku

p3rla

ladny avek :D trochę weselej od razu :d

ocenił(a) serial na 8
robb264

Scarlett <3 piękna

robb264

Zaraz czas na nowy wątek :D szkoda ze nie wiem ile jest postów... ale juz 20 strona więc koncówa...

ocenił(a) serial na 1
robb264

957

Slutty_Pumpkin

nowy temat
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2205918

ocenił(a) serial na 6
robb264

jak to nie wiesz ile jest postów? :D

Kejt__

no bo trzeba wychodzic z tematu by sprawdzic i mnie to irytuje :d

ocenił(a) serial na 6
robb264

TYYYYYYLE roboty :D

ocenił(a) serial na 8
Kejt__

No tak ;p trzeba dać wstecz i potem znów wchodzić hah

ocenił(a) serial na 6
p3rla

Ja mam zwykle otwarte dwie karty po prostu :D

ocenił(a) serial na 9
robb264

Szkoda, że to usunęli...

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ejjjjj....Ale ja chcę mieć 1000! Jak mi kiedyś, ktoś patelnią przywali i będę mieć kopie własnej zajebist*ści w postaci obdarzonych niebywałym intelektem dzieci, to im pokażę, że mama tematy na Filmwebie "wykańczała" za młodu. Także, w kluczowym momencie: Łapy od klawiatury, ok? (proszę)

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

HAHAHAHAHAHAHAH

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dzieci się robi przez przywalenie patelnią? :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Grunt to dobre nastawienie psychiczne. Jak ze wszystkim w życiu.

ocenił(a) serial na 1
robb264

998

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

1000! woooooo!