Niestety ze Steleną to prawda, zawsze uważałem się za nieugiętego Stelenowca. Jednak po ostatnich wydarzeniach oczy i uszy bolą gdy tylko Elena zaczyna się produkować. Co to się porobiło z tą kobietą.
Nowy odcinek SPN genialny - scena Deana i Sama genialna, aż chciało się łzę uronić. Ogólnie śmieszył mnie Crowley gdy zaczął bełkotać. Fajny motyw z tym skrybą i spadającymi aniołami, nagły zryw akcji pchnie w nowe odcinki świeżości.;p
Był świetny :)
Tak ich rozmowa była super, choć nie do końca przepadam za takimi łzawymi momentami, ale to było naprawdę coś. Martwię się tylko o Casa. Mój biedny aniołek znów ucierpiał. Myślisz że usunęli mu pamięć jak kiedyś tej rudej?
Cóż, wątpię ale wszystko jest możliwe. Nie mogę się już doczekać nowego sezonu bo ten finał przywrócił mi fascynacje do tego serialu :)
W każdym sezonie Cas co najmniej raz ma usuniętą pamięć lub nie ma mocy. To tak jak ze śmiercią Winchesterów. Naprawdę się zdziwiłam, kiedy nikt nie umarł i nie trafił do Czyśca/klatki/czegokolwiek. Mam nadzieję, że podobny zabieg zastosują w następnym sezonie z Casem, bo już szkoda patrzeć.
3 odcinki do końca...znów mnie znudzili trochę (jak mnie znów bezsenność złapie, to dziś skończę). Jak chcecie pogadać to ja nie patrzę. ;P Aczkolwiek wczoraj do mnie aż kumpela zadzwoniła, żeby mi oświadczyć, że się zawiodła na SN i TVD.
Obejrzałam! Nareszcie! Oj przyznam szczerze, że nie tego się spodziewałam. Wynudziły mnie strasznie te ostatnie odcinki.
W ogóle w całej serii mało pozytywów jak dla mnie. Ten Metatron to jakaś pomyłka w ogóle, ta demoniczna laska Acośtam to też nie ogarniam... czuję się jakbym przespała połowę sezonu. Ten bunkier też trochę z czapy... Crowley dzwoni z numeru 666? No śmiech ;D I do tego Sam kaszlący na dłoń i krew, która przypomina dżem wiśniowy... od X sezonów gadania, że Sam ma w sobie krew demona, a tu nagle do spowiedzi idzie i mamy czystą krew XD
Dobrze, że chociaż Cass nie zawodzi, mój angel kochany. :P Podobało mi się w zasadzie ostatnie 10 minut finału. Rozmowa braci (Dean jak zwykle ma niezłą gadkę) do tego scena z upadającymi aniołami - bardzo ładna wizualnie, piękne i wymowne to było.
No i wreszcie się doczekałam sezonu, gdzie żaden z Winchesterów nie umarł, a było blisko...Tylko co z Cassem? ;(
Serio? Mi się bardzo podobało. Ten Metatron to wredna małpa. Jak mógł oszukać Casa... :(
Też nie wiem co do końca się z nim stało, chyba usunęli mu pamięć.
Bunkier ci się nie podobał? Był zaje.bisty :DD Dean i jego własny pokój. Dean w szlafroku :) naśmiałam się
666 - klasyka jak cały Crowley - klasyczny a zarazem zaskakujący. Uwielbiam jego teksty. Ile razy w tym odcinku nazwał Sama łosiem? :)
Co do krwi Sama, też mnie to zdziwiło. To chyba powinien zrobić normalny człowiek. No ale nie doprowadzili do końca więc nie wiemy co by się stało. Może próba by się nie udała...
Scena z upadającymi aniołami też mi się podobała. Wbrew pozorom nie była kiczowata. I te skrzydełka, jak im się paliły w trakcie lotu :D
Nie no, było parę fajnych tekstów, ale za mało :( Mam nadzieję, że w 9 sezonie będzie lepiej. Ba! Na pewno będzie, skoro nie ma Amelii i psa ;)
Anioły - Piekne. W ogóle nie kiczowate - masz rację.
Dean w szlafroku? Rrrrrrrrrrr....
http://25.media.tumblr.com/51bed35ed15d7db53d6ebdbef122e65d/tumblr_mixq74yvta1rx figmo1_250.gif :D
Pamiętasz jak się Dean wściekł że Sam woził psa w jego aucie? Bezcenna scena ")
A lubiłaś Bennego? Bo ja bardzo :) mam nadzieję że jeszcze jakoś wróci. Wkurzyło mnie że siebie od razu by wyciągnęli, co dla nich wyjść z piekła, nieba czy innego dziwnego miejsca. A Benny poświęcił się za nich i teraz gnije w czyśćcu :(
No pewnie, że pamiętam! Dean nie lubi psów. :( A w tym odcinku z tą babką co się w psa zamieniała jakie teksty super były XD
-Z którą częścią swojej osobowości czujesz się bardziej związana?
-Chcesz po prostu wiedzieć jak to robimy, tak? :D
Lubiłam Bennego, fajny facet. Myślę, że on nie wróci, raczej nie na stałe. On sobie nie radził na Ziemi, widać to było. Pewnie by wrócił do zabijania gdyby został (tak myślę). Szkoda mi było Deana, widać, że się obwiniał - jak zwykle. :(
Heheheh cały Cean. Jego zawsze ciekawią takie rzeczy :P
Na stałe pewnie nie, ale tak chociaż jakby go stamtąd wyciągnęli. To było takie niesprawiedliwe. Czemu wszystkie postaci serialowe które lubię muszą zginąć lub cierpieć? :((
Dean. On zawsze taki smutny. Wszystkim chce pomóc i zawsze chce wziąć wszystko na siebie.
http://teleseries.uol.com.br/wp-content/uploads/2013/02/Supernatural-Everybody_h ates_hitler.jpg heheheh
Tu i tak takiej rzezi nie robią jak w TVD. Tam dopiero wszystko co fajne umiera. Ktoś musi w końcu umrzeć, żeby Winchesterowie ciągle mogli powracać do życia ;)
Mnie Bobbiego żal bardzo i Elen i tego przyjaciela Bobbiego co się tak kłocili...jak on miał?
Taaaa, ten miecz samurajski - pewnie nie jest ostry, nie w ogóle :P
Mi Elen nie. Trochę Jo. Ale nadal nie rozumiem czemu zabili Belę. Ona była świetna. Uwielbiałam ją i jej sceny z Deanem. Strasznie mi jej było żal :( Był z niej kawał skur*ysyna :D
Noooooooooooooo XD
Ale podsumowują zawsze Sama z tymi włosami, no nie? ;D To aż śmiesznie wygląda jak się tak porówna z 1 czy 2 serią. Takie loczki :P Słodziak ;)
Do tego anioły mogą mieć dzieci z ludźmi...w sumie co się dziwić skoro wampiry mogą, to kto aniołom zabroni. Przynajmniej tegoroczne sezony SN i TVD mnie czegoś nauczyły - trzeba w niektórych kwestiach bardzo uważać ;)
Nie wiem jak mozna byc takim masochistą i wchodzic na rozmowy serialowe w tym okresie. Delenowcy naprawdę są smieszni - myslą ze ktos z fanów Stefana będzie tesknil za Eleną po tym finale ? LOL Wiekoszoc się cieszy ze Stefan dostanie ciekawy watek ... i potencjalny nowy romans.... (plz nie Steroline :D)
Po prostu chciałem ujrzeć co tam się dzieje i naprawdę żałuje że to zrobiłem ;p
Głównie czepiają się tego, że Stelenowcy zawsze znajdują wytłumaczenie Delenowych scen i wyznań.
Ale już tak naprawdę nikt nie chce Steleny po scenach z 4x22 / 4x23 a po za tym od dawna fani Stefana chcą tylko jednego - nowego wątku
nowy temat
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2205918
Ejjjjj....Ale ja chcę mieć 1000! Jak mi kiedyś, ktoś patelnią przywali i będę mieć kopie własnej zajebist*ści w postaci obdarzonych niebywałym intelektem dzieci, to im pokażę, że mama tematy na Filmwebie "wykańczała" za młodu. Także, w kluczowym momencie: Łapy od klawiatury, ok? (proszę)